Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U Kalouska se ukazuje,že i občasné nasávání alkoholu zatemňuje mozek.Měl by si vybavit,ty slibované pohádky,o kapitalistickém ráji a dnešní realita pro obyčejného člověka.Pokud by byl při rozumu ,tak by mu muselo dojít,že je na straně,která bude už nadále jenom prohrávat.Lhářům se nedá věřit věčně.
  • Kalousek,je, s prominutím,hov.........!!! 20let tady podporoval zlodějinu,a teď chce vyždímat slušné lidi !!! Jiné by bylo,že by státní kasa byla prázdná, z jiných důvodů,např. živelných,obrana státu,apd. Ale KRÁST a pak vydírat,to je teda sviňárna !!! *12* *11*
  • Plně souhlasím s "mirkem" a přidávám, že opět někam přeběhne. Možná by si měl jako bývalý lidovec přečíst Bibli a zamyslet se, kde je jeho láska k bližnímu. Mám spíše dojem, že mu chybí jakékoli sociální cítění. Vidí jen sebe a svůj prospěch a má dojem, že stádo mu bude stále zobat z ruky.
  • Pan Kalousek zřejmě nepochopil kým je a co činí. S jeho rozdělením společnosti na vychytralé bohaté a chudé loutky bude nesouhlasit stále více lidí v této zemi. Argumentovat lží nejde. Ať pan Kalousek splatí nejdříve svůj dluh jímž zatížil tuto zemi a pak může přijít a o něčem debatovat. Vláda, s asociálním cítěním a mamonem v hlavách nakonec neuspěje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit