Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neschopnost vyčerpat evropské dotace je přímo úměrná míře korupce. Jsme stát, který neumí adresně dotace poskytovat, tedy potřebným, adresně do kapes svých sponzorů a blízkých samozřejmě umí.
    Evropská unie je v současnosti organizovanou zločineckou organizací vykrádající daně jednotlivých států, které přesměrovává do rukou úzké skupiny lidi.
    Ve stejném duchu pak nakládají parlamenty jednotlivých států a o zbytek se postarají místní samosprávy.
    Dnes jsem se dozvěděl o akci jednotného inkasního místa za 4 miliardy korun. Pokud bych dal bábě na poště 500 Kč za každého občana, včetně kojenců a důchodců, tak by ty tři formuláře převzala, ze svého poslala na příslušné úřady. A to vše by mohlo běžet 8 let. Pošta by na tom vydělala 4 miliardy a lidi by měli jedno inkasní místo. A to na to chtějí poslat NKÚ. Nevím, co je na tom ke kontrolování, to je rovnou na zavření a zkonfiskování majetku všech příslušných ministrů a úředníků. Komu ty peníze byly vyplaceny? To musela být super odborná firma.
  • Korupci podporují sami korupční politici.
    Do politiky jdou pouze bezpáteřní lidé.
  • Všechny lumpy,kteří nás zatahli do EU a NATO je třeba po revoluci začít co nejrutěji odporážet na katovských mučírnách za vlastizradu.Bude to chtít i tvrdší znárodńování než dělali komunisté v padesátých létech.Bude nutno znárodnit znovu nejen lesy ale i veškerou zemědělskou půdu,aby ji nemohli majitelé zašmelit cizákům.Pokud ji zašmelili tak tyto lumpy na katovsých mučírnách odporážet za vlastizradu.
  • jojo
  • Pokud je tomu tak potom nás zde vládnoucí lumpové zatahli do pořádného svinčíku,proto je bude třeba co nejkrutěji vybít na katovsých mučírnách.
  • Začátkem devadesátých let na cestě od socialismu jsme měli na křižovatce na výběr -A) DEMOKRACII -B) stranickou dementokracii. Vybrali jsme špatnou a nefunkční alternativu. Uvidíme, jak daleko po téhle slepé koleji ještě pojedem. Na obzoru se rýsuje ekonomický bankrot nebo světová válka.
    • bezregistrace
      Kánon demokracie .... myšlenka která zahubila svého otce .... víš proč mnoho tisíciletí roste na poli obilí, protože jej sejí a sklízejí lidé a využívají zkušeností které se osvědčili pokoleními.
      A tomu se obecně říká selský rozum ... je sice prostý, ale nedá se v něm moc šidit a když šidíš dostaneš po hubě a to hned ... a to je co dnes civilizaci chybí
    • Byla ještě jiná varianta, demokratický model Švýcarska - neutralita. Jako střed a křižovatka Evropy jsme k tomu přímo ideálně určeni, rovněž velikostí.

      Svou šanci jsme měli, nyní jsme v EUSA zádeli už tak hluboko, že se z ní nikdy nevyhrabeme. Tím netvrdím, že bychom měli lézt do zádele ruské. Inu, kdo chce kam...
      • Model Švýcarska je jedinečný, ale jen pro Švýcarsko.u kterého vývoj probíhal staletí.Náš stát byl bohužel pohůnkem SSSR a u nás byl za 1 republiky zaveden parlamentní systém.Korupce je celosvětová, u bývalých socialistických států je vyšší.Ať Žije USA
      • Neutralitu musí někdo zaručit, to nestačí jenom ji "vyhlásit". Ale k neutralitě nám především chybí OBČANÉ s občanskou soudržností a hrdostí nad vlastní zemí a její tradicí.

        Ještě štěstí, že jsme členy EU, budoucích USE a členy NATO, takže ruský zachvatčik si snad dá pokoj, aby nedostal napráskáno. Nevím co je to EUSA.
        • USE jsou je tvým zbožným přáním. EU bude ráda, pokud se vůbec udrží, má na kahánku.
          Rusku je celá ČR u zádele, stejně tak Evropa. Svého území a nerostného bohatství má dost. Jen česká ovce, vyplašená americkou propagandou vidí v Rusku a Číně nepřítele.
          • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví", to tvrdil už v polovině 19.století význačný historik F. Palacký. Bohužel, měl pravdu. Rusko má sice nerostné bohatství, ale toho se nenajedí. A hospodařit a vzdělávat zemi, to Rus neumí. Ti jsou zvyklí dělat loupežné nájezdy a loupit to co vytvořili jiní. Už po staletí to tak dělají. A to nerostné bohatství mají i jiné země, nehledě na to, že dnes hraje prim něco jiného to jsou informace, znalosti, schopnost pružně reagovat na realitu. Rusko je skutečný nepřítel, jeho psychopatičtí vládci usilují o opětnou kolonizaci střední Evropy, protože ruská kobyla chcípá.
            • Proto se dodnes stále říká,že kecáš jako Palacký
    • Ta vize je děsivá, ale obávám se, že pravdivá.
      "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."
      • Místo "nevyrovná" bych raději použil: "se nepoučí ze své minulosti"
        • To je věcí formulace. Podle mne nestačí jenom "poučit se", tj. vědět co jsem udělal chybně a jak jsem to měl udělat lépe, ale je třeba také se s minulostí "vyrovnat", tj. odstranit a napravit chyby, jichž jsem se dopustil. Ale to je slovíčkaření, jinak se shodneme.
  • No, tak těch 700+400 (miliard) jde pěkně do kopru. Ačkoliv, máme zase více "úspěšných"... milionářů a miliardářů. Zdroje jsou! Ať žije a vzkvétá sociališe-demokratiše partaj in Ojrópa. *14* *14* *3* *15* *1*
  • Proč by bojovala EU proti jedné nelegální činnosti (korupce), když jinou podporuje (nelegální migrace)?
    Jsou potřeba Eura? Tak se dotisknou, ne? Až se to jednou složí jak domeček z karet, tak to odneseme bohužel nejvíc my, ti obyčejní. Ti zmetci, kteří toto dopouštějí se zase budou mít dobře.
  • Pro obyčejného člověka EU není potřebná. Nic z ní nemá. Je to jen pro bohaté, aby byli ještě bohatší. Tady je jasně vidět proč chtěli Ti bohatí do EU a straší kvůli odchodu z EU. Jediný špatný dopad by byl pro ně, přišli by o bezpracný výdělek. Začínám mít názor, že kdysi referendum o vstupu možná dopadlo trochu jinak a museli výsledek upravit. Stejně jako se upravují průzkumy, podle toho jak potřebují. A hloupé ovce na to skáčí.
    • Evropa, nyní EU, budoucí USE je velice potřebná, je to naše širší vlast, do které patříme po staletí. Již Karel IV., král český a císař římský byl velkým evropanem. Český král Jiří z Poděbrad dokonce usiloval o jakousi jednotu a spolupráci panovníků evropských zemí, což byla vlastně myšlenka na vytvoření EU. V 21.století, kdy se svět globalizuje a komunikace se usnadňuje a zrychluje je nutná vzájemná spolupráce a vytváření větších celků založených na vzájemné kooperaci. Centralistické říše s diktátorem včele jsou krokem do středověku. Nejhorší ovšem je, že naše hloupé ovce se stále myslí, že jsou pupkem světa.
      • Hloupé ovce volí Karla s čírem, mávají svazáckými knížkami na Albertově a vyvěšují tibetské vlajky, aniž by věděly proč *5*
    • Na to jsi přišel brzo... *1*
      • Toto vím již dávno. Rozkrádání a likvidace státu běží od předání moci s ústupky. *3*
    • Tomu se rika korupce.

      Politici a jejich "obchodni" pratele si rozdeli granty, ktere maji jit na zlepseni situace normalnich lidi- od postaveni vytahu a opravy domu az po pracovni mista.

      Misto toho se penize, jak spravne rikate, rozkradou a lide z toho nemaji bud nic nebo skodu- na Praze 9 se znicily vsechny parky, protoze EU grant an verejne prostory byl dan kamaradum radnice a ti vykaceli zelen a zalili to betonem- a za jeden byvaly parcik, malicky mezi domy, kde ted je proste betonova silcise a 4 stromy- si napocitali 23 milionu.

      Neni to vina EU- je to vina domacich zlodeju- a voli si je lide sami.
  • Dotace deformují ekonomiku.
    A na to nepotřebují žádnou vysokou ekonomickou.
    Články s podobným textem jsou plácnutím do vody.
    Hlavně mít něco do fóra.
    EU zahubí Evropu dotacemi a uprchlíky.
    Volby jsou fraška jako za komunistů,. Každý má sice volbu, ale.
    Podívejte se do sněmovny a zkrachovalé a ukřivděné politiky typu pana Kalouska a jeho pravověrných, pana Fialu v čele ODS, pana Babiše v čele ANO a Agrofertu jako vojevůdce, pana mdlého Sobotku v čele ČSSD, který je zralý na výměnu, pokud chce ČSSD jako strana něco dokázat. Extrémisty vylučuji. Ti se totiž rekrutují z neschopnosti vládnoucí garnitury.
    A EU ?? Zatím bez komentáře.
    • ... jsi neskutečně naivní, pokud si myslíš, že tvé trapárny čte někdo celé, pitomečku :)))
      • moc ponocuješ a pak se pomočuješ a ráno v kanclu ANO smrdíš a chrápeš *1*
      • Poslyšte pane bijec p. Stále se opakujete. Vraťte vysvědčení a jděte zpět do školních lavic, zvyšte svoji slovní zásobu. Pá bijče p.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit