Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Jeseníku exekutor Dohnal, bývalý příslušník VB, zabavuje lidem už přes 20let, i když se nevede proti nim tr. stíhání, a dluží třeba jen pár stovek, ve spolupráci s bývalýma soudružkama z pasů a víz ,které dnes opět pracují na pasech, , pasy.
    Soudružka, která si přišla pro můj pas, jich měla,zabavených, plnou tašku.
    I advokáti tam zabavují pasy.
    • Jak může někdo zabavit pas? To snad jen v případě trestního stíhání na svobodě, aby člověk neutekl mmimo EU.
  • Přes všechny řeči lidem Pospíšil od moru jménem exekutoři nepomůže. Exekutorů je v ČR cca 140. Okradení lidé by si neměli sahat na svůj život (nebo když už to chtějí udělat, tak vzít s sebou toho, kdo jim ty útrapy způsobil, tj. exekutora). Když se jich zlikviduje tak 40, ostatní si dají pozor. A možná to konečně ve společnosti odstartuje i něco většího. Je to drastické, ale nic jiného než fyzická likvidace nepomůže. Na druhou stranu oni nad osudem těch, které okradli nepřemýšlejí, natož aby měli nějaké výčitky.
    • Někde jsem slyšel, že je lepší pobyt v kriminále, než jako bezdomovec na ulici a pocit z toho co výše v příspěvku uvedeno musí hřát i v dnešních mrazech.
      • Ano, zahřeje pocit z dobře odvedené práce, o které je člověk přesvědčený, že jí nedělal zbytečně.
  • To je opradu novinka, že se zde nedodržují zákony. *11*
  • Pusťte si zvuk a doplňte aktuální držky.
    http://www.youtube.com/watch?v=8CL667GKlIg
  • Většina lidí neví, že exekutorům se od června 2012 hodně polepší, exekuce si budou stanovovat sami a bez soudů, teď se teprve začnou balit, nikdo totiž (až na komoru) nebude nad nimi, blahopřeji této vládě.
  • Pan ministr zvažuje. To je ale už pozdě. Kárná žaloba je co? Jaký pak trest pro nenažraného exekutora může přinést. Pokárání je dost málo!!!
  • Ještě větší problém než exekutoři je ten že se pohledávky prodávají inkasním společnostem ty pak nechají pohledávku nabobtnat o penále a nemravné provize a pak zaútočí na dlužníka.Nikdy by celková výše vymahané dlužné částky neměla celkem překročit 100% jinak je to obyčejný hyenismus na dlužníkovi.Největší morální svinstvo je to že se do toho zatahují i nezletilé děti a ty než dovrší plnoletost tak jejich dluh třeba za pár černých jízd v městské dopravě jde do statisíců.
  • Pospíšil, na ministersvu , už dávno nemá co dělat! Většinou řeší co už se stalo - a to ještě BLBĚ. Vymýšlí nesmyslné zákony, v které jsou tak nepřehledné a umožňují různý výklad= jsou nejednoznačné! Ministr, musí být minimálně o krok vpředu, před možnými následky.
    Chválí se kolik vymyslel zákonů. Naopak, by měl zákony zjednodušovat a rušit. Myslím, že by tomuto mladému ptákovi, neublížilo trochu PRAXE = šup s ním na okresní soud = 2 až 3 roky.Pak se uvidí jak bude kecat. *16*
  • Ano exekutoři jsou řízenou mafií. Ale stejnou vinu nese i politický systém který této chobotnici umožnil roztáhnout její pro mnohé lidi smrtící chapadla. Kdyby lidé měli práci a se svým platem vyšli neobraceli by se v zoufalství na lichvářské půjčky.
    Minulý režim sice nabízel méně ale dostupnost byla pro každého na slušné vyžití.
    dnes je toho sice více ale opravdu člověk potřebuje každý rok nový mobil ? novou verzi kdejaké kraviny. Je to jen zbytečný trh se zbytečným zbožím kterému lidé podléhají a házejí mu do chřtánu miliony. Konzum k ničemu v lastně pro nic. Ani zlatý obal nepřemění odpad v hodnotu.
  • bude huř mame co jsme chteli tak nenařikejme nad vlastni hlouposti.je jedno kdo tu vladne všichni kradou a budou krast. nas by zachranil jedine hitler nebo stalin že by poslal tyto zlodeje a podvodniky do koncentraku......včetne teto vlady zlodeju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit