Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Momentálně v Evropě dochází k řízené a podporované invazi. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč když 20 km od Lybijských břehů ztroskotá loď zachraňují tyto lidi Italové a vezou je k sobě domů. Tak ať si je tam taky potom nechají a hlavně jim nedovolí jít někam dál přes jejich hranice. Stejně namají pasy a jsou tu ilegálně.
    • To říkají Putinovské zdroje. Realita je poněkud jiná. Lybie je nestabilní, takže Lybie zachraňovat ani nemůže, navíc místní gangy se naoko tváří, že tomu brání, ale ve skutečnosti je jim to jedno.
      Za druhé, zachraňovat ztroskotance musí každá loď, bez ohledu na národnost.
      A samozřejmě, pokud jde o uprchlíky ve smyslu dohody o uprchlících, pak jejich příchod není nelegální! A samozřejmě vracet ty lidi do nestabilní země jako je Lybie je zakázáno.
      Buďte ráda, že nejste v kůži těch uprchlíků.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/413073-merkelova-na-reseni-otazky-bezencu-se-museji-podilet-vsichni.html

    *16* *16* *16* *16*
    • Souhlasím, Uprchlíci povinně se učit jazyk země, kde budou přebývat a především reálie evropské křesťanské civilizace. A pokud poruší evropské zákony a křesťanské zvyklosti, deportovat z EU.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/412973-slovensko-si-vytvori-aktivni-armadni-zalohy.html

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/412747-nemecko-resi-nove-hrozby-schvalilo-strategii-civilni-obrany.html

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/412627-v-nemecku-uvazuji-o-obnoveni-povinne-vojny.html


    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/412449-vytvorte-si-zasoby-jidla-na-10-dni-vyzve-nemce-vlada.html

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/412836-putin-naridil-proverku-plne-bojove-pohotovosti-armada-ma-poplach-ve-trech-okruzich.html
    • http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/jan-petranek-co-by-rusko-ziskalo-vpadem-do-vychodni-evropy--1618869
      • jak zčnou rozdávat civilům masky je to tutovka
  • Smutný je, že paní Merkel je z politiků jedním z mála, kdo se snaží problém imigrace opravdu řešit. Bohužel, s připosranými českými politiky nemá šanci. Dojednaná dohoda s Tureckem, která je špatná, co nevidět stejně přestane platit, takže se problém defakto nevyřešil.
    • Tak jeden z mála, který to vidí reálně.......
      Ty tupé cancy - "zakázat islám, vykopeme směr Dojčland" a podobné jalové plky, které nemají žádnou vypovídací hodnotu, nelze brát vážně.

      Někde si najděte, kdy nastal největší nával běženců ,migrantů, uprchlíků, jak chcete - začalo to v dubnu a nejdramatičtější nárůst nastal od května do září a to bylo v době , kdy kancéřka ještě nikoho "nepozvala".
      Jen na budapeštském nádraží se tísnilo přes 20000 běženců, Maďaři v roli spícího brouka s tím nedělali nic.......vlastně ano, vypravili pro ně vlak, a po pár kilometrech je z toho vlaku vykopali.
      První stovky běženců se vydaly pěšky, po polích, kolejích i po dálnici směr Rakousko a Německo.
      A teprve poté Merkelová, po dohodě s Maďarskem a Rakouskem otevřela hranice
      Co také měla dělat, měla po nich nechat střílet? Řada z vás by s tím asi souhlasila, ale chtít po vás, abyste pochopili, že to prostě nejde, to přesahuje možnosti vašeho chápání...
      • Dík za podporu a za jeden z mála zde rozumných příspěvků. Holt většina to vidí příliš černobíle, nebo věří ruské propagandě, bohužel taky šírené jedním z mých, dnes již bývalých kamarádů. (http://medved.wbs.cz/)
        Holt je třeba se na ty lidi dívat jako na jednotlivce. A neřadit je do nějakých kategorií. Pak pozná, že je tolik Islámů, kolik je jejich věřících, a že mezi muslimy je spousta dobrých lidí. Krom toho, když se člověk dostane do jejich blízkosti, tak pozná, že není třeba se bát. Ostatně na Les;-;bu jsem viděl opravdu zblízka dva uprchlické tábory. Asi půl hodiny chůze (tj. 2 km) se lidi normálně koupou v moři a vůbec o nich neví. A jedna holčina mi říkala, že ze začátku strach trochu byl, ale pak rychle přešel.
        Ostatně tyhle:
        https://youtu.be/cxV9DRTDj_M
        lidi poznali fakt pěkně zblízka, a nějaký strach z nich fakt nešel a nezaznamenal jsem, že by se někdo bál. A zvlášť u těch na konci. Ty jsem poznal opravdu hodně zblízka a mrzí mne, že jsem nenatočil, jak se o tu malou krásně starali, to není běžné ani v ČR.
        Krom toho si mnoho lidí neuvědomuje, že Lesbos a Chios jsou geograficky vlastně součástí Malé Asie, tedy vlastně Turecka, i když politicky patří pod Řecko. Ostatně Lesbos byl po dobytí někdy v 15. století Mohammedem II. až do první světové války v Tureckých, respektive Osmanských, rukou.

        Lidi na tiscali.cz by se měli dozvědět, že existuje ostrov Lesbos, a že taky existují jiné pády. Na Lesbosu zní fakt příšerně.
    • Řešit? Jedině zakázat a přísně trestat jakékoliv veřejné projevy islamismu.
    • vanhorne
      Vtipalek nebo snilek?.
      • Člověk, který má otevřené oči. Paní Merkel se opravdu snaží řešit. Naši pitomci se jen snaží sbírat politické body a brání řešení.
    • nechce se věřit že taková guma prostá, naivní, vypatlaná tady mastí takový kolotoč blbostí. Evidentně patříš k sluníčkářům, kteří pofičí s přivandrovalcema.A spolehni se to bude úprk! Jak to tady nalezlo za dlouhé měsíce, vyfičí to do týdne! A ty s nimi!
    • Řešit? Vždyť od ní slyšíme dva roky pouze dvě slova: "kvóty" a "přerozdělování"

      Tomu říkáš šešení? Tak to se opravdu nemůžeme shodnout.
      • Jestli máš lepší řešení, tak sem s ním. Ale můžu tě ujistit, že jednoduché řešení toho problému neexistuje.
        Nemůžeme nechat Řecko v nouzi. Takže nějaké přerozdělení imigrantů je třeba a pokud budeme otálet, tak to bude horší. Jestli ten jedinec má nebo nemá právo na azyl můžeme řešit až pak.
        Jako neříkám, že musíme všechny přijmout. Jenže musíme mít prostředí, kdy budeme moci rozhodovat, zda ano, nebo ne. Ve chvíli, kdy je jeden stát zahlcen, částečně díky neřešení imigrace, ale taky díky zločinům Ruska v Sýrii, Saudské Arábie v Jemenu atd., to fakt nejde. Musíme převzít svůj díl zodpovědnosti. A také se musíme k těm lidem chovat korektně, aby nebyl důvod přiklonu k Daeš.
  • A kyjevská banda chce do EU?

    http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/paseraci-privatizuji-zapadni-hranici-ukrajiny/r~231b9ecc683311e69966002590604f2e/
  • ... a budeme po ní házet vajíčka:

    https://thumbs.dreamstime.com/z/hand-grenade-egg-grenade-eggs-explosive-eggs-funny-picture-homemade-chicken-eggs-traditional-food-protein-60685202.jpg
  • Ještě jednou špitne o nějakých výhružných sankcích, tak ji příště budeme vítat rovnou kopanci směr Dojčlant.
  • Už je v Pšonkistánu, baba škaredá!!!



    WOW !!!
  • Paní Merkelová je statečná žena a odvážná politička, když se obětovala a přijela do ČR. Musela vědět, že místní lůza zaplacená rudými mafiány a bolševiky, za tichého přihlížení PČR ztropí trapné, ubohé divadélko a nepovedený pokus o teroristický útok a zavraždění kancléřky bude v ČR hodnocen , jako dopravní přestupek. Měla štěstí, že ji ten lumen z Hradu, alespoň nepozvracel limuzínu. *11* *11* *11*
    • takto zdraví Angelu všichni turci Německu. Ostatně pro zbytek celé EU představuje tu, která natropila největší brajgl a pevně se věří že ji co nevidět poženou svinským krokem k soudu. No a jak poženeme k pobřeží celou muslímskou bandu, spolehni se CI5, že vyfičíš s nimi. To už se tak kolaborantům po léta dělá.
  • Bych z nich zvracel
    • jak něco takového mohl Sobotka pozvat.Zeman ji ohodnotil a daroval ji Švejka
      • A konvičku prohlásil za magora *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit