Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sekerou? dnes když vám seberou i nužtičky na nehty,přivěsek ve tvaru nábojnice, létá v letadle sekera?
    • Budeš se divit, ale ano. Samozřejmě že není přístupná každému, ale je to součást povinné výbavy, asi jako v autě lékárnička... pro případ vyprošťování při nehodě.
      • tak teď už nebude... *1*
  • Jak věřit fámám, které nám při podobných příležitostech propaganda podsouvá ( a že je to dílo propagandy o tom svědčí to, že sdělovací prostředky papouškují to samé. Občas TV Nova do toho vsune svoje já a přehází sled vět nebo zpráv než jak je papouškují ostatní. Nemám ponění jak jsou piloti Lufthansy vybaveni a cvičeni v průběžném předávání zpráv o dění v letadle, ale podle tohoto článku by ten pilot, co se nemohl dostat nazpět do kabiny, protože druhý pilot se tam zamknul, tak ten pilot musel být vybaven vysílačkou, napojenou na záznamové zařízení v letadle, tam oznámovat, že ho druhý pilot nechce vpustit do kabiny že mačká tlačítko" pro sestup ( jak to mohl vědět, když byl za dveřmi?) , že vzal do ruky sekeru a dobývá se do kabiny. Na Slovácích vysílali tiskovku Lufthansy, kde činovník Lufthansy oznámil, že piloti mají prostředky, jak otevřít zavřené dveře do kokpitu z prostoru cestujících. Tak co se tady zase hraje za hry? Nejdřív si někdo zasedne na Malajsijská letadla, pak spadne letadlo nad bojovou oblastí na východě Ukrajiny s evidentní snahou to svést na Rusy a teď tohle? A vše je zastřeno tajemstvím- přitom soudruzi z USA se holedbají, že sledují každého Šmoulu kam se vrtne.
  • Ten pilot zjevně zcvoknul, to že "trpěl depresemi" by asi nestačilo ke spáchání tak strašného činu. Že by počínající schizofrenie? *9*

    A kde jsou ty "zaručené" zprávy ruské propagandy, že prý to letadlo sestřelili Američani laserovým dělem? *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit