Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rusové nechají čtete dobře.to není jako většina fabrik v rukou němců kteří je po deseti letech zavřeli.
  • Kunovice se všema těmi privatizačními šachy přišly do srabu. Dávno měl být inovován Blaník postupně motorizován jako UL či elektrolet. V serii by byl na export pro širokou klientelu. Ta celokovová koncepce byls dobrá. A dnes se materiály i technologie ještě rozšiřují...
  • Rusko je světová velmoc č. 1, proto sankce proti ní jsou ekonomickou sebevraždou!
  • Bez Rusů to prostě nešlo, nejde a ani nepůjde.
  • Jenom opravdu dobrá letadla mohou být dlouhodobě úspěšně provozována v Rusku, vydrží místní klimatické podmínky, péči místních mechaniků a experimenty pilotů...
  • Vše bylo rozkradeno a za babku prodáno Veškrnovo zlodějskou klikou.
  • Smutné že nám tu už nic nepatří. *9*
  • Je vůbec zázrak že se o Letu píše. Čekal jsem že má čt a naše vláda ohledně této věci od Šapira jasné instrukce. A pomáhat se bude jen horníkům protože ti jsou naše budoucnost!!! A vlastně Bakalova a Sobotkova taky :-(( *9*
    • Jo. Ti tak pomáhat s zabavit Tamaru........
  • DALŠÍ ZAMLČENÁ INFORMACE ZE STRANY ZLOČINNÉHO REŽIMU VLÁDNOUCÍHO V ČESKÉ REPUBLICE
    15. května pronesl Dalajlama v Moskvě při setkání s Putinem zajímavé prohlášení, které je nám striktně zločinným současným režimem zatajeno!
    O co tam šlo?Dalajláma byl v Moskvě na návštěvě u Putina a během besedy prohlásil: "Prezident Putin musí pokračovat ve svém neoblomném boji proti saúdskému státnímu terorismu. Soudím, že Obamova administrativa a Saúdská Arábie jsou zodpovědné za krveprolití na Středním východě"!Tumáš čerte kropáč! A co si s tím teď počnou pánové Schwarzenberg, Kalousek, Kocáb a Pánek , pro které dosud platilo: být proti tibetský = být ostře proruský....?!
    Kavárna teď asi přestane vyvěšovat tibetské vlajky a knížepán s Kalouskem asi označí Dalajlámu za agenta Moskvy !
    Jakmile se Dalajláma rozloučil s Moskvou, pobídl americkou vládu ke změně své katastrofální zahraniční politiky .
    Tibetský buddhistický duchovní vůdce, pochválil ruského prezidenta zejména za vytrvalé tažení proti teroristům a vybídl ho k pokračování na této boží cestě.
    V Moskevském Bolsoj teatru zahájil druhý ročník mezinárodního Dalajlámova festivalu s tématem „Tibet: Tradice, Umění, Filozofie a Mír“.
    „Jsem přesvědčen, že jádrem dnešní krize na Blízkém východe je politika Obamovy vlády a podíl Saúdské Arábie v syrské krizi,“ citoval server AFP tibetského duchovního vůdce.
    Je to vůbec poprvé, co se osmdesátiletý duchovní vůdce a laureát Nobelovy ceny za mír rozhodl výslovně kritizovat Spojené státy a jejich bohatého ropného spojence Saúdskou Arábii za trvalou podporu nekompromisních militantů jako jsou ISIS a Fronta al-Nusra. Podle něj tak podněcují krveprolití na Blízkém Východe.
    (…) již několikrát jsem prezidenta Obamu žádal, aby ukončil svou katastrofickou podporu Saúdu na Blízkém východe, zůstal však k mým prosbám hluchý,“ řekl nejznámější exulant na světě.
    • Ano, neexistuje svoboda informací, neexistuje demokracie, jen směr USA a Západ. No co, Kalous to zapije a za týden se probere se slzami v očích, knížepán to prochrní , Kocáb třeba věří, že až se to otočí, tak vyžene americká vojska z Německa a kdo je to Pánek????? To je vrchní v pražské kavárně? Dopisoval jsem si s ČT po reportáži Reportérů z Kunovic. Tomu nebudete věřit. Odpověď jak od blba. Když jsem jim řekl, ať laskavě zdůrazní, že za neprodej můžou sankce, jediní, kdo kupují jsou Rusové a ovlivňuje to pokles rublu uměle vyvolaný Západem a USA, tak mi řekli, že to je jen můj subjektivní názor!!! To už je fakt moc. Cenzura a líbivé polopravdy jak prase !!!!
  • Ruští komunisté jsou jako kůrovci.
    Vše zničí a zanechají po sobě jen zdevastovanou krajinu
    • ... pravil blb jménem Simon :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit