Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový pocit jsem nenadále zažil na veřejnoprávním radiu PLUS, při diskuzi okolo Ukrajiny. Po letech vymývání mozku z ČT, najednou objektivní informace a názory! Sice jsem se zaradoval, ale pak na mě padla depka. Pětadvacet let po revoluci a já se raduji, když někde zaslechnu nebo zahlédnu objektivní informaci!
  • Tak pokud něco odkryl jak se tady píše hlidaciratlik.org bude všechno naprosto jinak.Totiž tahle partička profesionálních manipulátorů chce být zajímavá za každou cenu.Manuál je: zjistí se jen část informací.Protože ty ostatní jaksi nejdou .... Tyto stávající se dopilují v zajímavém a jakože poutavém co možno nejvěrohodnéjším duchu a - prskne se to ven.A najednou je tady senzace.Ale taková komediantská.Jen takové kulisy senzace, jak dekorace na Barrandově.Slovem lháři a manipulátoři.Takže tam ve fabrice nebudou žádní svatoušci ...... ale brát s převelikou rezervou!
    • No, ať je to jak je to, zabavit majetek a do kriminálu.
  • Chyba je v tom, že hňup prodal zděděnou půdu po předcích a akcionář akcie firmy, které nabyl v privatizaci dovolil koupit cizincům (Investiční pobídky z našich daní na to dostali...). Teď hňup brečí, že není vlastníkem a tím automaticky boháčem. Místo aby se naučil hospodařit s aktivy a investovat, skupovat podíly a akcie, prodává svojí pracovní sílu. Protože zvolil debily za poslance a ti ho nechali okrást potřetí, schválením zákona na vytěsňování minoritních akcionářů. Místo akumulace hňup spotřebovává. No, ono by to bez know-how zvenku zkrachovalo a nebylo by komu prodat ani tu pracovní sílu. Byli jsme hňupi. Za to si můžeme sami, my voliči stran, místo občanských uskupení, nebo monarchy. Ten byl aspoň profesionál ve vládnutí z popisu funkce a školen na to od dětství.
  • Koho to překvapuje. Beztrestné rozkrádání se v Havlostánu stalo jevem zcela běžným...
    • Tak to se v putinostanu Rusku stát nemůže ,protože takovou informaci prostě neuvidíte a stejně jako za komančů nebo fašounů.Ale jasný demokracie stojí za houno a ještě větší sračkokracie je totáč.Bureš koupil MF proč asi?Zemák s Burešem okamžitě vyhrožujou ČT nebo ČRo jakmile neni po jejich,proč asi?
  • Rozpletli jsme kyperskou pavučinu kolem Škody Transportation. Devět vlastníků, patnáct firem.....Podle mne by tato firma, co má sídlo mimo ČR neměla dostávat žádné zakázky v česku, zejména ne státní!! Majitelé ,bývalí ředitelé, manažéři,..před privatizací jsou podle mne zločinci, protože neodvádí daně v česku, ale na Kypru!! tedy nepodporují rozvoj své vlastní země,nepodílejí se na správě země co do podpory st.aparátu, policie,armády, školství, zdravotnictví,životního prostředí,...prostě na ničem,starají se jen o svůj osobní majetek!! a občané ČR jsou jim u řiti!!!Takže občané ČR neměli by Vám být dotyční také u řiti?
    • Jasně odsoudit k dezintegraci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit