Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ještě by mne zajímalo, na které straně by byly sympatie veřejnosti, kdyby onen "zlý policista" byla křehká městská policistka a paní/slečna Kateřina Krejčová byla fanatický stokilový hromotluk. Ona by totiž podstata inkriminovaného útoku byla pořád stejná a jeho zhodnocení soudem musí být identické. To, že se v tomto konkrétním případě na robustního policistu vrhla zfanatizovaná anorektička (a podle vlastního vyjádření pro tisk zřejmě profesionální potížistka), na skutku z právního hlediska nic nemění. Prostě civilní osoba, která brání policistům v zákroku, musí počítat s tím, že bude postižena. Bez ohledu na důvody, proč tak činí, a bez ohledu na její tělesnou konstituci. V pořádku. Tečka.
  • No, podle fotek a záběrů z tohoto zásahu musím říct, že policejní prezident musí být "hrdý" na své lidi, kteří zasáhli skutečně adekvátně...

    Podle mě, byl tento zásah (nemluvím o tom, jestli byl, či nebyl oprávněný) pěkná prasárna...
    • Prasárna bylo především chování "demonstrantů"...
  • kdyby pokojne uposlechla vyzvu policisty nikdo by na ni nelehal, když je ksyndl agresivní nemůže se divit, že je proti němu postupováno jako proti nespolupracujícímu ksyndlu!!!
  • Policie je od toho, aby udržovala pořádek, avšak ten zásah vůči ženě, která leži dlouho spoutána a celým tělem včetně obličeje je přitlačována policistou k chodníku, je určitě přehnaný. Ten "statečný muž" ve službách Policie, kterému útlá žena prý nalehla na záda a údajně "trhla" ramenem, z čehož byl týden práce neschopný - tak za takového "muže" být ministrem vnitra či policejním ředitelem nebo jen rodinným příslušníkem, bych se styděl. V tomto státě je možné leccos, tak se třeba dočkáme překvapení, že tento "statečný, neohrožený a uvědomělý" policista bude ještě za zákrok vyznamenám M. Zemanem na Hradě 28. 10.2017 - dostane metál za STATEČNOST.
  • No respekt před naší polici nemám.Vrhnout se na někoho kdo je neozbrojen a sedí na zemi je pro naši policii "hrdinství" ,ale jí zakročit do míst,kde nějaký šílenec střílí to je pro ně nemyslitelné."Pomáhat a chránit" mají na svých vozidlech ale pomáhají tak,že se schovají za bukem s radarem a dávají pokuty.Dám příklad - invalid.občan má na střeše trochu sněhu a hlídka Policie ho zastaví s tím,že mu dá pokutu.vůbec je nezajímá,že postižená osoba by potřebovala pomoci a odklízením sněhu,to je přece pod jejich úroveň,že?Když je o to požádá raději odjedou (vlastní zkušenost z Trutnova).Za posledních 55 let se policie vůbec nezměnila.Změnila jen barvu stejnokroje,barvu a typ aut.Opět vlastní zkušenosti.
  • Zasáhl bych tak, že by to už nikdy neudělala. *12* *16*
  • mellys
    myslím, že do nás brzy začnou střílet... *16*
    • Kdo je to "nás"? To jste vy, co obsazujete cizí domy, co zapalujete cizí auta, co rozhodujete, který názor je správný? To jste vy, ty morální autority, které se nehodlají podřídit nikomu a naletí každému rádoby filozofovi? To jste vy, ti přestárlí studenti, ten pokrok lidstva, který hájí práva všech nemakačenků a dokonce i barbarů, kteří by s vámi zatočili jako s prvními? Střílet do vás, to ne, ale rákoskou seřezat, jako každého vandala, který si práce druhých neváží, na to by měl být ústavní zákon. *1*
      • 2rybka
        není co dodat,výstižné!!!!!!!!!!!!!!
      • Přesně. Slušný člověk se prostě nepere s policií a neskáče policajtům na záda, dokonce ani když má jenom 48kilo. Nemá to zapotřebí. A kdo to dělá, tak holt dostane po čuni, od toho si tu policii ze svých daní nakonec platíme. Za mne zákrok zcela v pořádku a rozsudek taky.
  • dobře jí tak, krávě jedné levičácké....ještě ji měli i seřezat.... *1*
  • Statečná to žena,že se postavila proti policii,která nás rozhodně neochrání a nepomůže.Proto bych k ním nikdy nešel,,abych poslouchal hloupé rozkazy ,hloupých nadřízených.
    • Dík za 20 mínusů o to šlo, trochu přemýšlet.
    • policajt je určitě platnější než žoldák na zahraniční misi někde u Afriky
      • Jak kdy, jak kde. Věřím, že většina jo, ale rád bych viděl roentgen ramene policisty, když tam "něco křuplo" tak je asi "něco" zlomeno, není-liž pravda. Případy, kdy se něco fingovalo, jsou také známy.
        Pokud ano, paní to svou nevypočitatelnou reakcí zavinila, tudíž bude souzena. Ale znáte to, miláčka jí zatýkají, tak se do toho vložila.
        Trochu nechápu různé "demokraty" kteří (na jiném portále)by kopali dotyčnou do k...., do p....
        Že by nějaká frustrace?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit