Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... volové, co my umíme a pro co a proč žijeme, ... pro vás, aby i vy jste mohli žít, ....
  • Prý ta kavárenská pražská,tam může kdejaký akademik kadit svá moudra i na zem.
  • Velkolepá snůška zhovadilostí. Jégl má zdatného konkurenta.
  • "Která je nejoblíbenější hospoda, když všechny ostatní vyhořely?"
    .
    To je jako se zeptat nekuřáka, zda je lepší hospoda kuřácká nebo žádná. Samozřejmě že odpoví že žádná, protože v ní nemůže nikdo kouřit *1*
  • Tak koukám,že Strašík v demisi tady straší na Vychcali jako v demisi čt1,čt24 a čro2.Nejsi náhodou z Rumburku tam straší i na OSPODU zlatokopové.?
  • Existuje podstatný rozdíl mezi politikem a státníkem. Například Churchil, Roosevelt, nebo z Evropského území de Gaulle, Adenauer či Kohl byli státníci, podobně v naší historii i T.G.Masaryk. A nedá se nic dělat - i Putin je státník. On ho Strašík vlastně dobře charakterizoval:
    "Putin... zasypal příkopy mezi chudými a bohatými, překlenul propast mezi městem a venkovem a setřel rozdíly mezi realitou a lživou ideologií".
    Tohle dokáže státník, ale určitě ne věčně se hadrkující politik, kterých u nás vidíme ve sněmovně stále víc než dost (jmenujme aspoň jejich čelné představitele Kalouska, Farského, Fialu, Bělobrádka, Sobotku), kteří dělají všechno pro to, aby rozdělili chudší a bohatší, město a vesnici, věřící a nevěřící, pravicově a levicově smýšlející, protože v takhle rozdělené společnosti se jim žije nejlíp. Ale udělat něco pro lidi ? To ani náhodou.
    Lživým ideologiím (ať už pravým nebo levým) v tomto století odzvonilo, k moci se postupně opět dostávají pragmatici a skuteční státníci, respektující realitu a ne ideologie. A pokud se ideologičtí politici včas nevzpamatují a nestanou se z nich státníci, tak zmizí v propadlišti dějin.
    Doufejme, že do šesti let najde znovuzrozená ruská společnost Putinova důstojného nástupce, který nedovolí návrat komunisticko-Gorbačovsko-Jelcinovskému chaosu. Je to důležité i pro Evropu a pro nás - ten nepředvídatelný chaos by byl pro mír v Evropě velkým nebezpečím.
    • ObcanHavel
      až na to, že T.G.M. nenechával vraždit vlastní lidi a nezpůsoboval války, pogromy a vyvražďování v sousedních zemích, ale dobrý pokus
      • T.G.M. nechal střílet do lidí.

        V dějinách Československa lze najít následující údaje o tom, kolik obětí různých četnických zásahů bylo v jednotlivých letech existence 1. republiky:

        1920 – 17 zastřelených + 7 těžce zraněných, 1921 – 4 zastřelení, 1922 – 2 zastřelení, 1924 – 4 zastřelení, 1925 – 4 zastřelení, 1928 – 1 zastřelený, 1930 – 5 těžce postřelených dětí, 1931 – 15 zastřelených vč. žen a dětí + 34 zraněných, 1932 – 4 zastřelení + 18 zraněných, 1933 – 30 zastřelených + 101 zraněných.
        Některé zásahy měly za minulé éry vyšší publicitu:
        Jednalo se zejména o střílení do průvodu dětí a mládeže v Radotíně v roce 1930 (5 zraněných dětí). V roce 1931 to byla střelba do nezaměstnaných dělníků a horníků v Duchcově (4 zastřeleni a 2 raněni) a ve Frývaldově (8 zabitých včetně žen a dětí, 30 zraněných). Odpor proti zásahu četníků projevili také tehdejší umělci První republiky formou výzvy Nelze mlčet, ke které se přihlásili Olbracht, Šalda, Vydra nebo Majerová.
        Zásahy se děly vesměs při stávkových akcích, demonstracích nezaměstnaných, hladových pochodech a protiexekučních bojích – postižení byli vlastně zabíjeni jen proto, že neměli práci a měli hlad. Byli to vesměs dělníci, horníci a zemědělští dělníci.

        Klasická demokratická pohoda.
        • ObcanHavel
          těžké časy, jsem rád, že jsme se za tu dobu někam s demokracií posunuli, jen o Rusku se to bohužel říct nedá

          a zdroj těch údajů?
      • a kdo jo?
        • ObcanHavel
          Putin jo
          • důkaz?
    • vanhorne
      "Například Churchil, Roosevelt, nebo z Evropského území de Gaulle, Adenauer či Kohl byli státníci, podobně v naší historii i T.G.Masaryk. A nedá se nic dělat - i Putin je státník."
      Dvojka tak znamych a slavnych statniku a statotvurcu tady chybi, Zeman&Bures, proc?
      • Kavárníku dej si pohov a ty svoje kecičky si strč za klobouk.
        • ...kecy...
  • vanhorne
    Takova knajpa ve ktere hospodsky hulaka "Smrt abstinentum a vegetarianum", nikdy nevyhori.
    I kdyby do ni nahodou zapadl nejaky nepohodlny nealkoholik, senkyrovi staci zvolat " Vyvedte ho ven, nebo ho zabiju" chlasta se dal a je zase klid.
  • Lukáš Strašík

    má křišťálovou kouli nebo vaří z vody?
    miluji odborníky od PC co sedí na prd... v čr
    • No, hlavně že dokáže logicky uvažovat a nemá v hlavě jen internacionálu, jako někteří místní *15*
      • evidentně nevíte co slovo a význam internacionála znamená?nápověda je Francie ;-)
        • Z marseillaisy je jen melodie (zneužitá ke komunistickému třídnímu boji).
          • A co byla francouzká revoluce? Třídní boj.
  • Myslím že, pro proces Očisty, který v posledním období na světě probíhá, bude rok 2024 stačit. Po tomto roce, pokud to zvládneme do něj, máme vyhráno a Putin může v klidu odejít. Zachránil svět a Rusko. Je to jako s s Winstonem Churchilem. Důležité bylo aby se dostal do čela Británie v roce 1939 až 1945. Jediný dokázal ve válce nervů udržet frontu proti Nacismu. Po roce 1945 klidně v prohraných volbách mohl odejít. Svůj úkol splnil, už ho nebylo potřeba. Nacismus byl zničen. Tedy aspoň jsme si to mysleli, než jsme zjistili, že metastázoval do CIA v Americe.
    • slizoun z Kremlu by měl vyfičet jak se sluší na darebáky. S ostudou a v ponížení. Rusko je chudá zaostalá země. Chodí tam ve valenkách a žerou brambory z řádku. Právem je v celosvětové izolaci. Bylo vyhnáno z OH. Nyní za tu teroristickou vraždu v Anglii dostane i od EU po ušách. To je jen dobře. Marné pořád platí - mrtvý rusák, dobrý rusák.
      • Přečetl jsem si tvůj zvratek plný nenávisti a primitivismu a dýchl na mne, jak jinak....hlupák. dál se nehodlám vyjadřovat.
      • ano o rusku viš naprosté howno světáku
        • vanhorne
          "ano o rusku viš naprosté howno světáku"
          Napis co ty o nem vis, at to muzeme porovnat, mozna to tvoje "howno" je prijatelnejsi.
          • Já tam jezdim tak že to vidím kdys tam byl ty
  • To už je taková ruská tradice. S vražděním svých nepřátel, začal už Stalin, když nechal zavraždit Trockého. Věřím, že Ivani mají prsty i ve vraždě Jana Masaryka. A kdoví kolik životů mají na triku. Primitivní, tupá masa, zdegenerovaná chlastem a pohlavními nemocemi.
    • "Věřím, že Ivani mají prsty i ve... "

      Víra, láska, naděje.

      To já zase vím, že Yankeeové mají prsty skoro ve všech politických vraždách na svém území i na celém světě a to za minimálně posledních 100 let. A nejde jen o vraždy, ale o všelijaké převraty, lži, podvody, svrhávání demokratických a demokraticky zvolených vlád, anexe území, o rozpoutávání ozbrojených konfliktů a válek po celém světě. Ochrana nacistických zločinců uhnízděných v Jižní Americe a jejich podpora, aby mohli pokračovat v tom, kde přestali na konci prohrané války v Evropě, tedy koncentrační tábory, mučení, vraždy, teror. S novou identitou a naprosto beztrestní. Následkem byly statisícové oběti.
      Kdo se účastnil honu na Che Guevaru a kdo tento hon organizoval? Byla to spolupráce CIA s bývalými esesáky. Kdo plánoval, víceméně veřejně, zavraždění, Fidela Castra ve spolupráci s mafií? CIA s úžasným "dobrákem" J.F. Kennedym. Ovšem, kdo jinému jámu kopá... Fidel Johna o nějaký ten pátek přežil.
      CIA chtěla kdysi vyhodit do vzduchu dvě svá vlastní dopravní letadla, plná vlastních lidí, aby to mohli svést na Kubánce a poté provést na Kubu invazi.Tuto alotrii jim zatrhl až Kennedy, protože to byla i na něj silná káva. No, moc dlouho potom chlapec nežil.
      Kdo nakazil záměrně tisíce obyvatel střední Ameriky syfilisem, zakázal jejich léčbu a pozoroval, co to s nimi udělá? Kdo to samé udělal s vlastními Afroameričany na území USA? Znovu zdůrazňuji, že nemocnice měly zákaz tyto "vyvolené" nešťastníky léčit a toto se odehrávalo až do sedmdesátých let minulého století.

      "Primitivní, tupá masa, zdegenerovaná chlastem a pohlavními nemocemi." Předpokládám, že mluvíš o sobě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit