Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já v tom cítím zas nějakou diskriminaci, xenofobii nebo nacismus a myslím, že by to chtělo hodně demonstrací a protestů. Aktivisté a dobroseři všeho druhu spojte se a táhněte do brusele!
  • Na základě rostoucí­ kritiky platí­cí­ch diváků ČT o neobjektivnosti hlavně zahraniční­ho zpravodajství­ ČT jednala Rada ČT o této kritice. Do jednání­ vnesl jasno radní­ Michal Janovič.

    Prohlásil: "Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení­ Evropské komise, která povoluje veřejnoprávní­m médií­m fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dí­vat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení ;­. Česká televize se na to nesmí­ dí­vat tak, jako kdyby byla součástí­ současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie," - konec citátu.
  • Tak to je pár od páru když baba žije s dědkem kterej se umí akorát válet na gauči a lemtat pivo tak jo asi jí bude po zdravotní stránce líp bezněj ale znám páry kde manžel doma funguje (uklizí, pere, vaří .....) zkrátka si navzájem pomáhají a doplňují se, pochybuji že v takovém párů by žena na tom byla líp když by jí takový partner po 40 letech umřel ....
    • felix.julec
      To myslíte vážně,že dědek má vařit,uklízet,prát?Když bych vařil,tak bych mohl otrávit strávníky,když bych pral, tak bych mohl zničit pračku.
      Protože se do takových operací nepletu,tak mně vydrželo manželství letos padesát let.
  • Je to pravda.Můžu potvrdit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit