Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby muslimové nemlátili 5× denně hlavou o zem tak možná nejsou tak vypatlaní.
    V době kdy máme planetu obšancovanou družicema, létáme rychlostí zvuku, transplantujeme srdce atd. si prostě civilizace která řeže hlavy "čarodějům", devastuje ženám pohlavní orgány, obcuje se vším co se hýbe a navíc tvrdí že to vše sleduje a dokonce po nás vyžaduje jakási vyšší moc ve vesmíru! NEZASLOUŽÍ abysme s nima vůbec jakkoliv komunikovali.

    Tam není žádná okupace, neexistuje žádná skupina špatných kterou bysme mohli vyhnat zachránit ten zbytek. Nikdo tam o nás nestojí, retardi sou tam prakticky všichni ! Wikipedia "world IQ" mluví za vše (70 prakticky celá Afrika). Čím to asi bude.

    Mozek "vystrašený" z posmrtného života, vyznávající 13století starou ideologii pedofilního, pouštního válečníka, zvrhlou šablonu na život, je NEMOCNÝ a zpravidla nevyléčitelný. To prozměnu dokazují džihádisté( a že jich je), 20letí muslimský šmejdi co se narodí v demokracii, hltají ji plnými doušky než islám zevelí a přijdou na řadu granáty.

    Zavřit hranice, a bezmilosti vykázat každýho magora kterej tuhle prasárnu zvanou islám nejen vyznává ale i jen obhajuje, protože užívat si svobody a zároveň obhajovat otroctví, za to bych ty hlavy sekal.
    • ještě se musíš hodně učit...
  • V C'echách by měl práci na 3 směny 25 hod denně 8 dní v týdnu vraždy, teror, mačetáři, sebevraždy,neobjasněná úmrtí, naskočení na nůž ap.
  • Dost drsné a hlavně pro nic za nic.K nám pošlete kata a hodně mečů,měl by to hned tupé,tady by bylo hlav na setnutí.
  • Trestat se má,ale za tohle sekat hlavu ?
    • Čarodějnictví :-D se má trestat ? :-)
  • To Petr,mýlíš se ta středověká ideologie sebou nese řád a pořádek,to je to co v tomto odporném Kocourkově není.
  • byl jsem v saudské arábii a měl jsem možnost jejich kulturu poznat. Nejsou primitivové, je to kultura s dlouhou tradicí.
    Tresty jsou přísné, ale pochopitelné. V dávné minulosti bylo těžké nashromáždit majetek (mnohdy fyzicky náročné) a tak ochrana majetku je poměrně vysoko postavená a má svoji logiku. Zrovna jako zakryté tváře a vlastně celé tělo nebo zákaz vepřového či alkoholu. Vše má oporu v podmínkách kterým se musel tento národ přizpůsobit, své tradice (narozdíl od mnohých evropanů) se snaží držet.
    Pravda, obvinit někoho z čarodějnictví ...
    Víte ona místní církev má svoji policejní složku MUTAWA je to něco na podobě křesťanské inkvizice. Hlídá provinění se proti náboženskému řádu. A vemeteli v úvahu fakt že jejich letopočet (podle náboženství) je okolo roku 1400 a podíváte li se na evropu ve stejném letopočtu co se tu dělo ...
    • V DÁVNÉ MINULOSTI bylo těžké nashromáždit majetek a proto jsou tresty v SOUČASNOSTI pochopitelné ? Ehm...Obávám se že sekání hlav za čarodějnictví v 21století je prostě neokecatelné.
    • Nesmysl, žádná zásadní změna jako v jiných náboženstvích se v islámu nestane, protože je ze své podstaty neměnný a to každý muslim ví. Jakákoliv snaha o alepoň zlehčenou interpretaci těch nejhorších např. antisemitských částí z koránu nebo z Mohamedova "životopisu" vždy ztroskotá. V nejlepším případě to muslim který se o to pokusí přežije.

      Už i Somálcům začíná být podezřelé že mají tak dlouho očko u Aláha zato že se tak podstivě modlí a stejně žerou trávu. Nic s tím nikdy neudělají, a nic s tím neuděláme ani my protože s Aláhem se sakra špatně diskutuje.
    • To nic nemění na faktu, že tzv. církevní policie je zločinecká organizace hájící zločinné zájmy konkrétní osoby. Náboženství, kultura a tradice zde slouží pouze jako štít proti kritice úzké vládnoucí skupiny, ale ve skutečnosti jde o zjevné poplivání muslimské víry i tradice.
      • stejně jako 14 století v evropě. takže nic tak nenormálního.
        neboj oni dospějí
  • Je to samozřejmě strašné, opravdový feudalismus. Ale proč diktatura v Saudské Arábii nevadí prašivým Američanům? Proč tam nejdou "chránit civilisty" a "zavádět demokracii"? Odpověď je jednoduchá, Saúdská "šlechta" dává bez řečí ropu, takže se nemusí ničeho bát a klidně může podobné věci páchat dál.
  • Zděšení není namístě, protože poprava byla provedena v zemi, jejímž je USA spolehlivým spojencem (aspoň zatím). Je tam nafta, a tak se na nějaká lidská práva mohou Američané zvysoka wysrat. Ať žije demokracie západního střihu.
  • Trest je to dobrý ale v žádném případě ne za čarodějnictví,taky tam sekají zlodějům pracky,škoda že to není u nás.
  • Je to samozřejmě otřesné, ale na druhou stranu, když si pustím televizi a vidím tam ty kartářky, jak z lidí tahají peníze za nic, tak bych stínal také...
    • Jenomže oni je nesekají podvodníkům ale "čarodějům". To je problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit