Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvýšení DPH na 20% je opravdu nestydatost. Lidi, co si ještě necháme líbit? Musíme do ulic. Napoprvé byla dobrá demonstrace v sobotu, je třeba pokračovat. Copak je možné, aby jeden člověk měl plat 10 000 a druhý 500 000?
    • Teď koukám, že je tu ještě jeden Jan. S tím se neztotožňuji. Klause nemusím, ale v případě reformy a DPH měl pravdu.
  • Čechové,statní to jonáci.Vzpomeňte slov Palackého.•Kdyby nebylo Rakouska, musili bychom ho vytvořit. (1848).A já říkám.Kdyby nebylo Klause,musili bychom ho vytvořit.(2011).Buďme rádi že ho máme.Víte co by to dalo za práci vytvořit giganta Klause?Takhle ho máme bez práce.
    *1* *1* *1* *3*
  • Vazeny pan president rozpoutal svoji privatisaci nejvetsi rozkradacku a podvodnictvi v Cesku vsech dob ze ktereho se tato republika jeste nyni dost tezko vzpamatovava, viz vecne reformy, ktere
    neustale snizuji zivotni uroven, nebot rozkradene miliardy by stacily pokryt z velke casti potreby
    v rozpoctu teto republiky, myslim ze misto ruznych kritik by se mel omluvit s panem Havlem za to,
    ze pomohli tuto republiku rozkrast a privedli do teto krise se spoustou darebaku, kteri si nepotrebuji delat starosti o stav sveho konta. O stavu teto republiky vypovida jiz ta skutecnost, ze nekdo takovy
    se mohl vubec stati presidentem teto repbliky a vydavat jeste drze svoje moudrosti ve svych knihach o tom jak se z totalni nuly stat presidentem, ktere svoji urovni maji uroven velkmi draheho toaletniho papiru.
  • Zmrd, Zloděj kříčí chyťte zloděje! Zmrdi a nic než zmrdi.... *1*
  • Debila Klause se nikdo na nic neptal. Měl by držet hubu.
  • Plytký,hloupýa zbytečný článek. Většinou s panem prezidentem souhlasím, u doktorů se mýlí nebo chce mýlit. V současnosti je jednoznačně patrné že bez pevných mantinelů daných, hájených a prosazovaných státem se v takhle malé zemi žít dobře nedá. Nelze pouze brát a nic nedat.
  • no ale, bohužel... vrchní privatizátor má pravdu. protože.. reforma bude až za dva roky, zvýšení DPH hned, navíc sami přiznali, že 2/3 půjdou na něco jiného než na reformu a už teď, takže jde o doplnění peněz za jejich nesmyslné utrácení a odměnách stážistkám a pod. Peníze už utratili a aby dodrželi podmínky EU oberou nás o další prachy.....I když jako ehonom- hospodář se státní majetkem stojí za starou belu a k prvorepublikovým nesahá ani po kotníky, přece jenom ví o ekonomice malounko víc než dnešní rádoby ekonomové....sorry
  • Brouk Pytlík špacíruje po Hradu a dělá "myšlenky".
  • Tak jako soudruh Klaus nechal rozkrást celou českou zem.Jak je možné že jsme nechali tohoto tuneláře řídit stát?Je třeba vyjít do ulic a defenestrovat.Už není moc času.
    • To je ten správný názor a také pravdivý.Už nestačí jen diskutovat, ale jednat. V naší historii se dovedli zbidačovaní dát dohromady a jednat. Jakto, že my nejsme najednou tak potřebně akční a spokojíme se svou zlost ventilovat jen diskusí. Diskuse sice podpoří rozšíření odporu, ale zároveň ho záměrně oslabuje. "Tady vám předkládáme možost diskutovat, vybít svoji zlost,abyste neměli potřebu vzpoury".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit