Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že náš svět stvořil Bůh jako duální, který kmitá kolem rovnovážného stavu, kdy 50% tvoří část fyzická, a 50% je duchovní. Normální stav, byl však narušen. Vychýlil se tím, že naše společnost je příliš materialistická. Mnoho lidí považuje peníze a sex, za nejdůležitější. Naprosto samozřejmou součástí našeho života se bohužel stalo, pití alkoholu, kouření, užívání drog, antikoncepce, potraty, kruté zacházení se zvířaty, gamblerství, nedostatek morálky, primitivní zábava, rezignace, lhostejnost, právo silnějšího, atd. Ve vztazích postrádám lásku, pravdu, čest, spolehlivost, individuální přístup, porozumění, toleranci, atd. Způsobili jsme tak, nebezpečné vychýlení celého systému a hrozí nestabilita a chaos. Obávám se, že pokud nedojde ke změně k lepšímu, nastane katastrofa. Duchovno, by mělo být chápáno, nejen rozumem, ale především citem…
    Autor: Ing. Jiří Brožík
    Přemyslovská 5
    130 00 PRAHA 3
    Czech republic

    M: +420 723 599 244 T: +420 222 712 234 E: motykak@tiscali.cz

    F: https://www.facebook.com/jiri.brozik.7
    • co to tady meleš motyko?
      spíš v knihovně?každý at si dělá co chce a co se mu zlíbí.
      to je každého život, jak si ho užije a prožije.ale určtitě né to co jsi tady nahoře nalajnoval ty.
      no,....................už mi to vlastně docvaklo,ty chodíš v neděli do kostela.
      tak to jo,to jsem doma.
      *1*
      • *1*
  • však oni těm židákům palestinci jednoho dne zakroutí krkama a nikdo jim už pak nepomůže
    • Zatím je to naopak.Hardáci se snaží prudit ale vždycky dostanou po ušách.Evidentně si jeden z takových hadráků obecných - umouněných.
  • Existuje proroctví, ve kterém by tento papež měl zemřít násilnou smrtí. Budou obviněni nepraví a poté se v Evropě strhne nejkrvavější válka, která přivede svět a hlavně lidstvo napokraj existence. Docela si dovedu představit, že tento papež, který otevřeně kritizuje nenažranost bohatých a vůbec většinu zvěrstev dnešní doby, za čímž z velké části stojí právě židé, bude na horké půdě a není nic jednoduššího, než jeho smrt svést na muslimy a vytvořit si tak cestu k další trestné výpravě na východ!
  • KIMCID
    jo tolerance je vzácná *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit