Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NÁRODE ČESKÝ, PROBUĎ SE !!!
    EGYPT A TUNISKO JSOU PŘÍKLADEM BOJE PROTI STÁTNÍ A POLITICKÉ KORUPCI. Na pozadí událostí v arabských zemích zní boj lékařů za vyšší platy v ČR dost prapodivně. Proč o vyšší platy takto nebojují i ostatní profese? Proč v zemi jakou je ĆR, s o nic méně zkorumpovanou vládní garniturou než v Egyptě nejdou lidé do ulic? Cožpak nemáme své Mubaraky? Co tací politici jako Drobil, Vondra a kmotr z ODS Oulický? To jsou lidumilové a svatouškové? A to je jen špička ledovce, pokud nemluvíme přímo o režimu páně Klausově od roku 1990 do roku 2011. 21 let bylo umožnováno rozkrádání původně národního majetku a postupné ožebračování 10 milionů chudších občanů, kteří jsou ještě chudší jen proto, aby půl milionů bohatých bylo ještě bohatších. Nejhorší na tom všem je, že zbohatli lidé bezpáteřní a i pomocí korupce, např. Kožený, Krejčíř, Bakala a podobní lidé. Je neuvěřitelné, že političtí zloději dosud nejsou za mřížemi na pár desítek let, třeba na Borech v Plzni nebo na Pankráci v Praze. Smekám před zloději např. v supermarketu. Tii ačkoliv je to taky nemorální a nezákonné, jsou žabaři,neboť, přemísťují jen malé směšné částky do své kapsy na rozdíl od těch nahoře, kteří přemísťují na svá konta v zahraničí přímo desítky a stovky miliony korun. A CO TY NÁRODE ČESKÝ? OKRÁDÁ TĚ VLÁDA HEZKY?
    • Výborně napsáno, pane Jirko! To sedí na 100 %.
  • ..., ano, zas to schytal někdo jiný a černoprdelník, který to vše zpískal, Kalous ušatý, stále ožratý, ten se tváří, že vše je vyřešeno, ale jak tedy potrestáme Vondru, Langra a další zloděje z bývalé a nebo z dnešní vlády, jak?, ptá se národ, který už toho má plnné zuby, ...
  • Ještě odvolá Nečase a s prezidenta Klause.
  • Ja nevěříl že tady nevladne Nečas ale KALOUSEK
  • Musí se to rozmělnit.A Svědomí je blb.
  • Jen doufám, že paní Hendrichová má také nějaký zajímavý trumf. Tak se budeme těšit a možná, někomu spadne brada a půjde konečně do chládku.
  • Proč kvůli Vondrovým aférám to má odnést někdo jiný (ono se to musí svést na někoho druhého) ? (Jak dlouho ještě budeme slepí a hluší ?) Pokud si pamatuji, bylo v tisku psáno, že za uvedenou smlouvu Vondra odpovídá. A co zakázka na pandury ? Na to se už zapomnělo. Už to bohužel tak vypadá, že se opět celá věc smetla pod stůl. Vždyť je to výsměch, aby nedůvěryhodný Vondra setrvával ve vládě. Bohužel celá vláda až na p. Bártu a Johna je zralá pro defenestraci.
  • ... prý nechtěla kouřit, ... ani Ň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit