Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nechápu, jak nejvyšší státní představitel může něco špatného kritizovat, ale nic proti tomu neudělá. Když by se jednalo o jeho spor s Brožovou, tak to věděl kde jsou soudy. Teď místo podání žaloby na vládu pindá. To přece víme všichni že reforma důchodů je špatná. Ví to i Kalousek a Drábek.
  • Jeho Veličenstvo našlo společný jazyk s nevolníky? Osočuje spolustraníky ? Kritizuje super pravicové
    kroky vlády?
    Možná se nám zbláznil.
    Ale né. On prostě nepřenesl přez srdce to, že jeho ctitel a obdivovatel nebyl instalován. Ato navzdory
    doporučení Jeho Svatosti. Tak takhlenc to máme.
  • Klaus: Reformu penzí nechápu, přinese pouze další plýtvání rozpočtem ... a vo vo vo vo to to to praprapráve de ty jeden nedovtipo
  • Je zajímavé. že se jaksi pan president nehlásí ke své "filosofické větě" : "Neznám pojem špinavé peníze.", kterou občas používal v 90. letech. Dnes může vidět nadstavbu rozvinutí té věty do podoby současných finančních toků a mechanismů, které devastují nejenom morálku společnosti, ale i ekonomiku. Lze už jen konstatovat, že ekonomická kriminalita se prožrala jako zhoubný nádor do celé společnosti a vláda je obrazem této společnosti. Dalo by se říci, že parlament a vláda je hnisem , který vytéká napovrch tohoto zhoubného nádoru. To, co předvádí vlády v posledních letech (nejen Nečasova vláda), to je obrazem korupce, záměrné nekoncepčnosti a to celé doplněné jedinou opravdovou kvalifikací nazývající se bezohledná amorální všehoschonost. Lze vůbec najít "čistého" politika? Asi posledním byl bývalý předseda NKÚ Lubomír Voleník.Ten poslední, František Dohnal, se předvedl par excellence a prokázal důkaz v podobě existence toho "hnisu". A další "pohrobci" křišťálově čistého "JUDr." Grosse?
    Zkrátka je potřebné vybudovat další tunýlek a proč k tomu nevyužít penzijní "reformu", že? Připomínám, že ani dnešní připojištění není garantované/pojištěné státem, takže jedinou jistotou je zatím spoření na bankovním účtu, který je už naštěstní několik let pojištěn. Není to výnosné, ale o peníze klient nepřijde.
  • Myslím,že zraje doba na další defenestraci. Začít by se mělo na hradě a pokračovat ve strakovce.
    • ..a neskončit dříve než za Rozvadovem
  • Nechápu, kde bere tu drzost a radí. Člověk, který přivedl tuto republiku na buben, zasloužil se o rozpad státu, průmyslu a rozkradení celé země.
  • Ach ten cezštin i ten nadpis je špatný.
  • ... to je účel ... demo-krad-cie *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit