Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Včera jsem čirou náhodou viděl po dlouhé době v telce Topolánka. Jen tak ze zvědavosti jsem si poslechl na čí šrajtofli si brousí zuby, když dělá teď pro plynaře. Nutno doznat že mne diskuse zarazila. Topolánek řekl něco na co jsem po mediálních masážích hleděl jak tele na nové vrata.
    Nejen že Rusové ukrajině nedodávají plyn protože si žádný neobjednali.
    Tranzit přez Ukrajinu probíhá zcela normálně. Co víc tranzit probíhal přez Ukrajinu i loni zcela bez závad, když Rusko Ukrajincům plyn odmítli dodávat a nedodávalo.
    Spotřeba plynu na Ukrajině poklesla za 3 roky na polovinu.
    Část dodávek Ukrajina běžně nakupuje s Francie nebo Norska a nikdo nepíše senzační články že zrovna vypršel kontrakt a žádný plyn Francie Ukrajině nedodává.

    Sečteno podtrženo - senzace se nekoná. Ukrajinci věděli že žádný plyn už dostávat nebudou protože ho nechtějí a tak někdo vhodně načasoval likvidaci stožárů el. vedení směrem na Krym.
  • Rus mi uloupil mozek. Co mám dělat?
  • která si rozkradla a zničila svůj stát se vzteká, že jí Rusko zavřelo kohoutky a odmítá posílat plyn zadarmo? K smíchu. *15*
    • zlej trolle, nikdo se nevzteká, Ukrajina plyn neodebrala, ty když jdeš den po obdržení podpory v nezaměstnanost koupit do Kaufu kabanos jsi tam vítán, ale druhý den tě nikdo nenapadá že si nepřijdeš pro další... *3*
    • Článek je mírně řečeno "fašisticky bulvární". Rusko žádné dodávky nezastavilo, žádné kohouty nezavřelo. Ukrajina jednoduše další plyn neobjednala a nezaplatila. K obchodu tedy nedošlo. Nechápu tu mediální hysterii a žurnalistický amatérismus a povrchnost...
      • 100% souhlas, ale stačí si přečíst nadpis článku a je to hrůza.
  • Znásilňování a bití. OSN popsala trýznění malých Syřanů

    jednotky věrně prezidentu Bašáru Asadovi děti zavírají do věznic, kde je sexuálně zneužívají, mučí a vraždí, Z výpovědí očitých svědků vyplývá, že vládní jednotky věznily teprve 11leté děti spolu s dospělými. Jistý šestnáctiletý mladík vypověděl, že je běžné dokonce to, že vojáci malé zajatce mlátí kladivem do zad a často je takto ubijí k smrti.
    • To co tady píšeš, máš jistě ověřeno nejméně ze dvou různých zdrojů. Rád bych věděl z jakých. Děkuji.
  • Normální člověk by byl nad věcí, kdežto Rus se chová jak namyšlený pubertální fracek. Rus uloupil Krym a teď se vzteká, když není po jeho.
    • tak co, už se chystáš - když jsi tak bojovný? No dočkáš se:

      http://aeronet.cz/news/exkluzivne-americka-utocna-doktrina-steel-rose-je-v-cesku-novela-branneho-zakona-je-legislativni-pripravou-k-nucenym-pracim-zen-a-invazi-nato-na-vychod-evropy-pravy-cil-dragounske-jizdy-odhalen/

      tak hodně štěstí, když je návrat nežádoucí
      • Já jsem holka takže TA ne TEN: Jdi se léčit ruský holkofobe bajajo *5*
        • Všichni víme, že jsi zakomplexovaná šlápota - tapetářka Simona s prázdnem mezi ušima.
    • blbe,rusové bojují za naši svobodu,dokonce je sestřelují jakožespojenci,fašisti z ukrajiny jim vypínají elproud a pubertální fracek jsi ty,kam na to chodíš na havloidní školy?
      • Za moji svobodu nemusí nikdo bojovat, protože svobodu mám. Ostatní - no comment.
        • zapomněl jsi na jedno slovo: ZATÍM svobodu mám.
      • Rusák bojuje jen za jeho loutku Asada pod kterým se kymácí trůn.
        Syřané totiž chtějí svobodné volby a ne dědičnou monarchii Asadů.

        Rus byl sestřelen když narušil Turecký zdušný prostor.
        Rus po Hitlerovsku ukradl Krym.
  • Závody ve zbrojení po dvacetileté pauze volně přešly do závodů kdo je větší ma gor.

    Chudáci co nemaj ani děckám na sunar střídavě vítězí v tom kdo vevalí víc peněz do zabíjení lidí kteří jsou na tom stejně blbě jako oni sami...... Uráááá Čeká je velké vítězství metály a povyšování. A samo že potravinové lístky. Urááá
  • Nicméně pro přítomnost je důležité, že současné Rusko je stejně nebezpečné svému okolí, jako býval SSSR. Dokazují to okupace Podněstří, Abcházie, Jižní Osetie a Krymu, dále pak rozpoutání konfliktu na východě Ukrajiny a opakované provokace vůči Pobaltí. Poslední z nich je únos důstojníka estonské tajné služby Estona Kohvera, který měl mimo jiné dokázat, že ruská tajná služba FSB je spojena s mafiánskými kriminálními pašeráckými gangy. Ale tomu se budu věnovat v některém z příštích blogů.

    Varující rovněž je, že Moskva se snaží falšovat své dějiny a hájit komunistickou éru. Jedním z důkazů toho je, že ruská státní televize natočila dokument, který obhajoval srpnovou okupaci naší vlasti, při které bylo jen v prvním měsíci zavražděno více než sto československých občanů. Tuto neblahou skutečnost potvrzuje i statečný bojovník s rudou totalitou Michas Kukobaka, který v médiích protestoval proti proměně muzea gulagu v Permu, kde průvodci nyní nesmí mluvit o politických vězních v éře socialismu.

    Člověk, který ruskou realitu zná jako málokdo jiný, také právem varuje před bývalým kágébákem Putinem. Ten totiž horlivě sloužil režimu, který vraždil a mučil lidi,
  • dobře,tak se musí na ukrajinské fašisty
    • Sovětský rudý socialismus zavraždil více lidí než fašismus.
      Takže vy stoupenci rudých vrahů nemáte žádné právo odsuzovat menší hnědé vrahy
      • a co hvězdnatopruhovaní vrahové,ti nic?
  • Putin je zločinec, který v Rusku likviduje slušné lidi

    Ten příběh popsala v článku Potíže nepohodlného občana M. v sobotní příloze Lidových novin Orientace Petra Procházková. Současné Rusko si nezadá s komunistickými praktikami stalinského období. Tak domovní prohlídku v domě Vladimíra Melichova přenášela v přímém přenosu ruská televize NTV a její novináři informovali mimo jiné o tom, že policisté objevili při domovní prohlídce zbraně (muzejní exponáty) a také náboje (policisté je tam přinesli sami). Čili padesátá léta jak vyšitá, kdy rovněž StB tajně rozmisťovala u lidí zbraně nebo munici, aby je pak našla při domovních prohlídkách.

    Nedávno chtěl pan Melichov odletět do Rakouska na vysvěcení kapličky, kterou nechal postavit za vlastní peníze na místě, kde západní spojenci vydali v roce 1945 Sovětům bývalé občany Sovětského svazu. Proti vší logice mezi nimi byli i lidé, kteří uprchli ze SSSR už dávno před II. světovou válkou. Na moskevském letišti Domodědovo, mu však ruští policisté, vytrhli z pasu jednu stránku a následně ho obvinili o pokus o vycestování s poškozeným dokladem.

    Jeho rodina jako typicky kozácká si bolševickou perzekuci za komunistické nadvlády pořádně užila. Přesto pan Melichov dokázal ještě za sovětského režimu vystudovat vysokou stavební školu s červeným diplomem. V devadesátých letech chtěl privatizovat cementárnu, kterou úspěšně vedl jako ředitel, ale to se mu nepovedlo, protože výnos tehdejšího prezidenta Jelcina nařídil, že privatizace musí jít přes burzu. Privatizace v Rusku pomohla vytvořit finanční oligarchii propojenou s vládnoucí mocí, které společně udržují obyvatelstvo ve strachu.
    • Tvoje máma je stará kurwa a fotr opilec a má koňskou nohu Simone.
      • Já jsem holka Simona. Takže se jdi léčit ruský holkofobe.

        Řekni tu lež mému otci do očí a chcípneš v bolestech StBáku *12* *12* *12*
        • Ty bys chcípla ještě dřív než by si se na mě podívala,idiotko.
    • To já vystudovat tady nemohl,protože otec byl odbojář a živnostník.
      • Tak to vidíte a rodiče Gorbačova a Jelcina byli kulaci a vystudovali ale ten "kořínek" boháčů a zrádců v nich zůstal!
    • Ovšem nejvíc rozzuřil ruský stát, když založil muzeum s názvem Donští kozáci v boji s bolševismem. Stal se terčem šikany ruských úřadů, což dokazuje, že kremelská říše začíná opět idealizovat Stalinův zločinný režim. Muzea velebící tohoto komunistického válečného zločince nevadí a jsou nově zakládána, kdežto výstavy připomínající ohavný bolševický teror, ano.

      Ve svém muzeu pan Melichov dokazuje, že s rudými se spolčilo jen asi pět procent kozáctva, ostatní byli proti. Vydal také o kozácké tématice mnoho knížek. Musí však čelit opakovaným soudním procesům, v tom první jej obvinili z krácení daní. Byl vzat do vazební věznice a tam dostal od úředníků návrh, ať zruší muzeum a odstěhuje se ze země, jinak půjde na mnoho let do vězení. Po osmi měsících byl bez vysvětlení propuštěn. Další trestní oznámení ho obviňují z extremismu a fašismu. To je typická současná taktika kremelské propagandy, která viní všechny ty, kteří mají jiný názor s fašismu. Absolvoval také soudní spor o pozemky, ve kterém mu soudkyně odmítla převzít jeho dokumenty s tím, že ve spisu už všechno je.

      Příběh kozáka Melichova dokazuje fakt, že Rusko se pod vedením bývalého komunistického zločince a kágébáka stalo rájem korupce a je ovládáno zločineckými kriminálními gangy. Například bloger Navalnyj dokazuje, že spousta ruských papalášů vlastní paláce, na které si nemohli legálně vydělat. Kde tito lidé peníze vzali, je jasné nejen z kauzy Melichov, z obrovských mnohamilionových úplatků. Současné Rusko je zemí ovládanou organizovaným zločinem. Kdo jej obdivuje, má asi rád vraždy, úplatky a násilí.
  • Nehorázná ruská provokace vůči České republice

    Ruské úřady několik hodin protiprávně zadržovaly českou vládní delegaci, která jela odhalit památník legionářům ve městě Uljanovsk, na moskevském letišti Šeremetěvo. To dokazuje, že Rusové mají socialismus stále v krvi.

    Jednalo se o dlouhodobě připravovanou a plánovanou oficiální akci, kdy česká delegace se v Rusku měla zúčastnit odhalení tří památníků legionářů a vyznamenat ruské hrdiny osvobozování Československa v roce 1945. O to víc je jednání ruských úřadů, které několik hodin bezdůvodně zadržovaly českou delegaci na moskevském letišti, jež z toho důvodu musela omezit plánovaný program, nepochopitelné. Jedná se o hrubou urážku České republiky.

    Češi měli mimo jiné odhalit památník československým legionářům v Uljanovsku (dříve Simbirsk). Také nechápu, proč Rusové nechali v tomto případě pojmenování města po masovém vrahovi a nevrátili se k původnímu názvu. V nedávno vydané publikaci Dějiny Ruska 20. Století – díl I. se píše o Čechoslovácích jako osvoboditelích před bolševickým terorem. K datu 21. června 1918 je uvedeno, že bílí společně s Čechoslováky osvobodili Simbirsk a místní obyvatelstvo je nadšeně vítalo. V případě pozdějšího československého osvobození Kazaně dokonce zvonily zdejší chrámové zvony a nadšení lidé na ulicích zpívali, Kristus z mrtvých vstal.
    • Ty zakomplexovaná šlápoto. Prezident Zeman se těší 56% důvěře. Když odhadnu, že 20% lidí výzkum nezajímá, pak odpůrců je pouze 24%. To není ani 1/3. Pravičák, se svým mikromozečkem, to ale stejně nepochopí a dále bude tvrdit, že má většinu. Neustále se bezvýznamná menšina tupců nemůže smířit s tím, že jejich guru, spící, nevzdělaný kchárl a medvěd Kalouska, projel ve volbách co se dalo. Lidi ho odhadli přesně a proto propad na smetiště dějin.
    • Řádění rudých komunistických band se vyrovnalo nacistickému teroru. Jak na základě faktů dokazují autoři zmíněných Dějin Ruska, rudí upalovali lidi ve vysokých pecích, vyvražďovali celé rolnické vesnice včetně žen a dětí, pohřbívali své oběti zaživa a mučili všemi možnými způsoby. Na str. 502 se píše… „Byla popsána hrůzná mučednická smrt dvaceti šesti Čechů zajatými rudými na ufimské frontě. Byli mučeni bez přestání tři dny a tři noci a pak jim sekerou usekávali jednotlivé údy, dokud v strašných mukách nezemřeli.“

      Mám radost, že existují slušní ruští historici, kteří ctí dějinnou pravdu. Dějiny Ruska 20. století jsou asi nejlepší publikaci, které o ruské historii u nás vyšly. Chystám jejich recenzi, ale o tom někdy příště.

      Bohužel spousta Rusů je zajatcem obludného komunistického myšlení, které bílé a také naše legionáře považuje za zločince a vrahy. A nedokázali se z něho osvobodit. Netvrdím, že protivníci bolševismu byli čistí jak skautské lilie, ale pouze reagovali na brutální teror rudých. Nebýt nezákonného bolševického puče v listopadu 1917 a svržení legitimní prozatímní vlády, nebyly by hrůzy občanské války.

      Tato hrubost vůči České republice opětovně dokazuje, že současné Rusko je svázáno se Sovětským svazem neblahé paměti, víc než si mnozí u nás chtějí připustit. Každopádně tuto kauzu nelze přejít jen tak, a Česká republika by z ní měla vyvodit patřičné důsledky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit