Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patřila v dávné době pod Mexiko. Ale - kdo che kam . . .
  • Zase článek na úrovni,ach jo. No, ale pisálek má splněno.
  • Jestli má někdo problém, tak to není Trump, ale Pavel Jégl *1* *1* *1*
  • Trump zjišťuje sílu Sorose a Trumpovi nepřejících bank.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/428829-britsky-parlament-posvetil-brexit-i-ve-tretim-cteni.html
  • Kalifornii dotlačil k bankrotu rakouský terminátor,tzn. tato zpráva....slabší cajicek
    • Ubohý malý hlupáčku co tu tvrdí absolutní nesmysly. Kalifornii dovedl téměř k bankrotu demokratický guvernér Gray Davis, který byl předchůdce Arnieho. A ten byl odvolán díky velké výhodě USA a to je odvolatelnost politiků, protože naštval obyvatele Kalifornie obrovským zadlužení tohoto státu unie, když kolabovaly veřejné služby a musely se i během týdne zavírat různé úřady, neb jaksi tento socan neměl na to, aby jejich chod financoval. A dále díky jeho zanedbání investic do infrastruktury naprosto kolabovala Kalifornie v důsledku blackoutů a neustále někde kolaboval rozvod elektrické energie. Tudíž občané Kalifornie naštvaní na tohoto socana co jako typický socan byl schopen utratit i to, co neměl, udělali referendum o jeho odvolání, a v nich pro jeho odvolání hlasovalo 55,4 % voličů. A Arnie vpředčasných volbách získal necelých 50 % hlasů. Nejvíce ze všech kandidátů. Příště si raději něco přečti a zjisti, než tu budeš plácat nesmysly.
  • My Cpartu měli v mžiku fit, G7tjudá tjudá,
    a Ctak jsme mohli vyrazit, G7tjudá tjudá Cdej.
    CTam, kde je zlata celej cent, G7tjudá tjudá,
    na Cbřezích řeky Sakrament, G7tjudá tjudá Cdej.

    Ref:
    CHej, hoši hej, do FKaliforCnie,
    tam Cmetrák zlata najdeme na G7březích SakraCmenta.
    CHej, hoši hej, do FKaliforCnie,
    tam Cmetrák zlata najdeme na G7březích SakraCmenta.
    • Akú rečú ste hovorili? Amerikanski neviete?
      • to je řeč amerických Kytarových Countryjů, možná, že Bándžových Countryjů
        • dobre vravíte, ste uvedomelý, budete pisárom.
  • Pozdě bycha honiti...na to měli většinově demokratičtí Kaliforňané myslet dřív,konkrétně při demokratických primárkách,a podpořit v nich nikoliv,stoupenkyni sociálně-ekologicky katastrofálních smluv NAFTA,TPP,TTIP a spol. ,podvodnici,která tajně dostávala předem seznam otázek,na něž měla v prezidentských debatách ,,spontánně" odpovídat,válečnou štváčku a psychicky labilní osobu jménem Clintonová,nýbrž jejího soupeře,progresívního Bernieho Sanderse(který by Trumpa porazil daleko spíše,mj.i proto,že by nebyl většinovými voliči vnímán ,narozdíl od Clintonové,coby kandidát establishmentu).

    Pokud se různé části jednoho státu,soustátí,unie či federace zásadně liší v pohledu na mnoho věcí,pak je logické se prostě rozejít-stejně jako k tomu došlo např.v případě brexitu či rozdělení Československa či jen těsně nedošlo v případě Skotska či Quebeku.
    Důležité je,aby se tak stalo po vzájemné dohodě,řádně se vypořádaly všechny majetkové a právní záležitosti a rozdělení proběhlo v míru-žádný terorismus ve stylu kosovskoalbánské UCK...
  • ted jsme se vrátili z Kalifornie a nic z toho,co zde píše ten pseudo-novinář NENÍ PRAVDA.Nenechte se tady těmi muslo-bruselskými zaprodanci balamutit,jeno lžou a vymýšlí si,aby měli co psát.Nikdo se v Kalifornii nebouří proti novému prezidentovi,ba naopak,lidé jsou rádi,že konečně někdo začne řešit časovanou nálož jménem MIGRACE.
    • josef.servit.9
      Jégl je vševěd a Chalupa je hhˇnupp! Jégl si to celé vymyslel! Proč?
  • to bude skvělé, takhle nějak se rozpadl sssr, je na čase, aby se rozpadl největší teroristický stát- spojené státy teroristické

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit