Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, měli bychom nejdříve uklidí u sebe, hezky to tu zamést a pak uvidíme co se nám povede a co ne? A pak můžeme se pokusit o převrat v takových demokratických státech jako je USA Rusko, ne? Zatím jsme neudělali vůbec nic.
  • Zase zde pravicoví lumpové začínají strašit Ruskem,ohledně letů jejich vojenských letadel.Ale při tom Rusové nenarušují žádný výsostný vzdušný prostor zemí NATO.Tomu dobytku z NATO jede o to za každou cenu házet špínu na Rusko.Proto bude třeba,po revoluci všechen náš politický a novinářský dobytek,který překrucuje fakta,bez soudů automaticky odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.Prostě Česko od novinářských a politických lumpů co nejkrutěji vyčistit.I za komunistů,když zachytil radiolokátor na území NSR některý cíl,který mířil na naši státní hranici,tak vystartoval náš stihač směrem ke státní hranici s NSR.Tomu se říkalo přehrazování.Tyto cíle v NSR včas se před státní hranicí otočili.Ani tehdy se z uvedeného nedělal problém,protože tyto cíle zůstaly na výsostném území NSR.Tehdy jsem dělal čas dozorčího důstojníka vyhodnocovače na radiotechnickém praporu,který právě leteckou činnost v NSR zachycoval. .Prostě USA se řítí do státního bankrotu,protože jejich rozsáhlý vojenský průmysl nemá dost zakázek,tak se lumpové s USA snaží za každou cenu ve světě navodit atmosféru,že Rusko chce vojensky ohrožovat ostatní svět.To proto ,aby ostatní země začaly bezhlavě zbrojit a dávat veliké vojenské zbrojní zakázky USA a to pomohlo USA zachránit od státního bankrotu.Všechen náš politický a novinářský dobytek,který se na uvedeném oblbování národa lumpácky podílí,bude třeba,po revoluci,odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí a znárodňovat veškerý majetek všech prolhaných novinářských a politických rodů.
    • Z Putina a Ruska potřebujete rusofilové udělat mučedníky, proto vytváříte iluze o jakési štvanici na ně, která vůbec u nás neexistuje, vy prostě nesnesete jiný názor. Z čeho byste se měli léčit, tak to je mindrák z USA. Stále používáte stejné praktiky strašením, jako za totality, vy jste se vůbec nezměnili. Strýček Smolík (ne Smolíček, to pro upřesnění) vám asi předčítá pohádky na dobrou noc, jako sedmdesátých a osmdesátých létech.
      • My z Putina neděláme mučedníka,ale rozumného státníka,kterým určitě je.Zato v Česku už čtvrt století vládnou jen prolhaní lumpové a zloději.Proto už je Česko na pokraji státního bankrotu.
        • Přesně tak, vládli tady prolhaní lumpové (čmajztužka), prodloužené ruce Putina a pátá kolona a naivové na diskuzích z něj dělá boha i když je to obyčejný diktátor a štve proti všemu co není ruské.
  • Nečas byl dobytek, ale v tomto bodě má pravdu.
    • Jsem ve střehu : Nečas vždy dělal co mu nařídila ta jeho carevna, ale hlavně co nařídil jeho jasnost Klaus. Je tady určitá spojitost s Kellnerem ????Začalo to KB a Třinec.železárnany! Vláda musí zachránit ČEZ, chtějí mít jistotu, je tam kontrola Klaussyn a spol.
    • to je účelová pravda, ale trubkám to stačí na to, aby obrátili názor a nechali se dál okrádat těmito lumpy.
    • To,ze je Nečas dobytek,tak v tom máš pravdu.Pravdu občas míval,za svého života, i nebožtík Hitler.Tak už to v životě chodí.
  • Nečas měl už dávno,za svůj podíl na zbídačení Česka kopat uran pro Temelín a při této práci si pochvalovat,jak za svoje lumpárny ještě dopadl dobře.
  • Tak už jsem si myslel, že krást nicky zdejší exoty přestalo bavit. Inu, zmýlil jsem se.
  • tečka má zakázáno zde psát blbiny, moc děkujeme moderátorovi za tento skvělý počin. *14*
  • Je to taková jejich oblbovací hra. Je jasné, že Nečas, Kalousek a zametač rychlokvašek Pospíšil, jsou politické mrtvoly a proto se snaží oživit tím, že se vytvoří dva nesmiřitelné tábory na život a na smrt a tím ovce zase dostanou. Zase se nechají zblbnout. Ve skutečnosti jsou to podvodníci, co si z naivních lidí dělají blbce.
  • Pan farář Duka je svatý muž. Je pěkně tučný, a lesklý. Bůh ho miluje a shlíží na služebníka svého Duku se zalíbením. Každému, kdo miluje pana faráře Duku a modlí se k němu, se také dostane milosti boží a bude spasen, a bude taky pěkný, tučný a lesklý. On se za nás obětoval, vzal na sebe těžké břemeno askeze duchovního života i naše hříchy, od nichž nás osvobozuje. Milujeme pana faráře Duku a modlíme se k němu. Věřící katolík.
  • Tady jsou dva Jiříci, jeden Anonym a druhý Inkognito.
    • No, je to tak. jiřik jsem já, inkognito. Anonym není jiřik, ale jiřík. Pak je tady ještě jeden imbecílek, kterej krade nicky a profilový obrázky. Je to chovanec dětský psychiatrie, lékaři si mysleli, že mu prospěje, když dovolí internet, ale opak je pravou. Momentálně see tady nevyskytuje, protože je ve svěrací kazajce na samotce.
      • Je to pravda, že jsem ten rozdíl úplně přehlédl. Je to ale tak nepatrný rozdíl, že to nepovažuju za šťastný nápad, volit dva tak podobné nicky.
  • Soudruzi na Tiscali nám nějak zrudly - copak se s vámi děje soudruzi. Jakmi-le moderátor/administrátor zjistí, že není veleben nejspravedlivější ze spravedlivých, nejmilovanější z milovaných, .... - např putin, jeho vrchní řiťolezec z pražského hradu, .... - tak je najednou diskuze jen pro registrované a nebo příspěvek "náhle nejde" zařadit, popř. je opakovaně špatně "kód z obrázku", .... . Že by už vás také měl v hrsti náš jediný, 101%národa zbožňovanmý, nezeapomenutlný, nesmrtelný, .... NICzeman????
    Viz článek - mocenský boj v kremlu, zemanúm 28.říjen na hradě, .....
    • Taky jsem si všiml, o soudruhovi Putinovi se nesmí mluvit pravda. Jen pro registrované
    • Rozumíš vůbec tomu co píšeš? Sám jsi soudruh. *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit