Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak "vítal" český veterán, hrdina a vlastenec, amrdolský konvoj. Tak by ho vítala většina Čechů, kdyby měla jeho odvahu...

    https://web.facebook.com/martin.zapletal.581/videos/621130368053088/
    http://zpravy.aktualne.cz/domaci/zadek-na-americky-konvoj-vystrcil-veteran-z-misi-v-kosovu-a/r~218b1b00266611e6a77e002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1
    • Hele nic proti jeho názoru, ale spíš ukázal co je za křupana.
      Bylo hezky lidi měli jiné starosti a v Praze se na to bylo podívat jen pár lidí.
      Nevím jak na Moravě.
      Nevítal bych ani je ani jinou armádu. Maximálně bych se juknul kdyby jela nějaká zajímavá technika.Což se nestalo.
      Jsou pryč a za týden si nikdo ani nevzpomene.
      • zlej trolle, přestaň mluvit sám sebou ty ruské hovado, už mám z tebe schízu
  • felix.julec
    BEJKOVEC a mydlit,mydlit a mydlit.Ať si kavárna řve jak chce.
  • Policajti se většinou chovají jako slon v porcelánu. Jsou to přece cajti.
    • Jací zákonodárci, taková policie *9*
      • Jaký národ, takoví zákonodárci...
  • Jako za totáče, ale obráceně

    http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/milan-chovanec-ach-ta-ruska-propaganda/
  • vymaštění huliči, zrovna dneska rano cestou do prace jsem potkal nekolik aut rozbite okna a vybranej airbag klasika nejakej hulic z "kliniky" potreboval prachy na davku *11*
    • ježíš ty ji sedmilhář, ty jsi potkal několik aut, bože, je smutné že takovej primitivní póvl může vůbec někam něco psát, nejsi Novinkář ?
      • zlejBTWtrolle a na důkaz síly tvých slov mi nasol sto mínusů, bože ty jsi ubohá nula
  • To, že nejsou levičáci žádní hrdinové, není opravdu žádná novinka. Útoky nejlépe ve skupině, anonymně se zahalenou tváří.
    Představitelé Svazu bojovníků za svobodu jsou většinou zkušení lidé, během života zkoušení zleva i zprava. Hajzla poznají od pohledu, ekonomického vyžírku od uprchlíka i poslepu. Žádný div, že tedy tak "hřímají".
    Charta 77 není již dávno žádná morální autorita. Možná od doby, co její ředitelka chodí s dárky blahopřát Štrougalovi k narozeninám. Františka Kriegla je mi líto, jeho jméno je zneuctíváno.
    Policie dělá, co může. Feťácké doupě jako je tzv. Klinika by uměli vyklidit raz dva. Problémem je politická podpora. Kdy se najde nějaký novinář, který nebude jen planě tlachat, ale prozradí, kdo za tím je? Proč má ten protispolečenský a anarchistický bo.del takovou podporu médií, zejména těch placených státem, tedy občany dodržujícími zákon?
    Dočkáme se nějakého skutečného rozboru tohoto pozadí?
  • Klinika napadla důchodce sedící v autě
    V pondělí po demonstraci v Drážďanech napadli maskovaní příznivci Kliniky pětičlennou skupinu osob, o které si mysleli že patří mezi příznivce hnutí Pediga. Oběti 4 muži a jedna žena nastupovali na Hansastraße v autě WV Sharan a chtěli jet domů. Anarchisté začali mlátit železnými tyčemi a zámky od kol do auta a napadli také čtyři důchodce kteří z auta vystoupili, Poté co přijela policie tak utekli. Modřiny, zničené auto a strach z útočníků Antifa, proti domělým příznivcům politické opozice jsou výsledkem útoku této čtveřice.
    Byli jsme v ohrožení života řekl 63letý občan z Moritze. Kdybychom zůstali v autě, byli ny jsme teď mrtvý. Čtyři důchodci se bránili proti levicovým extrémistům z Antifa , jejich průvodkyně zůstala sedět v Sharanu.. Jedn z nás si sumdal bundu a svetr omotal si je kolem ruky a použil jako štít vůči úderům, říká řidič auta. Útočníci zničiili zrcátka auta, prokopli dveře a zámkem poškodili střechu, oprava bude stát mezi 80-110tis Kč. Rovněž je zničený spoiler. Občan z Moritze dal polici přesný popis anarchistů a je si jistý že je na ulici znovu pozná. Proto chce jít příští pondělí opět demonstrovat proti asylové politice. Své občanské práva si Antifou vzít nenechám, říká.
    https://twitter.com/XYEinzelfall/status/736240836573286400
    *10*
    • Stačilo i u nás sledování Antify, aby člověk zjistil, že právě oni se nejvíce podobají nacistickým bojůvkám. A zřejmě se jen maskují svým názvem, aby se vyhnuli represím ze strany policie, což jim celkem vychází. Klidně porušují veřejně zákon hanobením skupin lidí, dávajícím demokraticky najevo svůj nesouhlas s nelegální migrací a povinnými kvótami, tím že jim nadávají do nenávistných nacistů a zatím jsem neslyšel, že by byl kdokoliv z nich obviněn. Bohužel...... :-(
  • To je ten problém. Už nežijeme v právním státě!
    • josef.servit.9
      Děláte.že nevíte kdo ? Jsou to ti s červenýma kartama a vejci ! Mandelinky je řídí-neoficiálně!
    • Ale jednou už se musí lidi naštvat a znovu si vybojovat demokracii zpět. Jinak to prostě není možné.
  • Proč by jedna skupina měla mít privilegia a možnost povznášet se jaksi nad zákony jen z toho důvodu, že plní jakési bohulibé cíle, o jejichž prospěšnosti se dá pochybovat?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ANO. S TÍM LZE JEN SOUHLASIT. Proč by jedna malá skupina zvaná politici měla mít privilegia jakési podivné "imunity a beztrestnosti" a povznášet se nad zákony jen z toho důvodu, že plní prý jakési bohulibé cíle, o jejichž prospěšnosti se dá pochybovat a současně 99% nepolitiků a nestraníků tato malá skupina svými výmysly zvané zákony šikanuje a perzekuuje????

    TO JE DOBRÁ OTÁZKA. Zná někdo odpoveď?
  • Si zase nekdo potreboval zahejtit proti Klinice na urovni blogisku a Tiscali to da jako titulku, tenhle server fakt nema budoucnost..

    Ale pobavilo me, ze sbirky obleceni pro potrebne a jazykove kurzy zdarma je radikalni levicactvi, pokud si tohle nekdo vazne mysli, tak je s nim neco hodne spatne....v opacnem pripade by se mel na Kliniku zajit podivat a byl by hodne prekvapeny, co za lidi se tam schazi a co za aktivity se tam porada. Ale to by lide museli vylezt ze sve bubliny a treba dokonce uznat, ze se mylili, a to preci nikdo nebude riskovat. *1*
    • Vždycky jsem překvapen, co z těch lidí vypadne, když někde mluví.
      Teď třeba nějaká Němcová z Kliniky v rádiu. Opravdu jsem se několikrát hlasitě rozesmál. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit