Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tou demencí tohoto národa,podle toho,jak se úspěšně žene tato země ke státnímu bankrotu,jste se asi trefil.
  • Já jsem se na ten pořad dívala a byla jsem zklamaná, že otázky přímo na tělo Kalouskovi nebyly položeny. Proto jakž tak mohl odpovídat. Jinak by se upotil. Vyzývám proto organizátory této akce ať čtou přítomným i nepříjemné otázlky. Co se týká úspěchu, to klikali ti jeho pohůnci, jinak to není možné a z toho vyplývá, jak je celá akce neobjektivní. ČT zase zklamala
  • vzkaz pro boba.ty jsi určitě ještě nedostudované jelito, kterého ještě živí rodiče.
  • Neber úplatky, neber úplatky nebo dopadneš jako Kalousek..... *1* *1* *1* *1*
  • Jenom stupidi bazhlavě a bez důkazu shazuji na socany,vševědouci Bobe.
  • Od "plného talíře" komukoliv udělám také revoluci v peněžence a budu mu poťouchle "dunět" do ucha,že to je teprve začátek.Škrtat umí kde kdo.Jen ta anestezie pro přežití u běžného občana bude zřejmě vynechána.Nakonec,hlavně, že se operace zdařila.A, že pacient umřel?Asi neměl to správné chápání.Pro zpětnou vazbu by bylo dobré mít vlastní rodinu v tom marastu.Jeden třeba ve zdravotnictví (policie,HZS,atd.nehodící škrtněte),druhý postižený a další třeba na mateřské,ale to hlavní,nemít možnost jim dát ani korunu ze své královské apanáže vytáhnuté z nás všech.To by byla jiná "kořka"!Co?
  • Kdo by se tomu divil. Kalousek je bezpáteřní ohebný slizoun, který proplouvá politikou od roku 1989. Obhajoval bývalého ministra obraby Bartáka, že mu věří, že má prověrku na TAJNÉ!!! Bodejď by neobhajoval Obranu,když tam sám napáchal taková zvěrstva, která dodnes zůstávají nepotrestána. Bývalý šéf Národního bezpečnostního úřadu a později generální ředitel firmy Čepro Tomáš Kadlec měl také prověrku nejméně na TAJNÉ a byl vyšetřován Policií pro tr. činnost - machinace se státními rezervami. Prověrka ještě nezaručuje, že její majitelé nejsou zkorumpovaní křiváci!!! Kalouskův post Ministra financí JE VÝSMĚCHEM všem poctivím lidem. Do kdy ještě chcete lidi tohle snášet ???? *9* *10*
  • Podle výsledku ankety je v ČR 45 procent dementních lidí.
  • Chápu že sociální demokraté schovaní za neidentifikovatelné emailové adresy a Nicky se snaší alespoň takto reálně vytvářet negativní pohledy na svou konkurenci, když jsou na tom tak zle a hrozí jim volební kolaps.
  • S takovou láskou,jakou národ Kalouskovi předvádí,by uvedený nejlépe udělal pokud by ihned výnosnou politickou živnost pověsil na hřebík a šel se hlásit o místo kopáče uranu pro Temelín.To,že ho kdysi média prohlásila za nejlepšího ministra financí,jak se zdá většina lidí nebere vážně.I když já připouštím,že co se týká jeho vlastní kapsy,tak může být velice šikovný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit