Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tataři by mohli být např. humanitárně bombardováni jako Srbsko, Vietnam, Blízký východ, když tam není loutková vláda pro USSá, jejich vůdce zavražděn jako Kaddáffí, Sadám, Allende, a další, Castro byl pašák, x-krát se jim to nepovedlo, a ti zlí Rusové vůdce Tatarů akorát nechali na té Ukrajině, s tou juntou z Kyjeva a fašisty banderovci, pro kterou tolik horoval.

    Tak to je pro změnu demokracie made in USA.
    • no ty jsi to rozsekl ty proletářký exkremente
    • Schihofreniku bkllševické provenience, dej si spravit palici!
    • Světskij chuji! Idi v pizdu!
      • Ruštinu moc neovládáte a to je na ruského bohatýra hanba. Protože tomu moc nerozumím, nabízím 2 varianty: 1) Savětskij durak, pachadi v pizděs ! alt. 2) Miravoj durak, pachadi ...! P.S. Pljať kakaja-nibuď. *2*
  • Ruská demokracie v praxi.Více není co dodat.
  • Ten tečka zase potřebuje seřezat a vyfackat tím Plzeňákem, ten na něj platí, vždycky ho vyfacká až mu teče červená a potom je chvilku hodný a slušný!!! *12* *12* *3* *3*
    • jak se ve zvláštní škole dostanete k PC..? myslel jsem že degeši výpočetní techniku nemají
  • Tech "nekolik stovek tisicTataru" je 260 000 Tataru z 2 mil. obyvatel Krymu a v odsunu
    /do Uzbekistanu/ bylo odsunuto 190 000 Tataru. Cca 190 000 jich jeste v Uzbekistanu zije. To dopadli o hodne lepe nez Rusi ve valce: tech zahynulo 12 milionu. A to je nutne dodat, ze Tatari pomahali Adovi dobyvat Sevastopol stejne jako jednotky SS Galizien! *3*
  • tu máš čerte kropáč
  • A nyní zlatý poklad Skytů, vysoké historické ceny, tajně Jaceňuk odvezl na příkaz MMF , aby mohli dostat Ukrajinci, co rozkradli stát k bankrotu , od MMF půjčky , ho odvezl do USSá a ten už nikdy nikdo neuvidí, tak se to dělá po americku - USSá.

    Tak drž pysk Hmm- tečko - Mirečku, Patriku.
  • Původními obyvateli Krymu byli Skytové, Tataři byli už dobyvateli. A Tataři si musí uvědomit svoje mantinely, protože USSá nejedná na svém území v USSá jinak. např. s Ocuppy. a pokud se týče původního obyvatelstva v Americe tak to byli Indiáni a těm Amíci ukradli jejich zemi a provedli na nich genocidu , ze 100 milionů jich v dnešních rezervacích zbylo jen 2 miliony.

    Nějaký dvojí metr - tečko Hmm. tak je nejvyšší čas vytvořit republiku Indiánů místo USSá - konečně svobodnou .
    • Puvodnimi obyvateli Krymu byli Tauri a Krym se pred svym dobytim Tatary nazyval Taurida. *3*
    • A po Tatarech naprosto stejným způsobem dobyla Krym císařovna Kateřina Veliká a Krym se stal ruským. a Ukrajinci nic nedobyli, ti ruský Krym sprostě ukradli a co bylo ukradeno musí být vráceno, tak to tady všude píšeš, ne -tečko - Mirečku, Hmm,, Hermane , Jiříku. Takže je to OK: RUsko.
      • Kdyby jsi se lépe informoval,věděl by jsi,že Krym Ukrajina neukradla ale Chruščov ho Ukrajině daroval a to je rozdíl.Vidím,že se tady nic nemění,bláboly a bláboly až na vzdělané vyjímky.
      • Promiňte, já jsem asi tedy dodnes žil v bludu, protože jsem se domníval, že USSR (v rámci SSSR) dostala Krym DAREM ! Netuším tedy, co Ukrajinci údajně "sprostě ukradli" ? A nebyl to takový nějaký dar, který prý daroval vyloženě o své vůli jistý pomatenec N.S.Chruščov "jen tak". To jsou těžké nesmysly, co tu bohužel pravidelně kolují. 1) Chruščov NEBYL Ukrajinec, 2) pro darování Krymu byly sepsány smlouvy s podpisy nejvyšších představitelů SSSR, RSFSR a USSR a pokud si to dobře vybavuji, byla změněna (doplněna) dokonce ústava SSSR. Takže žádný "rozmar" Nikity Sergejeviče ani krádež Ukrajinci ! To blábolíte nesmysly. Jestli to bylo rozumné apod., to je na jinou diskusi ... *3*
        • Na vrcholu stalinských represí byl čtyřiačtyřicetiletý Chruščov ustaven prvním tajemníkem Komunistické strany (bolševiků) Ukrajiny. Kdo nebyl Ukrajincem, nemohl být prvním tajemníkem Ukrajiny, ale narodil s v RUsku, ale jako Ukrajinec.

          Krádež byla provedena pod záštitou ukrajinského vedení jako dar, asi se to nebude nazývat krádeží, že., takové vymývání mozků. Ukažte mi jiný stát na světě, který své území "daruje" někomu jinému , když tam má ten druhý hlavní slovo ve vedení. Další Ukrajinci se na tom podíleli Brežněv, Červoněnko a ti pak nám poslali tanky v r. 68, tedy Ukrajinci. Takže Ukrajině se dá dar jen tak a Rusko ostrouhá a není to krádež ale present.

          Chtěl bych vidět, jak by jste se tvářil vy, kdyby Slováci, kdy měli díky soudruhovi generálnímu tajemníkovi KSČ a prezidentnovi ČSSR takovýmto způsobem získali od soudruha Husáka a spol . český dar Slovensku např. Jihočeský kraj. a prosadili by to stůj co stůj ovšem byl by to dar ne krádež. a občané by neměli do toho v tu dobu co mluvit. O nich bez nich.Rázem by byli jihočesi na SLovensku.

          Když se znárodňovalo, tak na to byly také smlouvy a zákony , na kolektivizaci na vesnici také, tak proč tu křičíte, co bylo ukradeno musí být vráceno? Nějaká schizofrenie, ne? .
          • No, co na tom není jasné - byl původem občan carského Ruska, etnicky možná "ukrajinský míšenec" (podíl ani přesné datum narození se neví, trochu chaos), narozený na území území násl. RSFSR (Kalinovka, Kurská gubernie - ta nikdy nepatřila Ukrajině !). Že jeho tatík šel dělat na Donbas, z něj ještě Ukrajince nedělá.
            Co takhle Československo - darovalo SSSR hned po válce (WW2) "zcela dobrovolně a s úctou" Podkarpatskou Rus !
            JĆ přímo nesousedí se Slovenskem a nikdy nesousedil, to nevíte ?
            Kolektivizaci a znárodňování do toho laskavě netahejte, to byl tzv. třídní boj a budování socialismu. Jiná liga.
            Dar Krymu USSR byl proveden po válce, dobrovolně, za socialismu, po dohodě a rozhodnutím vedení 3 států (SSSR, RSFSR a USSR).
            Tak tu nemíchejte jabka s hruškama a moc nevyskakujte, nejsem váš fotr. Kdo že tu křičí ? Vy osobně máte nějakou vlastní zkušenost se schizofrenií, že o ní tak moudře hovoříte ?
            Musíte mít chlapče nejen jednotlivé dílčí znalosti, ale také umět pracovat v souvislostech (to je ale už jiný level, víme !). *3*
          • oprava - kdyby Slováci, kdy měli větší vliv a dominantní postavení , díky soudruhovi
            • a vysvětli, co ti není jasné na zásadním rozdílu ve významu slov dar a krádež ! K věci !!!
          • oprava - když tam nemá ten druhý
  • A co takhle všechny Rusy z Krymu "odsunout" na Sibiř jako to dřív dělali oni s původními obyvateli Tatary. A vytvořit svobodnou Tatarskou Krymskou republiku.
    • Hned jak dovezou krymsti Tatari zpet ty Rusy, Ukrajince a Polaky, kterych v poctu cca 3-4 milionu odvlekli "za sveho uradovani" na Krymu z Nove Rusi, Ukrajiny a Volyne do otroctvi v Osmanske risi! *3* *4* *4* *4*
  • Tataři jsou pátou kolnou USSá a dobře placenou,, na majden poslali USSá 5 miliard a od té doby se tok peněz nezastavil, na rozvrácení UK i ohrožování RUska. Rusko se musí bránit, je to vidět všude po světě, co USSá vyvádí. BLízký ´východ doslova v jednom válečném ohni a to jen díky USSá. Ukrajina to samé. před tím Jugoslávie, USSá s teroristy UCK ukradly Srbům Kosovo, aby si tam mohly postavit NATO voj. základnu největší v jižní EU:

    Tataři nebyli původními obyvateli Krymu, původními obyvateli byli Skytové a Tataři toto území dobyli, takže pěkní válečníci, žádní mírumilovní občánkové a dnes na straně kyjevské junty, tak musí počítat s protiopatřeními ze strany RUska. Krym pak dobyla Kateřina Veliká, a Ukrajinci ukradli ruský Krym. CHrušeov - RUsům.
  • tataři jsou pátá kolova kyjevské junty a míšence Huseina. Nelze se zrušení "parlamentu" divit, cikáni u nás také nemají parlament.
    • Ty jsi pátá kolona paní hlouposti! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit