Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dluh umořovat dalším dluhem k smíchu. Takto se jednou musí ekonomiky států zhroutit jako krabičky s karet. Jedině, že by Brusel obětoval Řecko jako příklad toho, když se jeden ze států dostane do velkého dluhu a co to nakonec s tím státem udělá. Toto může být promyšlený záměr. Dopadne to tak, že se Řecko pomalu celé rozprodá. Kdo ho dostane? Dostanou ho Němci bez boje. Bohatá ekonomická lobi si ho koupí.
  • Jako v Čechách, rozdává se určité skupině plnými hrstmi. Kdo nemaká, chodí pro sociální dávky, pro příplatek na bydlení doplatek na bydlení, a v poslední době se rodiče zlodějíčka podělí s pěstouny o dávky pěstounské péče. To v jedné nejmenované praktické škole v nejzápadnějším okresním městě, hošík z menšinové společnosti, šlohnul spolužákovy chytrý telefon, škola to ohlásila na PČR, kdy byli pozváni rodiče zlodějíčka na PČR. Ovšem k policajtům se dostavili muž a žena z většinové společnosti, a sdělili, že mají toho zlodějíčka v pěstounské péči. Tak, že EÚ to má zkrátka všechno zmáknutý.
  • zase vyhráli flákači a nefachčenkové, ale jo jak se říká blbej kdo dává blbější kdo nebere akorát že tady se dává z CIZÍHO!!!! *12*
  • Nějaké divné. Já bych tomu, kdo není schopen platit dluhy, dále nepůjčoval!
    Politici to asi vidí jinak, oholí jednoduše daňové poplatníky. Einfach gesagt!
    • To by bylo logické, ovšem funguje to zcela jináč, kdo napráská dluhy za přispění lichvářů a bank, ovšem u bank dlužník vždy nadělá dluhy opakovaně. Pak dlužník na sebe podá návrh na oddlužení, a sdělí soudu, že na minimálně 30 % zaplacení pohledávek za pět let svými příjmy nedosáhne. Ovšem zaváže se, že si sežene dárce, tak zvaného poskytovatele důchodu, který fiktivně přispívá platbami na splácení insolvence, aby splatil minimálně 30% pohledávky. Insolvenční soud tedy schválí oddlužení, a už se práší za kočárem. V konečné fázi za 1 000 000 Kč pohledávku zaplatí dlužník z menšinové společnosti např. 350 000 Kč, a 650 000 Kč má doma dlužník jako bonus. Na a věřitel, ten ať je rád, že podle insolvenčního zákona dostal něco z těch 350 000 Kč, vždyť konkursní správce odved dobrou práci, tak si zaslouží tučnou odměnu. A dlužník je vysmátý. Neber to za ty prachy. Jedna paní, která pracuje na ředitelství Cel v Praze, vydělává přes 29 000 měsíčně, tak ta se nechá dotovat 2 000 od své mamá. Nicméně běda jak někdo do insolvence nedoloží potřebné údaje, uvedené paní postačilo k ověření podpisu na přihlášce do insolvence, že formulář orazítkovala kulatým razítkem svého zaměstnavatele, tj. Ředitelství Cel Praha, a insolvenčnímu soudci to bylo šumák, ten to posvětil a povolil oddlužení, vždyť to je chudák úřednice od celníků. Bližší košile než kabát, čistému vše čisté, že. Je to křišťálově čisté, že křišťál více čistější už nemůže být, jak řekl SG.
  • nůůůůůůůůddddáááááááá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit