Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diskutující si asi spletli nákup v supermarketu a portál Poptávka. Uvedu příklad: Nutně jsem potřeboval opravit el. motor 30kW. Z portálu Poptávka mi přišly nabídky na opravu v rozmezí 19 až 82 tisíc. Většina firem totiž zákazníka pokud to jde, řádně natáhne. Chce se to jen s portálem Poptávka naučit trochu pracovat. Mám s ním ty nejlepší zkušenosti.
  • Nevím který redaktor toto psal,ale zřejmě není v obraze. Vůbec to nefunguje,vyzkoušel jsem mockrát a ještě Vás potom obtěžují e-mailama.
    A souhlasím s příspěvkem o Moravě a Slezku. Asi jseš redaktor/ka/ z Prahy,že? To je střed světa? běž do pr...e cajzle.
  • Jenom do vyprodání zásob : Rejuvence neinvazivní lifting s 9O% slevou. Tolik nečeských slov slov s 9O% slevou.Hned zítra to jdu koupit.
    • pravda, taky bych si vza cca 10 dkg, může to být i k jídlu, třeba
  • Tak funguje to jen v Čechách nebo i v Česku? A co na Moravě anebo ve Slezsku, tam to nefunguje?
  • Máte patrně na mysli Pohřební službu, není-liž pravda?
  • Všechno tu už bylo bez známých a jejich známých to za socialismu nešlo proto někteří měli hojnost všeho od řezníka,pomerančů,stavebnin a mototechny. Prostě kdo se stará ten má, ostatní ? *6*
    • nějak jste to nepochoppil.....sorry
  • poptávkový systém má obrovskou výhodu , ale jen pro lovce ceny. Těm je obvykle jedno , že podceněné zboží a služby je bez záruky, nebývá obvykle ani v požadované kvalitě. Takto funguje i nový systém výběrového řízení , kdy chcete koupit pro obec stroj a musíte jít po nejnižší ceně, tak místo zametacího vozu s vysavačem koupíte smeták s pomocnámi kolečky a kbelíkem. Nebo v obchodních řetězcích nakupujete v akci potraviny, jejichž složení , zdravotní způsobilost nebo kvalita ( o chuti nemluvě ) je na hony vzdálená skutečným parametrům zboží. Jen náš poblblý národ letí jak vyplašená slepice za cedulkou sleva a je mu jedno co vlastně za svoje peníze dostane.
    Poptávající požaduje na poptávkových servrech služby a produkty za ceny, za které by on sám ani nesundal nohu z postele, natož aby šel do práce a něco vyprodukoval.

    Přestali jsme si vážit hodnou , času a práce a platíme za nesmysly v duchu holínek, " jo sou sice všecky levý , ale nekupte to za tu cenu" .

    VŠEM vyděšeným slepicím hledajícím slevu - hodně štěstí.
    • Souhlasím, asi se chtěli všichni rychle vyrovnat "životní úrovni" západních zemí, ale jaksi zapomněli na rozdíl výdělku, tak se vrhají na levné nákupy v touze ušetřit. Že je to past, nikdo neřeší. Levné zboží je obvykle ze zahraničí=nákupem podporujeme cizí národ a našinci jsou nezaměstnaní, kterým pak platíme dávky. Takže je to levné opravdu levné, nebo je ve výsledku dražší, než by bylo kvalitní české (bez podpory v nezaměstnanosti) ?

      Lidé PŘEMÝŠLEJTE !!!
  • n ejlepší je... mít obyčejný sešit - nebo adresář v počítači a tam si psát čísla osvědčených odborníků... jak známo.. do nabídek se dá napsat ledacos.. a skutečnost je obvykle jiná. nejlepším doporučením je to prastaré... ústní podání .. sousedů, přátel a pod.
    • pokud uz takovy sesit mate tak proc se nepodelite o ty cisla.. a verejne na web vypsat o jakeho remeslnika jde - byt kladneho ci zaporneho !! V tom vidim smysl clanku ale jestli mne nekdo bude za penize ci otravnou reklamou obtezovat drahym a nekvalitnim sortimentem ci sluzbama tak tohle dlouho nevydrzi...Fandim vsemu poctivemu s dobrym umyslem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit