Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KHB: Atheistou buď toť víra jistá,Pán Bůh sám je také atheista.
    Než tuto větu islamisté pochopí uplynou staletí. Mezi tím se budou zabíjet šíte a sumitá, křesťané, budhisté a jiní. Může se nám to nelíbit, ale i Kain zabil Abela. Asi je to přírodní zákon.
    Přeji všem krásný den.
  • http://www.mpolska24.pl/post/6737/holokaust-chrzescijan . To stojí za vše. Není o čem diskutovat.
  • Rasistický článek.
  • Bible mluvi jasne je jen jeden Buh. A jak poznas ze tve nabozenstvi ma jeho schvaleni, ze je to prave? Jednoduse, ne podle toho jak moc pevne veris, ci dodrzujes nejaka prikazani, ale podle ovoce ktere tve nabozenstvi nese! A kdyz je to zabijeni, vrazdeni, rezani hlav je jasne kdo tve nabozenstvi ridi rikej mu treba Alah, ale na jmene nezalezi, skutky ho prozradi, vsichni vidi ,ze je to SATAN *16*
    • no křesťanský buh /bozi - počítám za ně i svaté, protože se od jiných bůžků neliší) a Jehobva taky byli pěkní krvelační sadisti - že by SATANI? *15* *15* *15*
      • no kdyz na mesto kde spi kazdy s kazdym kde buz€rant suka buzeranta kde podvod kvete kde je zodejina a nasili zacne z nebe srset ohen tak to se nemuzete zlobit a rikat jaky je ten Buh sadista...to nelze srovnavat!!!
  • Islám,ať si dělá doma svoje zvyky a nezatahuje je do jiných zemí.Pokud chce někdo žít v jiné zemi,tak se rzhodl sám a musí dodržovat zákony v zemi kde žije.Múže být rád,že ho vúbec jiná země přijala.Nemůže si dělat nároky na nějaké změny.Když se to nelíbí ,ať se vrátí odkud přišel. *16*
  • Kolik islamských státu se učastní vojenského tažení proti neislamským státum?
    Ani jeden!
    Kolik islamských státu je okupováno neislamskými státy? cela řada!
    Jak vypadá součet obětí těchto střetu ? 10 000:1 V čí prospěch?
    • Sýrie nebo Irán a taky Irák - to nevíte?
    • nemáš pravdu Saúdská Arábie nejen že staví 1000km zeď ale také se účastní náletů na Syrii Muslimove jsou jako zidi jak jde o prachy jde vira stranou....
  • Hlavní otázkou dnešního islámu je , jak zabít nejvíce křesťanů.Hanba
    • A hlavně bezvěrců.
  • OPĚT Z NÁS MOCNÝ TUPÝ HOVĚZÍ CENZOR DĚLÁ PÍÍP ČE,OPIŠ KOD,PAK ŠPATNÝ KOD A NAKONEC SE MUSÍ PŘIHLÁSIT !!! JE VIDĚT ,ŽE SI Z NÁS DĚLÁ K AN, ÁL !!!!
    Marně jsem hledal alespoň nějakou zkratku pod tím článkem a jak vidno,tak se ze tu *12* i sám autor stydí !!!!
    Je to jako psát o bibly a přesto ji nečetl,ale jedna paní co chodí 5x denně na mši říkala......a ona tomu rozumí !!!! Kdyby si ten kus hovězího aspoň přečetl starý zákon a nový zákon-bible ,možná by mu lecos došlo,ale vysvětluj *12* co je to neděle,když ho v sobotu zapíchnou.... *1*
    Až si ten (_!_) pych přečte několik sůr z koránu o jeho šíření atd.ať píše,ale takové tupce co kravěnec znají a dělají chytrý-to je jako vláda,senát a parlament v borčekostánu *1* *1*
  • Diskuzní článek je jednak dlouhý a navíc slátaninou všeho možného. Dalo by se vše shrnout asi takto:
    1) Islám je náboženský systém, který sám o sobě nic nedělá.
    2) některé osoby, které se tímto systémem zaštiťují, mají důvod k páchání všeho možného a jsou ve svém světě pokládány za hrdiny, kteří se jednou dostanou do nebe, kde prý budou mít hromadu ženskejch, žrádla a chlastu.
    3)) pokud se jedná o české země, dlužno konstatovat, že žádné kolonie v islámském světě nedržely a rovněž levná pracovní síla sem nebyla po válce přitahována.
    4) pak námi milovaný Brusel si vymyslí nějaký kvóty, kolik těch cvoků, co sem budou pašovat kvéry, čekat a vše považovat za urážku Islámu, tady máme mít.
    5) na příliv imigrace z islámského světa není naše republika připravena a nikdo ještě nezodpověděl otázku, co tu ti lidé budou dělat - kromě bordelu, za situace, kdy si nikdo neví rady, co s vlastním obyvatelstvem.
    • Poznámka ad 5): V tom ironicky označeném "milovaném" Bruselu, a nejen tam, ale i v EP ve Strasburku, jsou také naši volení zástupci. Jak naši občané při volbách do EP zodpovědně a pečlivě vybírali své zástupce a kolik vůbec nebylo líných zvdnou zadek a jít volit, to je známo. On je "ňákej Brusel nezajímá", protože nevidí dál než na konec své Horní Dolní. Zapomínají ale, že je už 21.století a nejsme nějaký africký kmen ztracený v buši, který si po tisíciletí žíje stále stejně a nic neví o okolním světě a svět neví o něm.

      Jinak v podstatě souhlas.
      • Obávám se, že je to stejný jako před r. 89. Tenkrát byly tzv. kádrové rezervy a když někdo něco zku*vil, tak ho s doporučením poslali výše. Pokud se jedná o naše zástupce v EP, nejedná se o nic nového ani jiného. Volby jsou pouhou formalitou, přičemž volící stádo je dlouho před tím zpracovávané goebbelsovským stylem.
  • Pro mě islám nepředstavuje náboženství, ale zvrácenou ideologii obrácenou proti všemu nemuslimskému, stavím ji v nebezpečnosti nad fašizmus a komunizmus. Jsem ateista, ve smyslu toho že nejsem v žádné církvi, ale přesto svým způsobem v nějakou vyšší moc věřím. Tím, že jsem vyrůstal tady v Čechách, tak samozřejmě beru křesťanské hodnoty jako samozřejmost. Slavím vánoce, velikonoce i přesto že nejsem křtěný a do kostela nechodím. Prostě to beru za samozřejmost a budu tyto svátky slavit i nadále. Mam v sousedství cikány, v sousední zahradě běhá černoušek se kterým si hraje můj syn. V ulici bydlí Vietnamci. Má to jedno společné, kdyby neměli jinou barvu pleti, tak bych si jich ani nevšiml, že jsou v něčem jiní. Proto mě taky nevadí budhista, křesťan, žid, a další věřící. Je to tím že mě tito lidé nikdy nebudou násilně vnucovat svůj světonázor, svého boha, protože jim to jejich náboženství výslovně nenařizuje. Islám je jiný a pro mě představuje ohrožení života, a je jedno kolik muslimů zde žije. I kdyby to byl pouze jeden, tak pro mě představuje hrozbu. Můžou si všichni ti sluníčkáři a jim podobní tuhle ideologii všemožně idealizovat, překrucovat. Mě o opaku nepřesvědčí. Na to by někdo musel přepsat v koránu ty odstavce o "lásce" ke všemu nemuslimskému a to asi může jen ten jejich aláh, sami to dobrovolně neudělají. Takže za sebe. Muslima za souseda nechci a jsem ochoten proto udělat co bude nutné, stejně asi jako bych udělal kdyby tady chtěl někdo zavést fašizmus, nebo jiné totalitní zřízení.
    • jestli věříte v jakoukoliv vyšší moc, nejste ateista, top je jakobyste řekl - nejsem věřící, ale věřím v boha, Ateisté nevěří v žádnou vyšší moc, vy jste tzv. něcista - věříte v něco.
      Vánoce a velikonoce jsou staré předkřesťanské tedy pohanské svátky slunovratu a rovnodennosti.

      vedle vaší zahrady běhjá černoušek? to znamená, že jeho rodina může říci : vedle naší zahrady běhá běloušek? je to rasistické vyjádření
      a když už vám tak vadí totalita - zběsilý kapitalismus berete?
      • Ze současného slovensko-ruského slovníku (jiný nebyl po ruce):
        černoch → негр [negr], чернокожий [černokožij]
        černošiek → негритянок [negritjanok]
        beloch → белой расы [beloj rаsy], белокожий [belokožij]

        Že by byli Vaši oblíbení Rusové ještě větší rasisté, nebo přiznáte, že ve svých soudech jste často papežštější než papež?
        • asi vám to špatně docvakává, není podstatné, že na barvu klže má jazyk slovo - kočka je černá, bílá, želvovinová - ale je rasistické takto označit konkrétního člověka jako jeho podstatnou a určující vlastnost.

          Tedy - pro vaše jednoduché uvažování . když napíšu v USA žijí běloši, černoši, Indiáni, ale většina lidí je míšena ze všech těchto ras, je to běžné sdělení a pravda, když ale napíšu - bílý zloděj mi vyloupil dům nebo Indián mne znásilnil, je to rasistické vyjádření, protože přiřazuje rase nebo skupině čin jednotlivce - rozumíte? asi ne, že, *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit