Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokritci svolali nějakou bezvýznamnou konferenci ikdyž všichni vědí, že největší znečisťovatelé jsou dva a to USA a Čína. Čína stejně už prohlásila, že se svého ekonomického růstu nevzdá a USA mají celý ekologický svět také na háku. Přece teď nebudou omezovat výrobu a zbrojení když jejich ekonomika jde do kopru.
    Takže se zítra jednající paka rozejdou s tím, že stejně nic nevyřešili.
    Pokritci z USA budou Vokswagen žalovat o několik nafintěných miligramů CO a mezitím vypouští samy miliony tun CO do ovzduší planety.
    • Evropě hoří islámská koudel u zadku a přitom se zabývá v Paříži blbostma které stejně nic nevyřeší.
  • Včera jsem poslouchal našeho p.presidenta a byl jsem na něj hrdý.Přesně řekl to,co cítí většina národa podvedená lží před rokem 1989.Pobavilo mě neosvětlení vánočního stromu ,ale nezastavení Orloje bylo v pořádku?Tady ukazuji na absurditu doby,kdy převlékači kabátů budou křičet aláhu dej nám vláhu.My jsme tady doma,proto musí být křesťansví zdůrazněno víc než kdy jindy.
  • Imigranti:

    https://www.facebook.com/stopimigraci/videos/916751298414309/?fref=nf
  • Evropská komise v prosinci navrhne, jak by bylo možné uskutečnit legální přesídlení syrských uprchlíků z Turecka do EU. Novinářům to po dnešním summitu EU-Turecko řekl předseda komise Jean-Claude Juncker. Zdůraznil přitom, že členské země unie by se na tomto plánu měly podílet na dobrovolném základě.
    S nápadem přišlo Německo. Kancléřka Angela Merkelová o tématu před začátkem dnešního summitu jednala se svými partnery z některých významných zemí EU. Novinářům dnes řekla, že komise své návrhy představí do příštího řádného summitu unie, tedy 17. prosince. V německém tisku přitom v souvislosti s návrhem zaznělo číslo 400.000 lidí, kteří jsou nyní v uprchlických táborech v Turecku.
  • http://www.securitymagazin.cz/legislativa/policie-durazne-varuje-pred-rasistickymi-a-xenofobnimi-nazory-na-socialnich-sitich-muzeme-se-dopustit-trestneho-cinu-1404047359.html
  • vuziju vrazsdici teelvizi mam vrazdici televizi""""!!!! zaaamerim se nanositele natrasasni a vsechny je odejmu!!!!!! kazda kdo promluvi ch jako chytrym hlasem hned bude iodejmut ne a ttreba navracen ale odejmut'!!!!!!

    kdo zvysi hlas bude odejmut jsem majitel vrazdici televize a hlav¨!!!!!!!¨¨¨¨
    • Už aby tě zavraždila...
  • Protože lidi už nechtějí být ohlupováni blbýma řečma.Největší ekologické nebezpečí tady ve smečkách míří po moři.Hrne se to jak lavina nemá to doklady je to drzé a oprsknuté.Chce to tady parazitovat stůj co stůj.Chce to tady rozhodovat co a jak bude.Ale po jejich.A celá smečka evropských hlupáků jen mudruje o volovinách.U zadku máme neustálé tlachání a prohlášení chytrých kteří rozumí všemu.V unii není zájem o nějaké přivandrovalé vyžírky bez identifikace.Je čas adventu, čas který je nám przněn neustálým náporem drzých vtěrek, které se tady stejně nikdy nesžijí se společností.
  • Ti politici a jejich pohůnkové imperialisté si to vykládají vše po svém ....uprchlíci, klimatické změny, V první řadě jde o peníze a o moc. Normálně smýšlející člověk je neustále ohlupován politiky a médii.
  • Ekoteroristé podporují politické podvodníky, kteří lžou o globálním oteplování a ještě se chovají, jako skuteční teroristé. Nejdříve to bylo globální oteplování a, když vyšlo najevo, že je to podvod, tak se tomu začalo říkat, klimatické změny.
    Manipulace a vymývání mozků
    http://cestyksobe.cz/petr-chobot-varovani-pred-vymytim-mozku/11360
  • zlejtroll
    Brzo se budou ti papaláši třást pod gilotinou. Francie ještě nezapomněla Marseillaisu a frantíci už přišli na to, že je ti jejich páprdové tahají pěkně za nos. Hezky se tam všichni chazaři slezli jak na pozvání. To bude velký BUMMM!!! *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit