Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože se naše země řítí ke státnímu bankrotu,tak lékaře i ostatní ,čeká práce ještě za méně peněz.Na jejich místě bych se cizinou tak neoháněl.Mohli by dopadnout jako naši cikáni v Kanadě.Hodně lékařů jásalo kdysi pro ODS.Tak ti nyní začínávají dostávat to,co zasouží.Spíše jsou ještě přeplaceni.
  • nezodpovedny je tady jedine stat a jeho za chybna rozhodnuti nepostizitelni urednici (politici),ktery z lidi zdima,co to da...a pokud si tuto manipulaci nechce nekdo nechat libit, tak je nezodpovedny?? 20 let trva "prace" uredniku na zvyseni prestize ucitelu, integraci cikanu do spolecnosti, jakekoli smysluplne duchodove koncepci, boje s nezamestnanosti atd...a vysledek?? obrovska NULA!! a tim padem nemala frustrace obcanu....jakykoli projev nespokojenosti s demagogii a pokrytectvim nasich politiku schvaluji!
  • Dle mého názoru výpověď z pracovního poměru je pracovně právní věc mezi zaměstnancem
    a zaměstnavatelem. Třetí osoby do toho nemají možnost zasahovat.
    Lékař nespokojený se svým platovým ohodnocením měl si již dříve opatřit odpovídající místo ve zdravotnickém zařízení odpovídajícím jeho požadavkům a nečekat, že ministr zdravotnictví vyřeší jeho požadavky.
    Přezaměstnanost ve zdravotnických zařízeních je důsledkem nedokončení privatizace zdravotnických zařízení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit