Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prasič stránek na odchodu? Nevěřím. Celý den se třepe na tyto chvilky. Tady je prasečím pánem. Jinak celý den jen v opovržení a hanbě.
  • ... jsem tu naposledy, skvělým výsledkem mé snahy pobíjet pitomečky je zloděj mého nicku :)))
  • ... všichni jste totálně ve sračkách a já ve smradlavý kunndě Simony, to koukáte, co :)))
  • ... primitiv nambr van mě má pořád v makovici, přesně o to mi šlo, je totálně ve sr*čkách :)))
  • Zdá se, že vůdcové EU i členských států začínají vidět ve slábnoucí byrokratické mašinérii možnost, jak začít "uvolňovat" stlačené pružiny v domnění, že se tím jaksi omluví za tu šikanu, kterou dosud EU prováděla. Omyl, nic z toho k omluvení není. Pouze návrat úplně k prvotnímu statusu a poslání EU. Přijatelný je Schengen, volný pohyb zboží i služeb a dohody o bezpečnosti států. Vlády jednotlivých států i různé firmy a instituce se již domluví i bez bruselských byrokratů na čele s Merkelovou a spol, kteří již dokázali, že nejsou lidi na pravém místě. Mělo by se k fungování EU vypsat celoevropské referendum, a hin by se vidělo co si občané myslí, jistě k velkému překvapení Merkelové a spol.
  • To - hlavní mělo by se začít udělování občanství podle tradičního Švýcarského vzoru. Ne automaticky při splnění pár banálních podmínek, ale po 98 - 10 leztech práce pro stát, kdy se ukáže, zda žadatel ukáže svou vůli prospívat a pomáhat a ne vyžírat a parazitovat, ne li dokonce škodit. S takovými rychle pryč. A i ono poblbnuté víceobčanství zrušit. Pouze jediné občanství (Vyjímka je to čestné udělovvané prezidenty). Což nevylučuje mít ono světoobčanství, ovšem se všemi výhodami i riziky. Zaručovat se pak musí EU či onen svět. Ne konkretní stát.
  • "Zavést princip "stejnou mzdu za stejnou práci na stejném místě" má unijním zemím umožnit revidovaná směrnice o vysílání pracovníků. "
    .
    Takže když sem nadnárodní společnost pošle svého ředitele nebo vysokého managera, tak mu budou moci vyplácet nejvíce tolik, kolik berou tuzemští, jinak je budeme pokutovat?
  • Problém, je že se k moci dostávají populisti, i když jde o tradiční strany.. podléhají populismü..navíc přece Evropu nesnášíme.. chceme pouze jejich eurodotace a jejich práci lépe placenou..
    • Pedro, domnívám se, že se mýlíš, zde nejde o populizmus, ale o nekonečnou ješitnost osob, které EU řídí. No a ztráta sebereflexe všech z toho jasně vyplývá. Chorobný pocit vládnout, řídit, dirigovat, zakazovat, nařizovat - prostě jako špatný ředitel kdekoliv.
    • Co nám,kdy Evropa dala?Vždy to byla práce našich lidí.Od mládí jsem slýchával spolehej sám na sebe a na nikoho jiného.Teď bych tady rád poslouchal EU,HA,Svobodnou Evropu jak budou vysvětlovat,že něco udělali špatně a proč.To by bylo zajímavé.Hujeři co vy na to?Okamžitě pryč z EU a NATO Zabrat všem majetky nepoctivě získané tj.ukradené jinak se nehneme z místa .V Polsku jim již bourají na silnici s plně naloženým střelivem nákladáky´a ticho po pěšině,protože neumějí US jezdit po Evropě.Tak si to Poláci užijte.
    • Nejhorší na tom je, že ti populisti slibují lidem nesplnitelné. Např. že multikulturalismus bude fungovat, že se islámští přivandrovalci začlení do společnosti apod.
      Populistu poznáme také podle poněkud slaboduchého hesla - "To zvládneme" (něm. Wir schaffen das).
      • A přitom se tvrdí že populista je prezident Zeman.
    • http://zpravy.idnes.cz/belorusko-uprchlicke-tabory-evropska-unie-penize-bezenci-p37-/zahranicni.aspx?c=A170119_101745_zahranicni_pas
  • ČR aby nemusela svým lidem platit řádnou mzdu vítá dělníky z UA. Merkelová si pozvala doktory a inženýry z arabského světa.No a EU vám radí Hledejte si práci doma *7*
  • To zrovna včera naříkal pan ministr, že potřebuje navýšit rozpočet o nějakých 400 mio, Je to prý potřeba, protože zájem o lékařské obory je enormní. Chybí prý spousta lékařů, mnozí odcházejí do zahraničí! To oni ministři zdravotnictví nevěděli dříve, nebo z nás dělají...?
    Ať tedy dají podmínku, při odchodu do zahraničí splatit studium, nebo alespoň část.
    Nemluvě o tom, že na fakultách studuje kolem 200 cizinců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit