Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokud v Praze vládl psychiatr, bylo to na palici. Těšte se, teď bude vládnout gynekolok ... .
  • I když Hájka nemusím, tak musím uznat, že má pravdu, ta malá, zrzavá krysa Havlů, akorát vyvolává nenávist mezi lidmi, musí zkrátka být vděčný Bakalovi, že mu koupil barák na jeho knihovnu, aby měl kam dávat jeho bláboly, které nejsou ke čtení, natož ke koukání! Je jen dobře, že se k moci nedostali HOP zloději, výkvět těch největších morálních zrůd, političtí turisté, korupčníci, zloději, lháři i se svým kmotrem kmotrů Kalouskem, Laudátem, dege knížetem, z kterých je slušným lidem na zvracení a kteří pro koryto a prachy zradí kdekoho a utečou kde jim to víc sype! *1* *1*
  • tak tady se nedá než s p.Hájkem souhlasit,proti čemu vlastně demonstruje ta tragikomická postavička to protestuje i proti tomu,že když byl prezidentem Československa a následně České republiky,že byl jak ty tři opičky neviděl,neslyšel nemluvil.vžyť Praha celých dvacet let byla kolébkou i baštou ODS to znamená vžycky rájem podvodů,zlodějiny a korupce.A jak už tady během dne bylo mockrát v různých podobách psáno taky nechápu pražské Pepíky o co jim vlastně jde o staré tváře v nové straně.Opravdu tam vidí změnu jsou směšní!!! *12* zůstane *12*i kdyby se 100x přejmenovalo
  • Co ti pražští blbečci dělají už není možné. V ČR vyhráli volby v květnu ČSSD a co za darebáci nám dnes vládnou.
    • Ignáci, jste přesvědčen o tom, že v ČSSD darebáci nejsou?
  • Pan Havel asi měl spíš mlčet. Pro některé jedince je cokoliv co řekne, ač s tou danou skupinou nemá vlastně nic dočinění, rudý hadr pro býka. Jinak absurdní drama je spíše ten dlouhý tanec kolem dohody ods - top čí čssd - top, když z mého hlediska to byla pouze šaráda, která měla zastřít již dávno dojednanou dohodu čssd - ods.
  • Na reakcích demonstrantů a jejich přitakávačů je jasně vidět jací jsou v naší zemi demokrati respektive rádoby demokrati. Když v květnu ČSSD vyhrála volby do parlamentu tak se jiné strany domluvily bez toho aby respektovaly vítěze voleb. Všechno bylo však demokratické a žádní voliči Čssd nešli demonstrovat. Tady je jasně vidět že strana politických přeběhlíků TOP 09 ŽÁDNOU DEMOKRATICKOU STRANOU NENÍ A MĚLA BY SE ROZPUSTIT.
    • Pane šprýmaři, kam napíšete, tak je to nesmysl. V parlamentních volbách opravdu těsně vyhrála ČSSD, ale nikdo nemůže za to, že s ní nikdo nechtěl do koalice, ale v Praze vítěz voleb TOP09 jasně deklarovala ochotu koaličnš se spojit s ODS, ale ta dala přednost socialistům a to je ten podraz, který mnoha pravicovým voličům v Praze vadí. Doktor Svoboda sice bude férový chlap, ale asi je velmi naivní, když nevidí, že bude loutkou v rukách Šťastného, Blažka, Březiny i Hulínského. To, že on sebe dekalaruje jeko novou tvář, tak to má jen zastřít to, že většina lidí ve vedení radice se už mnoho let zná a jsou na dojení Prahy společně zainteresováni a toho ser nehodlají vzdát. Takže pane špřímaři, více se politicky vzdělávejte.
      A k tématu diskuze lze říci, že co si myslí tajemník prezidenta Klause, Hájek, není naprosto podstatné, neboť mluví ústy člověka, podle kterého by nám měli vládnou socialističtí kluci společně s ODS již mnoho let.
      • A bývalí ods v topce vám nevadí?
  • hajku zaraž už tu tvoji blbou držku kurvo komunisticka za komanču ses měl dobře misto těch co bylí šikanovani zrudnou komunistickou stranou kde vaše rodina žila jako kapitalisti a ostatni dřeli bidu tak si to uvědom a zalez někam do hajzlu a nám dej pokoj až klaus skoči tak bež zametat prahu jestli to dokažeš to je vše komunisto skurvenej.
  • Kdysi opěvovaný p.Havel nyní,když není u koryta ,dokazuje,co v něm je !Ano ,ta jeho falešná láska a pravda bohužel nezvítězila .Tuto republiku zazdil a měl b y za to nést plnou odpovědnost .Ty jeho hry ?
    K smíchu !
    • Nemohu jinak než SOUHLASIT!!!!! *6*
    • Bohužel nezvítězila. Zatím vítězí spíš lež a nenávist. A blbost!
  • Pan Hájek asi nikdy neslyšel o Itálii nebo Francii... Absurdním dramatem je spíš to, co se dohodlo (navzdory předvolebním řečem) mezi ODS a ČSSD. Pokud politici jednají tak jak jednají, tak se nemohou divit. Na hrubý pytel hrubá záplata. / K "avyboje": Nejsi komunista ? Za vyjádření názoru takovéhle tresty dávali právě komunisti.
  • Havel nadělal této zemi škod dost.Ten by místo zasahování do politiky už měl dávno kopat uran na Bytízu pro Temelín.Za to ,jak svým lhaním pomohl zbídačit tuto zemi.
    • Máš 100% pravdu. Lhář a vlastizrádce Havel, ať si píše ty své přihlouplé hry a nese... se do něčeho čemu nerozumí. Vždyť už ho obdivuje jen pár uřvaných pražských Pepíků a několik pomatenců mimo Prahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit