Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na co platit když nemusíš.
    Kamarád si postavil takovou dřevěnou boudu na louce co zdědil. Dal ji izolaci, vykopal studnu, elektřinu má agregát a baterie. Postavil kadibudku a zloděj Babiš nedostane ani korunu. Pracovat do úmoru až napadnutí a na důchod ti tento lump řekne nejsou peníze. Co člověk potřebuje k životu?
  • a nejvíc se platilo za komunistických teroristů!
  • Aj z hov.....een se platí DPH! *1* *1*
    • Pokud budeš chodit s.át za keř v parku tak ne. Nesmí tě tam ale chytnout finančák. *1* *1* *1*
  • Jak známo obecně. Stát je vyděrač, špatný hospodář a umožňuje zlodějům další krádeže z kapes daňových poplatníků. EET to nevytrhne. To je jen další fígl AB.
    • mun.go
      @kolaborant:
      Nesmysl. Stát je takový, jací jsou jeho občané.
    • A teď si to porovnejte s takovou Andorrou kde je daň 4 %!
      Pro nedoslýchavé opakuji: čtyři procenta!
      A stát s tím vystačí
      *1* *16* *16* *16*
      • No jo, ale nemají tam tolik úředníků, kteří za "nekřesťanské"peníze vymýšlejí 3,14čoviny, aby občanům ztrpčovali život. *16* *16* *16*
  • Nejhorší na tom všem je, že vláda si myslí, že obyvatelstvo musí platit tyto neskutečné peníze, a přitom si ještě musí nechat sr.t na hlavu. To je na tom to šílené. Až bude stát (tj. jeho vedení) pracovat tak, že se bude snažit vše neustále zlepšovat a usilovat o co největší dobro všech svých občanů, tak pak lidem daně vadit zas tak nebudou (i když je fakt, že 57% je trochu moc!!!). Jenže platit jak mourovatí a přitom se dívat, jak to ti nahoře rozkrádají či vyhazují za nesmysly, přijímají zákony jdoucí na ruku neomarxistické EU a přitom škodící obyčejným lidem, a ještě dávat lidu najevo, že jej považují za lůzu, co musí držet hubu a krok - to je prostě absolutně zvrhlý systém a měli bychom se už vážně probrat a vše si plně uvědomit - proč si tohle necháváme líbit??? Pokud to necháme takhle jet dál, dříve či později se dostaneme do pekel (jestli už nejsme v předpeklí...).
    • A teď si ještě všichni koupí elektronické kasičky, aby neunikl ani haléř! *2* *2* *2* *2* *2*
      • No vždyť si je ovcané zvolili, aby takové 3.14čoviny vymýšleli. Ovcané za to dostali koblihu a mají slíbeno levnější pivo. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Nic se nesmí přehánět, ani daňové zatížení. Stát bez daní je jako ryba bez vody. V poslední době se přemnožili iniciativní blbci v různých státních institucích a v resortu financí teď blbnou na kvadrát.
  • *6*
    • Co tím tvůrce míní ?
  • vysoké daně, drahé poplatky a kvalitu nám vnucovaného zboží nemůžeme nijak kontrolovat. Víc jak polovina naší námahy vyšumí na státní účet a místo kvalitních kontrolovatelných a trestně odpovědných demokratických hospodářů efektivně spravujících naše prostředky máme arogantní samozvance bez kvalifikace, s dlouhými prsty a sebouschválenou imunitou. Inu DEMENTOKRACIE....co jiného čekat....?

    jakoby pekař vydal nařízení, že musíme platit poplatky jím určené pouze v jeho pekárně a výměnou by nám dodával plesnivý chleba navíc v diskutabilním čase a malém množství.

    No ale když nám to vyhovuje...každý je strůjcem svého osudu....
    • Sami si je volíme, za slib levnějšího piva, za jiné sliby, za koblihu...
      • máme doplácet nato, že ty se necháš ukecat na buřta koblihu nebo pivo???? Tak si je dotáhni domů odevzdej jim svůj majetek a svobodu, dělej jim poskoka, tvoje soukromá věc....ALE NEVNUCUJ JE NÁM, CO O NĚ NEMÁME ZÁJEM!!!!!
        • Já mám koblihů plné pole, když mi přes něj projde stádo krav. Mohl bych také začít uplácet ve velkém... *3*
        • já je nevolím, to někteří lidé. Buřta, koblihu nebo pivo si koupím a nenechám se tím podplatit.
  • Podle obrazu v úvodu bych očekával srovnání s historickou minulostí. Osobně mám představu, že dnešní zdanění je podstatě vyšší než ve středověku. Na druhou stranu si uvědomuji, že nebyla zdravotní péče a důchody. Ale světe div se, jsme tu.Tak by mne ta srovnání opravdu zajímala. Ono by vyšlo najevo, že panstvo platilo do královské pokladny podstatně více, než dnešní miliardáři, kteří nejenže neplatí daně, ale navíc dostávají většinu dotací a nelogické investiční pobídky. Když něco provedli, propadli hrdlem a nikdo se s nimi nebavil. Dneska čekáme deset let na pravomocný rozsudek poslední instance, který skončí promlčením z důvodu vynucené chyby jednoho úředníka. A to je to, co mě osobně se-e.
    • Historie nás učí, že poddaní platili desátky, tj. desetinu ze zisku. Dnes platíme i jednadvacítky, tj. víc jak dvě desetiny.
  • Problém není v platbách daní, pokud by to bylo vidět ve zlepšení práv i kvality života u většiny obyvatel, co tyto daně tvoří a platí, či již tvořili i celý život dříve platili a mají tedy právo z toho úměrně k možnostem i čerpat..,ale v tom, co se s nimi pak "hospodárně" děje v dalším přerozdělování..v principu.. milion sem, sto miliard tam.. i v tom, že čím více platí občané daní a kdejakých poplatků tzv. ze zákona , tím méně nakonec z nich paradoxně mají, protože jim tu většinu z toho, doslova a do písmene rozkradou a prožerou "jiní"..,a co získávají z toho často i víc, než ti z jejichž peněz se to všechno hradí i jinak trpí a kteří jsou pak opět paradoxně, spíše poníženými prosebníky, co se musí zcela nedůstojně hlásit o drobky z toho, co jim ve skutečnosti právem náleží a to jak v právech, tak i v penězích a jiných nárocích..,často za drzého výsměchu opět těch., co z jejich peněz mnozí víc, než dobře a drze žijí a dokonce i nemorálně bohatnou..
    • Myslíte si, že z těch našich daní jdou i různé dotace ?
      • Ano, trochu podobně, jako za totáče v RVHP..my něco od někoho jakoby dostaneme, protože ten někdo na tom chce u nás zase zpětně vydělat víc, než naši lidé a bez pokřivených dotací, pokud možno hodně za levno, pak z toho, co se ještě dál ukradne našim lidem i na těch daních ,se dál "přerozděluje" něco jiným a dalším., akorát se tomu zas říká "korektně" jinak.. Točí se okolo toho neskutečně obrovské miliardy peněz, závislostí a "spojeneckých" vazeb..a to takovým způsobem, že to dokáže dostat na kolena celé vlády i země tak, že raději vazalsky všichni poslouchají, ty co ty "dotace" i jiné výhody přidělují... Komanči byli proti tomu úplně usmrkaní kluci a amatéři v trenkách..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit