Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebezpečí této smlouvy - ale spíše doktátu nadnárodní sebranky spočívá v diktátu soukromých lumpů ( nadnárodních firem či bank ) různým Evropským státům. Příklad bude jasnější. V USA působí nadnárodní firma která bude chtít koupit v ČR všechnu ornou půdu k podnikání. Jestliže ji ČR odmítne, pak ta USA firma zažaluje ČR k "jakémusi" arbitrovi a na základě jeho rozhodnutí bude ČR platit a platit nebetyčný ušlý zist. Bude to horší, než jak si nyní mastí kapsy majitelé slunečních kolektoráren na úkor nás občanů. Uvědomte si, že nám nezbývá než hodně hlasité NE diktátu zvaném TTIP. Sledujte kdo z našich europosranců smlouvu prosazuje i když ji pořáděně nyní neznají ( ODS, TOP 09 a KDU-ČSL ). Pamatujte na to při všech volbách! Představuje se zatím největší tunel pro cizince. Musíme si když si nejdříve průhledné volby VYDUPAT.
  • Geneticky modifikované potraviny.
    Vlády několika států již reagovaly na varování odborníků - pěstování těchto plodin pozastavili, nebo zcela zakázaly. Mezinárodní trh je přitom stále vrchovatě naplněný škodlivými produkty, ničícími lidský reprodukční, endokrinní, a pravděpodobně i trávicí a vylučovací systém (v případě trávicího systému je u glyfosátu potenciální riziko neúměrného zvyšování pH, jehož zhoubný dopad zná už i většina laické veřejnosti). Ze sociálního hlediska je asi nejnebezpečnější působení glyfosátu na lidské pohlavní hormony. Studie Brémské medicínské univerzity z roku 2013 totiž ukázala, že cca 43% testovaných Evropanů mělo ve vzorku moči pozitivní test na aktivní látku herbicidu Round-Up, což je alarmující.

    Více zde: http://www.uspesna-lecba.cz/skodlivost-gmo-potravin/
  • Společnost Monsanto, která nejvíce profituje z geneticky modifikovaných potravin, zakázala geneticky modifikované potraviny ve svých vlastních jídelnách.

    Již v roce 1999 skupina Friends of Earth odhalila, že společnost odmítá servírovat vlastním zaměstnancům stejné geneticky modifikované potraviny, které neustále vnucuje chudým zemím se slibem, že jim pomůže zachránit populaci před hladověním. Ačkoliv to nebylo nikdy prokázáno, tak Monsanto neustále tvrdí, že geneticky modifikované potraviny jsou neškodné – tak proč je neservíruje ve své vlastní kanceláři?

    Monsanto se rozhodlo, že svým zaměstnancům nebude servírovat geneticky modifikované potraviny svým zaměstnancům, ale co zbytek lidí, který nemá tuto možnost? Přes 90% všech zpracovaných potravin v USA (jako např. cereálie, kuřecí nugety) je kontaminovaných GMO.
  • Pro EU a zvláště pro Česko je tato smlouva naprosto nevyhovující,dokonce škodlivá.Nesmí být nikdy přijata,jinak hrozí Evropě skoro záhuba.Proto je utajována před veřejností,aby se neozvaly protestní hlasy.V západní Evropě už proběhlo několik mnohatisícových protestů.
  • Bohuš Sralbotka si zve české EU poslance na kobereček asi chce těm co hlasovali proti
    udělat tytyty
    Pryč z EU
    předčasné volby ještě lépe defenestrace:-)
  • Hmm, nevím co a proč se utajuje. Asi proto, že zatím se jedná, předkládají se návrhy a domlouvá se co vůbec bude předmětem dohody.

    Rozhodně to není tak jako když před půl stoletím východostepní nájezdníci přepadli v noci naši zemi, unesli naše představitele do Moskvy a tam jim vyhrožovali a nutili je podepsat souhlas s "bratrskou pomocí".
    • když něco nevím, tak se k tomu nevyjadřují.
      Co já jsem se dověděl, tak pro mě nic dobrého.
      Nemám korporaci, ani firmu co by vyvážela cokoli z USA do ČR.
      SMLOUVA = dvoustrané ujednání rovnoprávných subjektů,... Takže jsem ji nepodepsal a nesouhlasím.
      • Ty jsi ji nepodepsal, ale za tebe ji podepíše brýlaté koleno, ANO a černokněžník z KDU. Jinak ti poslední dva tobě a tvým dětem ješětě zatopí. KDU, ODS, TOP 09 a ANO NEVOLIT!
    • No teď jsi nám to teda vysvětlil. A proč jsou jednání a návrhy tajné? proč se k nim nedostanou ani poslanci EP? proč nejsou Evropané alespoň rámcově seznámeni s touto smlouvou? Typnul bych si proto, že ji pečou Amerikáni s úzkým kroužkem evropských zaprodanců.
      • Tuto nesmyslnou a protievropskou smlouvu TTIP,u nás tvrdě prosazuji ODS a TOP 09.
        Zřejmě jsou zde "nastrčenou" figurkou k oblbování lidí.
      • Já nevím, jestli jsou jednání tajná. Také nevím, jestli se k tomu už dostali poslanci EP, ono je otázkou jestli už existuje něco, k čemu by se mohli "dostat". To že si to někdo "myslí" a napsal to, to ještě není důkaz.

        Pokud jde o nějaké "zaprodance", nelze všem podsouvat křiváctví a zákeřnost vlastní našim východním "osvoboditelům". Stačí si uvědomit jaký hospodářský a demokratický zázrak dokázaly USA vytvořit po WW2 v rozbombardovaném poraženém Německu a jaký "zázrak" dokázal udělat CCCP v dobyté "osvobozené" střední Evropě.
        • Chlapče,tyto politické úvahy nejsou pro tebe,na to nemáš.Raději si přečti tu o Červené Kartulce a pak se pomodli a vyčurej,než si lehneš.
        • Ťoubo co víš? Ten zázrak USA ralizovali pomocí byznysů z válek. Ty jsi fakt přesvědčen o tom, že na západě EU a v USA je demokracie? Buď jsi chudý duchem - to bys za ty své výšplechty nemohl. Nebo ti to někdo Práglkavclu napsal. Což je horší, protože je to fanatismus.
        • Asi,asi. Ale když asi není k čemu se vyjadřovat, o čem byl ten výzkum?
        • K druhému odstavci milý Já. Myslím si, že současní bruseláci jsou mnohem zákeřnější než kdysi ti naši "východní osvoboditelé". A to tím, že jdou proti všem Evropanům. A ano, tehdejší západní Německo byl hospodářský zázrak financovaný americkými dolary, ale za cenu trvalé vojenské okupace a trvalého podřízení USA. To je v současné době snad zřejmé úplně každému.
          • Ti "bruseláci" jsou ti, co jsme si my, Evropané, zvolili.
            Západní Německo bylo poraženou zemí a bylo okupováno USA (a část také Francií a VB). Měl jsem možnost navštívit Západní i Východní Německo a tak vím dobře kde byla prosperita a svoboda.
            A co ostatní země, včetně ČSR, které byly "osvobozené" CCCP? Rusko nám vnutilo svůj systém, což je ve skutečnosti hnědý nacistický socialismus v rudém. Došlo k zotročování, terorizování i vraždění lidí, ničení morálky, kultury, ekonomiky, drancování surovin (uran, černé uhlí). A když jsme si trochu vydechli a chtěli trochu víc svobody, tak nás ti východostepní nájezdníci v noci přepadli, unesli naše představitele do Moskvy a nutili je podepsat to s čím nesouhlasili. A dvacet roků nás okupovali a nutili poslouchat Kreml. To je v současné době snad zřejmé úplně každému.
            • Kde jsi to sebral "zvolili". Výkonný orgán EU je Evropská komise a ta je JMENOVANÁ a ne volená.
            • No zřejmé je každému to,že za socáče nebyly statisíce nezaměstnaných,veškeré továrny byly
              v rukou státu,morálka je dnes mnohem horší,jediná hodnota jež je nám nucena a vtloukána je konzum a zisk.Dnes nikoho nikam nemusí unášet,protože si vlastizrádci sami zajedou pro pokyny do USSA nebo Bruselu atd..
              Ale to ty agentíku moc dobře víš,pokud né jsi pouhý trotl:-))
    • Máš pravdu, takhle to opravdu nebude. Ale dopad na nás všechny bude mnohonásobně zdrcující. To je jen můj názor, takže nečekám reakci ani mě nezajímá.
      • Nemohu posoudit, jestli to bude nebo nebude zdrcující, zatím nevím přesně co bude obsahem dohody.
        • Právějde o to aby si EU, tedy také Češi podkopli sami stoličku na šibenici.
          • Souhla kradači přezdívek.
  • Ono to možná není ani tak v tom nezájmu našich občanu, jako spíše v utajování nejenom našimi sdělovacími prostředky.
    Dokonce europoslanec si může ke studiu text zapůjčit pouze na 1 hodinu a studovat pod dohledem.
    Viz Otázky Václava Moravce:

    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1126672097-otazky-vaclava-moravce/215411030500920/

    Není to divné? Proč ta konspirace?
  • NEZNÁM TTIP, ale poznal jsem v posledních letech způsob politiky americké administrativy.Vzhledem k tomu ,že nemá moji důvěru,nemám ani důvěru k TTIP.Myslím,že stejnou zkušenost udělala i velká většina obyvatel této země. Už žádné žerty s čerty.STAČILO.
  • Nadnárodní oligarchové: "Tak a teď jsme si vás koupili a budeme si s vámi dělat, co chceme. Apropos, díky, frau Merkel". *16* *16* *16*
    • To je málo, je zapotřebí poděkovat předcházejícím senátorům a poslancům za vlastizradu a zato, že domršili naše základní zákony a umožnili tím "činnost" justičních mafií.
    • ja danke main fuhrer
      sláva Novorusku
      • Chichi !!! Dobře ti tak blbče, chichi !!!
  • Bacha plagiát "BTW" je zde!!! Blije tady Shapirovský zvratky a poznáte ho, imbecila, podle mínusů!!! Chichichi!!!
    • ty prašivej plagiáte táhni k Shapirovi
      • to víš multinick Simonek je tu 24 hodin denně tak mu krapet hráblo
        • Ty si Semjon Gayínek??? To je mi novina!!!
          • BTW jedinej teplouš jsi tu ty. Tobě vadí zdejší milka ženská Simona. *15* *15*

            Poslední dobou tu navíc není. zato ty smrdíš na každý stránce.
            Takže multinick jsi ty sám BTW zlej trolle *15*
      • No pošim tebe blbečku, ty si se nám ale rozplakal!!! Chichichi!!! *1* *1* *1*
    • nekecej ??? tak to mám dost, smrt plagiátům

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit