Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vem z dlaně chlup, když zam není. Nebo ještě jinak. Pojišťovny, příští rok s některými nemocnicemi neobnoví smlouvy, 20 % nemocnic nepřežije a oni budou nezaměstnaní. 10 000 lůžek se bude rušit. Kolik je to nemocnic?, Tož si pak můžou jít do toho Německa "za lepším". Už tam na ně čekaj. Pak se těm zbylým těch 10 % může přidat, a ještě se ušetří. Doktoři ještě budou plakat, že si podřezali větev sami pod sebou.
  • Plat se jim slíbil to je pravda, ale pod neúměrným a vlastně vyděračským tlakem na úkor ostatních. Kdyby to byla jiná "kasta", tak by se nikdo s nikým takhle nehandrkoval a oni to moc dobře vědí ! a budou vždycky chtít něco elitně a extra i za cenu, že ostatní, kteří by taky potřebovali na to doplatí. Ve světě je krize ve všem a jim někdo musí důrazně dát najevo, že tam ve velkém počtu na ně nikdo nečeká až budou zase chtít "jakoby odcházet". Ostatní potřební by taky rádi měli víc.
  • Souhlasím, že to co stále požadují, víc a víc, je už sprosté vydírání. Vždyť mají oproti ostatním zaměstnancům v zemi nádherné platy! Vždyť tu nejsou jen oni, i když je potřebujeme, pravda. Studovali zadarmo, rok co rok se jim a učitelům přidávalo, u soukromníků platy zaměstnancům klesaly a jdou dolů i nadále. Vůbec nevnímají situaci kolem sebe. Proboha, co ti nenažranci ještě chtějí? To jsou doktoři? To jsou lumpové!
  • Lékaři se chovají jako stádo primitivů.Vůbec si neuvědomují,že jejich pacienti jsou ti,kteří museli na jejich studia vydělat.Jejich sprostota:"Děkujeme.Odcházíme."zvýšila tlak ve společnosti,aby si studenti vysokoškolská studia platili v plné míře.A v budoucnosti tlak,aby ti co studovali vysokou školu zadarmo,dodatečně dávali peníze do zvláštního státního fondu.Od tud by si pak stávající studenti na studia půjčovali,pak s úroky ,úměrnými inflaci,postupně půjčené peníze spláceli.Ani tvrdá levice,v takto zbídačené zemi,si nebude moci dovolit dotovat bezplatná vysokoškolská studia.Když komunisté končili,tak se mezi prvními,proti nim postavili studenti.Při tom to byli právě oni,kdo ze státní pokladny jenom brali a nic tam nedávali.
    • Mluvíš mi z duše !!!
  • Ale teď to není na místě chtít více peněz.Počkejte si na revoluci a nebo se přidejte!Systém je rozkraden!
    To Vám doktorům ještě nikdo neřekl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit