Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cerny hitler vstoupil do valky uz se tesi jak bude vrazdit deti a zeny.ani se nedivim ze se u nas vrazdi deti kdyz vydim co lidi souhlasi z vrazdenim.je videt ze je tu dost uchylu kteri se schovavaji za demokraciji.
  • příště doporučuji bombardovat pod zštitou OSN Turecko za vojenské operace proti Kurdúm. Izrael za Palestince
  • Vše řešit jen silou , to je skvělé.To nestačily ty války co už byly. Vždy to odnesou ti neviní co se nemají kam schovat.
    Eva
  • Merkelová za to doma sklidila kritiku...
    to bych fakt chtěl vidět na vlastní oči *1*
    Autor je opravdu humorista.
    Celá operace je opravdu fantastická. Společně s bombami a se střelbou z letadel budou shazovat demokracii. Tomu může věřit jen úplný blb. Ochrana civilistů? To můžete vidět v Iráku a Avghanistánu. Moc si to pochvalují. Bomby, banky, tanky. To je jejich heslo.
  • A co Jemen ? Včera za jediné odpoledne 52!!! mrtvých demonstrantů, zraněné nepočítaje. To západním "ochráncům povstalců" nevadí ??? A co Bahrajn, kam proti povstalcům vtrhla vojska Kataru a Saudů ? Ale ne - ti přeci pomohou, alespoň formálně v Libyi, aby v agresi byli také zapojeni Arabové. To všechno je demokracie mocných..
  • Úder na dva kanony, čtyři letadla a pět tanků Kaddáfího fakt nepovede ke konci civilizace. *1* určitě ne víc než střelba do neozbrojených demonstrantů a bombardování center hustě obydlených velkých měst, které provádí pan plukovník psychopat....
    Uznávám, že pro mámy a pro tátyx těch mladých lidí, kteří šli demonstrovat proti Kaddáfímu a vrátili se s ustřelenou hlavou to musí být hrozné. *9*
  • Tyhle války nevedou ke konci civilizace? To nestačí přírodní katastrofy a nehody, které neovlivníme? To musí být řešení vždy jen válka a násilí? Co mámy a tátové, co blízcí? Ti nahoře rozhodnou a jde se bojovat, oni jsou schovaní a v bezpečí. Kdyby měli do každé války jít vepředu , určitě by konfliktů ubylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit