Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ninuska748

    Tahle kauzička mi úplně utekla. Ale je pravda, že měla asi spíše regionální charakter. To, jak některé české firmy podnikají a dělají marketing, je ale k pláči. Já sama podnikám v onlinu, dělám copywriting, a když vidím některé firmy jak jednají, co chtějí zapromovat a jaké PR články tlačí, tak bych fakt brečela. Nehledě na to, že jejich financování je občas taky docela slušný bizár. 

  • výběroví gauneři v čele Vinařského fondu. Ano to jsou ti utráceči veřejných prostředků. To jsou ti vyvolení kteří budou rozhodovat a rozhodují komu se budou sypat veřejné penízky. Zatím se sypou kamarádům jejich kamarádů. Nějaký čas to zase potrvá, než se kamarádíčkování pečlivě zadokumentuje a než budou tihle 3 stateční pouštěči veřejných peněz odvedeni v železech. Ale doba přijde! Už aby to bylo.
  • Děkuji za článek ... Bohužel co k tomu dodat. Soudit se , dochází k porušování zákona, pak soud musí rozhodnout o trestu. a samozřejmě ty pozvané senátory obejít a informace jim podat. Psát o tom v novinach je hezké, ale kde není žalobce není ani soudce a pokud víte o páchání protizákonné činnosti pak je povinností jednat, obzvláště pak v případě že tak činí sami poslanci či senátoři... Protože pokud sami zákonodárci páchají trestnou činnost, pak napříště si sami odhlasuji, že se o trestnou činnost v jejich pripade nejedná!
    Hlídací pes nebo nějaká zpriznena organizace by měly zajistit kampaň pro prosazení že pokud sám zákonodárce či soudce páchá trestnou činnost, mělo by ze vždy jednat o konání za zvlášť závážných okolnosti s maximálními trestními sazbami.
    Protože pověstné káže vodu a pije víno se používá na lidi co sami nedefinuji co je víno a co voda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit