Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makrelová skoč prosím z okna...děkuji.
  • Před rokem by tohle byl rasistický, xenofobní článek s jasnými znaky podněcování náboženské nenávisti.
    Že tohle budu číst na Tiscali... *15*
    Hranice se posunují tváří v tvář realitě a brzy budou mít věci zase svá jména.
    A spolek Nenáviď svobodně (Hate free) bude zčásti v base a zčásti v blázinci.
    Zbývá jen jedna otázka: Komu tohle vše prospěje?
  • supermarket? spis strelnici ne? mimochodem uz jste nekdy slyseli ze by odmitnute azylanty nekdo vracel? NE! jedine co s ejim stane ze jim reknou bohuzel azyl jste nedostali do X dni opustte nasi zemi a to je VSE! ZADNA DEPORTACE SE NEKONA!!! A ikdyby je nalozili do letadla a vysadili v zemi puvodu co by to menilo??? VUBEC NIC! Hned druhej den by nasedli do lode smer italie tam by je Frontex a podobni vylovili z more dostali na ne stedrou dotaci a pod smyslenym jmenem opet zcela VOLNE CSETOVALI PO EU kde by dostali stedre davky, ubytovani a stravu zdarma + kurzy na zacleneni treba se muzou hlasit na ridice nakladnich vozidel a dostanou ridicak zdarma... *11* *10* *16* *12*
  • Nejdrive pusti lisky do kurniku a pak se divi ze slepice umiraji. Neni to fer-umirat by meli ti kteri maji tuto obohacujici vlnu v evrope na svedomi-evropsti a nekteri nasi milovani politici.
  • do představ a činů zámořské vládní strategie…a jak si nás „váží“ – pro ty, co to ještě neviděli

    https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE
  • Příští ohňostroj bude ve Velké Británii, Francii, nebo v Německu. *16* *16* *16*
    • i ty jedna Sibylo!
  • Já bych měl recept.Přesně bych okopíroval Hitlera.Ten našel žida i pod stohem.Děláte tu bordel,lidé se vás bojí a to já nepřipustím!Že seš mírumilovnej?Na to ti sere Býlej Tesák,to je váš problém,vystěhovat nekompromisně všechny,doma si to vyřiďte mezi sebou.Až si uvědomíš jak se máš v Evropě chovat,tak budu o tobě možná přemýšlet,ale jenom přemýšlet.
    Vždyť ten bordel dělají děti bývalých přistěhovalců.Doma si utírali řiť pískem,ale bordel jdou dělat do té zlé Evropy,která za to může,že jejím rodičům pomohla!Přece není možné ,aby tady umírali lidé,kteří jsou absolutně bez viny.Tady se musí radikálně postarat stát o své lidi a ne jen hasit co se stalo.Raus alle!!! A věřte nejsem rasista,jenom se bojím o své děti!!! Čau.
    • To já zase brzy rasista budu,díky tomu co tady zavedla svoloč v čele s Havlem.To by se Palach divil ,když by zjistil,že jeho čin byl marný.Národ se nepoučil,ale opět od roku 1918 naletěl velkohubým žvanilům.Jediný recept je opět zavést hranice,na hl.tazích celnice a obnovit pohraniční stráž záruku naší svobody a na vystavbu povolat pracanty z hrádečku a velitelem ustanovit íčko z Olomoca.Osadit řapíky těžkým kulometem a až se sem pohrnou tak vypálit čestnou salvu a bude klid.Halíka dát s krumpáčem a lopatou do první řady a šláfenberka ,aby mu podával lopatu nebo krumpáč,aby byl užitečný.Jinak si figurku dosaďte každý sám.Námět na novou vánoční hru.
  • Nyní nelze než souhlasit s "Rybanou" cituji"...abychom se vzdali zbytků své suverenity a
    předali ji do socialistickofašistických rukou Bruselu ...". Bohužel mám silné obavy,že
    podobně jako nás v 89 roce vodil za nos Havel, tak se o to nyní západní soudruzi pokoušejí opět. Moc ochotně nám tady Thomase Götze velvyslanec Spolkovej republiky Nemecko v SR vykládal o demografickém problému Západu. Po ruském uklizení svinčiku v Sýrii, který tam nadělal Západ, a aktivitách svazačky Merkelové a usilovném poklonkování našich současných Sobotků,z tzv. dohody s Tureckem vyplývá něco úplně jiného.
    Amíci a jejich podržtašky z EU aliaz NATO, od konce války osnují stále totéž. V šovinistické
    snaze hloupnout lidem hlavu Rusama za současné snahy okrást třetí svět podněcovali
    nesnášenlivost mezi lidmi kam vlezli. Naposled Afganistán, Líbie, Irák, Ukrajina, Sýrie.
    Všude slibovali, že prosadí zájmy různých skupin, které verbovali proti tamním vládám.
    Když se jim to nepovedlo, nebo dosáhli čeho chtěli, nechali ty jemi cvičené a podněcované živly jejich osudu. Teď se jim to nasčítalo v Sýrii a navíc jim tam Rusové udělali přítrž. Kdyby tyto živly( jedno jestli jim říkají Al Kaida, IS, umírněná opozice) nechali pohromadě,pak by se dočkali,že se jejich "dítka" obrátí proti nim. Tak že je potřeba je rozptýlit a nejlépe po Evropě, protože si to přeci nezavlečeme do USA. Lidé zničení násilím vypadají rozhodně jinak,než ty, které nám sem německá svazačka zve. Milion lidí uteklo z východu Ukrajiny do Ruska před hordami z Kyjeva. Ty vypadali rozhodně jako lidé zničení násilím na rozdílod těch co nám sem zvou z rádoby Sýrie. Takže slavné EU sluníčkáři z neziskovek,proč se tak usilovně nestaráte i o ně? Odpověď je zřejmě v" http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2264-evropsti-kmotri-se-prave-radi-
    jak-nas-zabit-take-premier-psi-decka-tanci-s-vlky-jak-je-dulezite-miti-rozumka-dokonaly-
    byznys-z-nasich-dani-nekdo-to-rad-horke.htm " odstavec Dokonalý byznys. A je jim evidentně jedno kohopak nám sem vítači pozvou z onoho výběru vycvičených. Logické by přeci bylo, tyto lidi vrátit do jejich zemí a ne je střádat v Turecku a nám sem posílat za každého turky vráceného jednoho ( jak jinak než Siřana), prokádrovaného v Turecku. Opravdu je až urážející krmit nás tím, čím propaganda Západu masírovala zápaďáky, kteří jim to papali.
  • pexeso.007
    Všechno špatně..řešíme až následky své laxnosti a naivity. Je třeba začít na začátku a tím je Islám a jeho ničím neblokované šíření. Je třeba zapomenout na to, že islkám je náboženství - je to nenávistná ideologie, kterou je třeba zakázat podobně jako fašismus se všemi důsledky a dopady. Zapomenout na politickou korektnost a nazývat věci pravým jménem. Odsoudit jako zcestnou teorii i praxi multikulturalismu - nikde to nefunguje a fungovat nebude
  • Před cca 80 lety se židé v Evropě, počínajíc v Německu, znelíbili, a museli se povinně označit žlutou hvězdou a jejich osud byl fatální, historie se opakuje a tak odhaduji, že nyní to potká muslimy..povinně budou označováni červeným půlměsícem...a deportováni kdo ví kam, bez možnosti návratu. Rozdíl je v tom, že ti židé v tom byli nevinně....kdežto ti muslimové si to zavinili sami. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit