Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není také jasné, zda a v jakém rozsahu je pro člověka škodlivá konzumace masa a mléka z klonovaných zvířat."
    .
    Sakra a v čem se to maso liší? Předpokládám tedy dobře, že klonování prostě rozmnoží určitého jedince a pak jde svojí cestou?
    A předpokládám dobře, že maso - potrava prochází naším zažívacím traktem bez toho, aby se DNA toho masa míchala nebo spojovala s naší DNA?
  • V Evrope nám ujizdi vlak, klonování není asi tak přínosné pro zemědělskou prvovýroby. Ale geneticky modifikované plodiny zemědělcům v zemích kde nejsou zakázané přináší výhody. A nejen zemědělcům, ale celému životnímu prostředí, většina takových plodin nepotřebuje tolik chemických postřiku. Ale tady už není slyšet hlasy odborníků, pouze "odborníků" kteří se ohani nebezpečnosti potravin a podobnými frázemi. V čem je nám nebezpečný jeden gen bakterie v genomu rostlin ? Každý den snímek miliony genů rostlin a miliony genů bakterií a narostly někomu listy nebo brvy ?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit