Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prostě HELVÍTI žerou psy a kočky a kradou veřejně to je ta nejvyspělejší demokracie *12* *16* *16* i kód je PSU *1*
  • Českem proletěla ráno ohnivá koule, to jen exprezident Havel přiletěl z pekla na pohřeb svého kamaráda *3*
    • ... primitiv jako ty nikomu nevadí :)))
  • bychom se víc věnovat stavu lidských práv v Usa.
    Náš premiér při své návštěvě promarnil skvělou příležitost podpořit občanskou společnost a demokracii ve Fergussonu. Je to škoda, protože i Češi měli své disidenty podporované ze zahraničí. Měli bychom tak splácet náš dluh demokracii.

    http://video.foxnews.com/v/390...
    • ... starej se o sebe, máš hodně co dělat, blbe :)))
  • chápu, že se policajt chce vylhat. Sám přiznává, že vystřelil šestkrát nebo sedmkrát. Jedna rána šla podle jiných zpráv do týlu, takže střílel zřejmě do ležícího nebo prchajícího. Střílet na někoho zezadu je hnus.
    Jinak funguje pud sebezáchovy. Po první ráně i ten největší agresor odpadne. Prostě si to chtěl vyřídit s negrem a věděl, že mu to projde.....
    Být Američan, jdu také zapalovat auta. Pokud policajti střílejí po neozbrojených lidech a je to omlouváno, nic jiného nezbývá
    Je to smutný příběh. Špatně je že jak přibývá sociálně vyloučených lidí ,tak budou přibývat podobné případy. Domnívám se že to selhání systému. V Evropě nás to může také čekat.
    • chvílí volal do Svobodné Evropy v Praze nějaký Ohava Blbák Uhlák z Usraele , že to byl mrtvý student Šmíd......
  • Koukám, že cenzura jak za bolševizmu již znemožňuje diskuse u většiny článků. No to je ta deklarovaná svoboda v praxi.
  • Tedy pana Hapku jsem moc neznala, ale muziku uměl dělat opravdu slušnou!Zato toho Ondráčka znal dobře můj bývalý a často vyprávěl, jaký kšefty se svou ilegální sázkovkou ,dělal v Pražské Chuchli při sázení na koníčky.Jinak ale mnozí mí známí, mající blízko ke kulturní frontě vypráví, že ten Ondráček to kromě toho sázení na koníčky vždy uměl i při zízkávání různých výhod , kamarádšovtem s totalitními papaláši!
  • Zatieni smrť starého alkoholika Havla narodenie Ježiša Krista? Súpis právd o nesvätom Václavovi Českom

    Udalosti zo sveta: havloidi nejnižší kasta něco jako nedotknutelní v Indii.... hezké obrázky
    Havel sa 23. septembra 1997 bol opätovne pokloniť Šelme zo Zjavenia sv. Jána: múru nárekov v Jeruzaleme.
    Dňa 18. decembra 2011 zomrel posledný prezident Československej socialistickej republiky, prvý český prezident, Václav Havel (*1936 - † 2011), znalými veci nazývaný pre svoj ťah porovnateľný s Radičovou – tiež – Václav Láhev. Česká vláda následne rozhodla o extrémne dlhom, až trojdňovom (21. - 23. 12. 2011), štátnom smútku vyhlásenom za túto pitoresknú postavičku našich spoločných dejín s Čechmi. A keďže naši politickí bábkoherci sa nemohli nechať zahanbiť v ronení krokodílích sĺz v porovnaní so západnými a českými médiami, slávime dnes (23. 12. 2011), len pár hodím pred štedrou večerou, oficiálne Havlovu smrť aj na Slovensku. Ak sa nevyznáte v dejinách, chcem Vás ubezpečiť, že môžete zostať pokojní. Nejestvuje totiž žiaden dôvod, prečo by ste si mali nechať pokaziť chuť ku slávnostnej kapustnici zafajčeným a už beztak studeným alkoholikom na Vašich televíznych obrazovkách.

    http://beo.sk/udalosti-zo-sveta/1427-zatieni-smrt-stareho-alkoholika-havla-narodenie-jezisa-krista-supis-pravd-o-nesvatom-vaclavovi-ceskom
  • Jak jsem uvedl níže, komunistická lůza se tady otírá o památku Václava Havla a dokazuje ltím, že to je OSOBNOST, které si stále váží celý civilizovaný svět. Proto spodině jeho jméno stále leží v žaludku.
    • Tedy nevím, jestli tou komunistickou lůzou myslí autor třeba disidenta Wolfa, který vypráví o tom, jak tahali totálně opilého Havla kdesi na Vysočině z potoka nebo Havlova dvorního Mnichovského vydavatele Daniela Strože, který kdysi na těchto stránkách vyprávěl, jak při jedné návštěvě našel Vondru s Havlem v jeho bytě totálně opilé, válející se ve vlastních exkrementech a nebo pana Cibulku, který při soudu s ním , po svědectví V.Havla prohlásil:"Vašku, ty si ale prase!"Prosím pana "jako anonyma", kdyby své znalosti o komunistické minulosti těchto pánů zde mohl upřesnit!
      • Co je to proti komickým výstupům virotika Zemana. *1*
  • Zajímavé, co deeeebil tak má havloidní geny
  • Cenzore máš to 2x na titulní straně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit