Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane " Miloš Zeman je lhář" , Vám se povedlo napsat tolik nesmyslů a hovadin,že máte v tomto směru světový rekord.
  • simon tu byl a nic nám nevzkázal?
  • Zas zde vládnoucí lumpové cenzurují.Tím připravují Česko k tak kruté revoluci,že pak rozzuření revolucionáři budou vybíjet celé vlastizrádné rody lumpů i s malými dětmi.To už bylo odzkoušeno při revoluci v Rusku a moc se to osvědčilo.
    • někde jsem slyšel takový dobrý nápad, co katovské mučírny ?
  • Ruský prezident Vladimir Putin odmítl předpoklady žurnalistů, že jeho setkání s japonským premiérem Šinzó Abem je pokusem „prodat dráže Kurily“. Dialog se odehrál na tiskové konferenci u příležitosti zakončení summitu Rusko-ASEAN.

    „Jsme připraveni koupit mnoho věcí, ale nic neprodáváme," řekl prezident. Dodal, že Rusko se chystá vést dialog se všemi partnery, včetně Japonska, mimo jiné na téma uzavření mírové dohody, v jejímž kontextu se projednávají teritoriální otázky.

    „Japonsko je náš soused, mezi námi bylo dostihnuto vysoké úrovně vzájemných vztahů," řekl prezident.
    • Japonci jsou již nervózní z raketově stoupající ekonomiky Ruska a proto japonský premiér Šinzo Abe škemral na kolenou aby mohlo být Japonsko součástí mocného BRICSu
    • no nekecéééj, nakonec japonec
  • Proruský Tiscali troll Semjon BTW ztrácí nervičky. Paráda *15* *15* *15* *15* *15*
    Včera se přiznal že je zaměstnanec Tiscali a pak to rychle smazal. pozdě.
    Pak se příspěvky na to upozornující pokusil mazat a cenzurovat.
    Protože každý z těch příspěvků byl napsán slušnou formou porušil BTW Tiscali jejich mazáním nejen svá vlastní pravidla Tiscali ale také zákony ČR - cenzura je totiž nepřípustná.

    Za blbost se platí BTW: Je jasné že jsi redakční rusák a podvádíš s hlasováním. *15*
  • No výborně Semene, pokračuj.
  • takže semjon BTW se přiznal že je proruským zaměstnancem Tiscali a ví kdo a kdy dostane stopku. Poté to přiznání sice rychle smazal ale pozdě. Již bylo okopírováno.
    Takže Semjon BTW je Tiscali placený troll.

    nyní je jasné proč tu může vesele gayínkovat, podvádět s hlasováním aneb plus a mínus 8 bodů za vteřinu a porušovast všechna pravidla Tiscali. Je totiž zaměstnanec. stopkou trestá jen ty kdo mu odporují či ho zešměšní. takže porušuje nejen pravidla tiscali ale cenzurou i zákony ČR:
    Už je jasné proč tu pod 150 nicky sedí celé dny nonstop.
    • Bylo úsměvné sledovat příznivce Miloše Zemana, jak s fanatickou nenávistí volají po „krvi“ majitele penzionu Modřín, který jemu a jeho doprovodu odmítl rezervovat místo v restauraci. Porušení zákona však nastalo v nekuřácké restauraci Poštovna na Sněžce, kde její majitel dovolil panu Zemanovi „výjimečně“ si zakouřit.

      Zákon praví jasně, majitel musí u vchodu výrazně označit restauraci, jestli je nekuřácká nebo kuřácká. Já sám si v hospůdce zapálím, ale když jsem byl nedávno v Irsku, respektoval jsem, že tamní zákon kouření v restauracích a pubech zakazuje. Můj kamarád má v Brně útulné bistro, kde nesmí kouřit a tak, ti, co si svoji nikotinovou vášeň neumí odříct, chodí ven včetně mě. S tím jsem srozuměn.

      Zemanovi příznivci mají plná ústa toho, že všichni lidé mají stejná práva. V tom případě tedy až dorazíme na nejvyšší horu Krkonoš, tak si v Poštovně vytáhneme cigaretu a zapálíme si, jsme si přece s Milošem Zemanem všichni rovni. Pokud majiteli Poštovny nevadí kouření, tak ať změní svůj podnik v kuřácký, pokud ano, tak ať striktně trvá na tom, že uvnitř nikdo kouřit nebude. Jestliže je restaurace nekuřácká, ale jednomu z hostů bylo kouření dovoleno, je to porušení zákona.

      Pan Zeman, který se tak rád ohání zájmy prostého lidu, dal ve skutečnosti najevo, že někteří z nás jsou si rovnější. Vysmál se svým hloupým voličům, kteří si myslí, že nyní jim začnou pečení holubi lítat sami do úst. Ve skutečnosti jim vzkázal, děkuji vám „lůzo“ za hlasy, ale teď Vám ukáži, kdo je pán. A co je nejhorší, veřejně pohrdl právem ve stylu, já jsem Miloš Zeman a pro mě zákony neplatí. Nejde o jednu vykouřenou cigaretu, ale o veřejnou aroganci vůči právním předpisům.
      • Těžko stravitelným bylo i Zemanovo vystoupení na ruské ambasádě, kde orodoval za rozšíření obchodních vztahů mezi námi a Ruskem. To je opět mimo. V současné době o obchodu nerozhodují pomazané hlavy nebo stranické sekretariáty, ale svobodný trh a zákony poptávky a nabídky. Já neříkám, že nemáme obchodovat s Ruskem, jenom proto, že je to Rusko. To by byl ekonomický rasismus, jak v komentáři v MFDNES na podobné téma výstižně napsal Teodor Marjanovič. Nicméně jestliže Miloš Zeman volá po zvýšení ruských investic u nás, tak je potřeba se ptát, co nám mohou Rusové kromě ropy a plynu vlastně ještě nabídnout?

        Nelze totiž přehlédnout, že Rusko má ekonomicky blíže spíš k rozvojovým zemím nebo jak píše ve své slavné knize Konec dějin a poslední člověk Francis Fukuyama, patří k tzv. rentiérským státům, které toho moc nevyrábějí a žijí z vývozu surovin. To dokazuje fakt, že ropa a plyn tvoří 75 % hodnoty ruského exportu. Dvě třetiny ruského průmyslu zároveň nejsou schopny konkurence na vyspělých světových trzích, vyrábějí zboží mizerné kvality určené pro vnitřní trh
        • Miloš Zeman chtěl poučovat ukrajinisty, ale jenom ze sebe udělal šaška. Opět vypustil do éteru kolosální nesmysl. V odpovědi lidem, kteří se zabývají historii, vložil do úst ukrajinskému nacionalistickému vůdci Stepanu Banderovi, slova, která dotyčný nikdy neřekl. Nicméně udivit by nás to nemělo, protože vědomá lež je jeho častou zbraní.

          „Za prvé, znáte Banderův výrok ‚Zabij každého Poláka mezi šestnácti a šedesáti lety!‘? Pokud neznáte, nejste ukrajinisté,“ napsal Miloš Zeman ukrajinistům. Má to však zásadní chybu, a tu, že Bandera nikdy nic takového neřekl.

          Jak uvedl webový portál novinky.cz, citát, který Zeman přisoudil Banderovi, patří podle polského historika Władysława Filara prvnímu veliteli UPA Dmytru Kljačkivskému, jenž ho použil v červnu 1943 v tajné direktivě svým jednotkám. „Musíme podniknout velké akce k likvidaci polského elementu. Při odchodu Němců bude třeba tento vhodný moment využít k likvidaci celé mužské populace ve věku od 16 do 60 let,“ citoval historik z direktivy, jejíž text má být ve vyšetřovacím spisu v archivu tajné služby SBU pro Volyňskou oblast.

          Náš přední ukrajinista a historik Ústavu pro studium totalitních režimů David Svoboda v rozhovoru pro lidovky.cz velmi přesně vystihl, že problém dočasného obyvatele Pražského hradu je v jeho technokracii bez humanitního vzdělání. Jaksi nechápe, že nelze vytrhávat jednotlivé citáty z kontextu, a navíc je ještě přisuzovat jiným lidem.
          • Je jasné, že když v roce 1948 se k moci dostalo další zlo stejné jako nacismus, Mašínové nemlčeli. Komunisté v době, kdy jejich skupina zahájila odboj, už krátce po únorovém puči zavraždili lidoveckého poslance Rostislava Sochorce, popravili Miladu Horákovou, zavraždili desítky lidí a rozjeli represálie proti statisícům lidí. Navíc rudé StB mučilo zadržené při výsleších často hůř než gestapo.

            Boj bratří Mašínů proto musíme posuzovat v kontextu těchto bolševických hrůz. Kdyby komunisté násilím neuchvátili v Československu moc a nezačali likvidovat své oponenty, tak ani skupina bratří Mašínů by nikoho nezabila.

            Komunisté a nacisté jsou srovnatelnými zločinci, a nikdo se nerozčiluje nad tím, že při partyzánských útocích za II. světové války na německé vojenské vlaky umírali i čeští strojvedoucí a topiči.
            • Jak uvedl iDNES, Kubánci mají opět "důvod k radosti", po počítačích, mikrovlnkách a DVD přehrávačích jim prezident Raúl Castro povolil i mobilní telefony. Lži českých komunistů tak opět dostaly pořádně na frak.
              Pro normálně myslícího člověka je otřesné, když slyší o tom, že diktátor musí obyvatelům země povolovat tak běžné věci jako jsou mikrovlnné trouby a mobily. Navíc mobily nebudou moci mít všichni Kubánci, ale jenom ti, kteří mají přes své příbuzné v zahraničí přístup k dolarům anebo jiným tvrdým měnám. Když připočtu skutečnost, že i Raúl Castro uznal, že z normálního platu, který na Kubě činí 400 až 700 pesos se v této zemi nedá přežít, tak to s kubánskou realitou dopadá hodně bledě. Jen tak pro srovnání, půl kila slaniny či kilo fazolí tady stojí na černém trhu kolem dvaceti pesos. Na Kubě je totiž nedostatek potravin, které jsou navíc na příděl. A to už pomíjím stovky vězňů svědomí, kteří tráví deset i více let v tvrdých káznicích třeba jen za to, že si dovolili vydávat nepovolené noviny nebo jim přátelé přivezli z ciziny zakázanou literaturu. To ale mimochodem naši rudokožci považuji za normální. Možná by nebylo od věci, kdyby čtenáři Haló novin chodili za trest tak na deset let do pořádně ostrého kriminálu, nejlépe na Bory či do Valdic. Ovšem asi největší nebezpečí komunistů spočívá v tom, že lež povýšili na pravdu a vůbec se za to nestydí. Krásně to bylo ukázáno v nádherném filmu Bílá paní, který dávala v pondělí ČT a zrůdnost tzv. reálného socialismu ukazuje v plné nahotě. Tam stupidní komunističtí funkcionáři a lidé zblblí bolševiky oslavovali nový most, který ve skutečnosti nestál. Davy se brodily řekou a křičely „sláva hurá, ať žije nový most.“ A tady lháři z KSČM oslavují na Kubě ony pomyslné mosty, které ve skutečnosti nestojí. Kuba není žádným ostrovem svobody, ale utiskovanou zemí, kde jsou lidé věznění názory a bez povolení nesměli mít ani počítače či mobily. Kubánci nyní doufají, že časem budou mít i neomezený přístup k internetu. To je strašné! Komunističtí podvodníci ale mají v sobě tolik drzosti, že si dovolují Kubu a její tyranský režim oslavovat. Oni se řídí goebelsovským heslem „tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou.“ A je na nás slušných lidech, abychom tyto darebáky rázně odkázali do patřičných mezí.
            • Komunistická Kuba je rovněž místem politických represí a odhaduje se, že od roku 1959 bylo zastřeleno na až 30 tisíc lidí z politických důvodů a sto tisíc lidí uvězněno. Podmínky v kubánských věznicích jsou děsivé a političtí vězni jsou záměrně vystavováni teroru od obyčejných kriminálníků.

              A vězněni nebyli a nejsou jen přívrženci bývalého diktátora Batisty. Student Pedro Luis Boitel byl Batistovým odpůrcem, ale zároveň také protivníkem Fidela Castra. Za to jej odsoudili na deset let do vězení, kde 23. května 1972 umřel po třiapadesáti dnech hladovky. Ještě předtím Boitel jednomu z věznitelů řekl: „Stávkuji proto, aby mně byla přiznána práva vyhrazena politickým vězňům. Voláte po právech vězňů latinskoamerických diktatur, ale upíráte je vězňům ve vlastní zemi.“ Ano Batista nebyl beránek, ale není jim ani Fidel Castro!

              Báchorkou nejsou ani kubánští Balseros, tedy lidé, kteří na primitivních vorech prchají přes karibské moře na Floridu. To je smutná realita „ostrova svobody“, odhaduje se, že za padesát let trvání Castrovy diktatury jich takto opustilo ostrov asi sto padesát tisíc. Tisíce nespokojených Kubánců také v dubnu 1980 obsadily peruánské velvyslanectví a vynutily si odchod do emigrace. Pravda Fidel Castro k nim přidal duševně nemocné a kriminálníky, kterých se takto zbavil. V současné době žijí mimo Kubu dva miliony Kubánců.

              Taková je tedy pravda o komunistických režimech, jejich obhajoba je buď důsledkem hlouposti spojené s totální nevzdělanosti anebo zlého úmyslu, nic jiného není možné
            • Dvoudílná Černá kniha komunismu je špičkovou vědeckou prací kolektivu renomovaných historiků, kterým jistý ctěný kolega bloger ze severu nesahá ani po kotníky. Tito lidé mají své závěry podložené důkazy a ty jsou jasné.

              Jen v rámci pozemkové reformy bylo v padesátých letech, tedy ještě před vypuknutím vietnamského konfliktu, popraveno na padesát tisíc rolníků a dalších sto tisíc bylo uvězněno. To samozřejmě nejsou jediné oběti bolševických represí v Indočíně. Další má na svědomí hladomor, který vypuknul v severním Vietnamu na konci padesátých let v důsledku nezodpovědných pokusů tamních komunistů, které připomínaly neblahý čínský Velký skok

              Oběti represí vietnamských komunistů se dále staly zdejší katolíci, z nichž šest set tisíc uteklo ze severu na jih. Je rovněž pravdou, že v rámci ofenzívy Tet povraždil Vietkong v bývalém císařském hlavním městě Vietnamu Hue v únoru 1968 nejméně tři tisíce lidí (kam se hrabe My-lai) včetně vietnamských kněží, francouzských řeholníků, německých lékařů úředníků, některé z obětí byly dokonce pohřbeny zaživa.

              Po sjednocení Vietnamu pak komunisté poslali do koncentračních táborů na převýchovu pět se tisíc až milion lidí, zdaleka to nebyli jenom stoupenci jihovietnamské vlády. Obětí řádění bolševických hord byli rovněž lidé, kteří patřili k odpůrcům jihovietnamského režimu, avšak rovněž odmítali nadvládu severovietnamských komunistů nad jihem.
            • Terorizování nevinných lidí bylo bolševikům vlastní a rozpoutal jej už Lenin, v žádném případě neplatí vytrvale šířená lež o tom, že Lenin byl hodný a teprve Stalin zloduch. Například v roce 1921 oddíly NKVD a Rudé armády nasadily proti povstalým rolníkům v Tambovské oblasti letadla a otravné plyny, Ve 20. století neznám jiný případ, že by vláda některé země takto brutálně postupovala proti vlastním obyvatelům.

              Loni jsem navštívil muzeum věnované lágru zřízenému bolševiky v jednom z nejvýznamnějších ruských pravoslavných klášterů na Soloveckých ostrovech, kde bylo celkem uvězněno na sto tisíc lidí z toho padesát tisíc zahynulo. Mimo jiných zločinů tu také dozorci znásilňovali vězenkyně, když pak některá z nich přišla do jiného stavu byla lodí odvezena na sousední Zajajčij ostrov, kde ji čekala smrt hladem.

              Vyhlášený svoji bestialitou byl tábor Cholmogory na řece Dvině nedaleko Archangelska. Vězni se zde likvidovali hromadným topením, když byli shazováni z člunů do řeky se svázanýma rukama a kamenem kolem krku. Takto jich tady zahynuly tisíce.

              Statisíce lidí včetně žen a malých dětí byly deportovány ze svých domů, a přesídleny do nehostinných oblastí Sibiře, kde umíraly v třeskutých mrazech zimou a hladem.
            • Někteří méně vzdělaní jedinci se snaží trvale zpochybňovat zločiny spáchané ve jménu komunistické ideologie, které se těm nacistickým vyrovnají anebo je dokonce i předčí - počtem zavražděných lidí určitě. Ty je potřeba opakovaně cejchovat jako lháře a darebáky.

              Pěkně to vystihl ve své knize Rusko plné křížů Alexandr Jakovlev, který píše o neokainismu, což značí zabíjení lidí ve velkém. V Osvětimi pro příslušnost k méněcenným rasám a táborech Gulagu pro méněcennost třídní. Lenin, Stalin a Hitler jsou podle něj nejstrašnějšími zločinci 20. století. Ano, Jakovlev byl komunistou a dokonce za Gorbačovovy éry tajemníkem ÚV KSSS, ale o to je jeho svědectví cennější, že se dokázal se zločinnou ideologií rozejít a se svoji minulostí upřímně a vnitřně poctivě vyrovnat. Koneckonců kdo zná Bibli, ví, že ze Šavla se stal Pavel.

              Rovněž spisovatel Vasilij Grossmann přirovnává ústy své hlavní postavy v románu Panta rhei stalinské vyvražďování dětí ukrajinských rolníků hladem k nacistickému vyvražďování dětí plynem. Pro Grossmanna a nejen pro něj spočívá podobnost obou tragédií v masovém zabíjení celých skupin obyvatel, v jednom případě z důvodů třídních, v druhém z rasových.

              Je jasné, že ukrajinský hladomor, při kterém podle asi nejobjektivnějších historických údajů zahynuly tři až čtyři miliony lidí byl chladnokrevně naplánovaným zločinem spočívající ve vědomé likvidaci rolníků. S Irskem o osmdesát let dříve se to nedá srovnat. Irsko nemá tak dobré klimatické podmínky pro zemědělství jako obilnice Evropy Ukrajina a navíc sovětští bolševici místo pomoci postiženým rozsah katastrofy cynicky tajili, kdežto hlad v Irsku byl bez zlehčování medializován a Irům byla z ciziny poskytnuta pomoc. Není pravdou, jak se tady snažil namluvit jistý primitiv, že sovětské Gulagy byly div ne rekreačními tábory. To v žádném případě a mají na svém kontě více obětí než nacistické koncentráky.
  • Za chvíli pa pusine Semene. Víkend na Tiscali nonstop máš před sebou. *14*
    • Ano Ruský multinicku zlej trolle - skutečně tu smrdíš celé dny nonstop.
      Také podvádíš s hlasováním aneb pluis 8 za vteřinu a kradeš lidem na Tiscali jména
      a nicky.

      ty jsi jen Ruský hadr a ne Američanka Simona,
      Komolíš moje jméno simona. Na víc nemáš špíno.
  • Všech lží jsem král a Semen můj věrný slouha. *5*

    Tak šup Semen, pěkně hup a kvííík. *3*
    • Ano můůůj pane, anooo. *14*
      • Ty nejsi američanka Simona ale ruská rohožka zlej BTW redakční Tiscali troll *15* *15*

        S tím plus 7 za vteřinu jsi nenápadný jak lejno na plotě *2* *2*
  • Moudrý Sir Winston Churchill kdysi prohlásil, že kdyby Saharu ovládli komunisté, tak se tam do roka bude dovážet písek. A bývalý venezuelský prezident Hugo Chavez a jeho nástupce Nicolas Maduro se svým socialistickými experimenty komunistického střihu dokázali, že měl pravdu. Typickým znakem pro současnou Venezuelu jsou prázdné obchody, chronický nedostatek základního zboží, na které se stojí mnohahodinové fronty, přídělový systém na základní potraviny a jedna z nejvyšších kriminalit na světě. Fronty se stojí i na toaletní papír, což připomíná rudé Československo před rokem 1989, kde také v obchodech často chybě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit