Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a rozhněvaný venkov i v Evropě ukáže těm z měst, jak se zachází s vandráky přicházejícími od Afriky. Jak se zachází s verbeží která přichází pro sociální dávky pod záminkami mnohdy legračními.A tyto legrační srandovní důvody jim zejména v Bruselu baští.Je čas na vyhánění.Na systémové vyhánění vtěrek, pro které tady není a nikdy nebude místo.Tady už jsme se naučili od našich domácích parazitů, ledasco rozpoznat.
  • Doufám že se teď Brusel konečně probudí a začně konat něco opravdvého ve věci bezpečnosti občanů EU (jak všichni deklarují).Pokud nevyhází všechny starý struktury jako Merkel, Junker a další tak je zbytečné setrvávat v tomto kolosu na peníze jen některým darmožroutům.Koukám že Sobotkovi to vyhovuje protože se tak nějak ZAPOMĚLO na jeho průšvih (vysoký představitel deklaruje že má kompromitující informace o policejním řediteli a oni budou čekat 3 týdny NA CO???) aŽ SE TO ZAMETE POD KOBEREC???
  • Je to všade stejný. V Londýně jako např. v Praze. V centrech je vždy kopa parazitů co se levně a bezpracně přiživují na byrokracii jak státní, tak evropské.Proto to reptání a výpady. I Britové to budou s těmahle mít ještě hodně obtížné. Jestli vůbec uspějí i tady.......
  • lrkfa
    Londyn je plny parazitu. Pro Evropu v nem nejvice hlasovali Asiati !
  • eu je banda hlupacku.kdo v ni zustane je hlupacek ktery podporuje nedelaky z cele evropy pany poslance. kteři vymyšleji jaky mam mit svetlo v loznici aby mne mohli šmirovat.kde smim kourit a prdet atd.je to banda šašku ktera nema ve svete obdoby.
    • Myslíš, že Putinovskaja stěpnaja strana nebude vymýšlet ííčoviny a nebude tě šmírovat? *15* Naivko. *1* *1* *1*
  • britské tajné služby měly shodit dva činžáky a ne zabít jednu sluníčkářku,tím si moc nepomohli
  • S Anglií plně souhlasim. Nejsou to takoví říťolezce, jako Češi.
    • Ano, v Česku je stále dost řiťolezů co lezou do ruské p.dele, tak je potřeba do té p.dele poslat. *1*
  • Referendum mj.znovu ukázalo,jak nepřesné a zavádějící jsou volební průzkumy,které tentokrát opět nevyšly,což je poslední dobou spíše pravidlem.
    A jak naprosto nepravdivé bylo tvrzení,že stoupencům Brexitu bude prý hrát do karet nižší volební účast,protože ta byla nakonec poměrně vysoká,vyšší, než se očekávala.
    Opět se ukázalo,jak jsou stoupenci EU arogantní a přesvědčení o své neomylnosti,když soustavně zaměňují pojmy ,,EU" a ,,Evropa"-kritické postoje vůči EU označují jako ,,protievropské",ač jsou ve skutečnosti ,,protieurounijní",což je zásadní rozdíl.
    Výsledek je skvělou zprávou jak pro Británii,tak pro ostatní země EU(nikoliv pro jejich elity)-tím,že vznikl precedent toho,že politické rozhodnutí o vstupu je možné po čase a zkušenostech se členstvím zvrátit jiným politickým rozhodnutím o vystoupení.A to navzdory tomu,že se proti němu stavěly všechny nejvýznamnější politické strany a média i někteří tzv.,,odborníci"(nejlépe na všechno),přesto se nepovedlo britskou veřejnost dostatečně mediálně zmanipulovat a utvrdit v přesvědčení,že s EU na věčné časy a nikdy jinak.
    Motivace hlasovat pro vystoupení mohla být samozřejmě u různých skupin voličů různá-ale to platí pro každé volby,nikoliv motivace,nýbrž výsledek je to,co se počítá.
    A je dobře,že ve výsledku v tomto případě zvítězila demokracie nad mediokracií.Jen houšť a větší kapky!
  • Co bude dál? Skotsko udělá scotexit a Irové irexit a Angláni zůstanou ve Velké Británii sami a GB - Great Britain se změní na SB - Small Britain. *1*
  • zlejtroll
    Vivat Novorossia!!! *15* *15*
    • ať žije novrosexit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit