Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebo si ho někdo "zprivatizoval"? Obraz není, tak naplatit a s pokutou.
  • Si holt někdo pomoh; artefakt už je stejně někde v hajzlu.
  • 2,5 milionů a ještě nějaké drobnosti k tomu, to nestojí za řeč, ne? Stát s dluhem 2 bilionů, to se ztratí, ovčané vždy jen sedí doma, u PC na WC, paty na náměstí ve velkém nevystrčí , vše si nechají líbit, rádi to za gigazloděje zaplatí ze svých almužen- platů. tak co by se strachovali šmejdi političtí, co tu kradou už v klidu a pohodě čtvrt století s kmotry a kmotříky všech barev a velikostí a točí se jak svatí na orloji a ovčané jim stále dávají hlasy ani je nevykroužkují a nevykřížkují?

    Dementní národ pod Řípem, prostě to je na diagnozu jak u těch vypatlaných Ukrajinců co si na majdanu ´údajně zlikvidují gigazloděje a jeho partu Janukovyče a pak si zvolí gigazloděja a vora v zakoně Porošenka a jako bonus válku na východě k tomu. Nám chybí už jen ten bonus, ale co není může v budoucnu být i u nás. .
  • Jak "ztratilo"? Někdo je snad ukradl! *16* *16* *16*
    • Za komunistů se šířil vtip,že ten kdo nekrade,tak okrádá rodinu.Po údajné revoluci mnoho lumpů toto heslo prosadilo do praktického života.Po údajné revoluci byl nastolen ráj pro lumpy a zloděje.Navíc předpeklí pro mnoho slušných lidí,kteří se,ne vlastní vinou,dostali do bídy.
  • ilir
    Com to tu plácáte za nesmyslz-nic se neztratilo,jak se může v tomto pořádku a čekostánu plného pomahačů a chráničů,plného kamer i na WC ,plného udavačů něco ztratit !!!! Je to jen odkloněno z bezpečnostních důvodů -za tolik peněz-!!!-a ten co to odkláněl jako všichni poslanci,ministři,hejmani atd.trpí náhlou ztrátou paměti. A on tam vlastně ani nebyl,když byl v pracovní dobu v domě služeb s holkama za peníze daňových poplatníků !!!
    Zkuste se např.zeptat zámečníka kdyby ztratil 13ctku klíč--jednoduše ho soukromník pošle si za SVÝ KOUPIT NOVÝ !!!!
    Tak co z toho dělají kovbojku--ten kdo za to odpovídal zaplatí ze svýho vyleženýho bo jako kůň vydřenýho platu 2.000.000,-Kč a je po problému !!!!
    Padni komu padni !!!! Nebo se můžou o tu sumičku podělit všichni co tam za uplynulé roky leželi v kancelářích !!!!!
  • Václav Havel také měl plno věcí "vypůjčené" do své vily z Národní galerie. Však so vzpomeňte, jak heho člen ochranky mu chtěl ukrást vypůjčený gobelín a tak se na věc přišlo. Jestli pak to Veškrnová všechno vrátila, že?
    • Dasa se rada obklopuje starozitnostmi ,protoze mezi ne patri,zustane vse ukradene po odchodu Havla u ni.
  • Zajímavé, že tady se za 25 let za podivných okolností ztratilo ze státního majetku za bilióny korun a nikdo (až opravdu na výnimky spočítat lze na prstech jedné ruky) nebyl popotahován. Zajímavé by bylo například kam se na soukromé účty ztratilo například přes 827 miliard z vytunelovaných bank (bez IPB) například zde: http://nb.vse.cz/kbp/TEXT/Grant_krize_2a.pdf a nikdo to dodnes nešetří...
    Nuž, odpovězme si slovy: Co zde vládnou strany vzniklé z Občanského Fóra ve jménu ekonomické prosperity se V ČR se už 25 let NEZDRAŽUJE, NELŽE, NETUNELUJE, jenom se provádí potřebné REFORMY podle http://www.89.usd.cas.cz/dokumenty/26.html

    Nejlépe to snad vyjádřil dvojitý exprezident slovy -
    „Vše jsme se učili, všichni jsme se tehdy učili –nedělejme z toho kriminalizaci.“ Václav Klaus: 10 let prezidentem ČR http://www.ceskatelevize.cz/porady/10101491767-studio-ct24/213411034000032-vaclav-klaus-10-let-prezidentem-cr/

    Výsledek pachatel opět neznámý a věc se odkládá...
    *5* *5* *5* *5* *5*
  • to až budou počítat co rozkradl hnusnej ú-hyl herman,to se budou všichni divit. Po posledních volbách už si říkám že ti lidi jsou asi vážně na palici,každý rok nás černoprdelníci stojí miliardy a kdo je volenej .... ?????
  • Nejspíše ho někdo prostě štípnul...

    Jinak být ministrem kultury je asi v politice ten nejlepší pelech.

    Dostál blahé paměti u toho v pohodě stíhal ještě chlastat první ligu.
    • když je borec schopnej, tak se první liga dá stihnout i na Hradě *2* *2* *2*
  • A dal ten Kontrolní úřad razítko na správné místo?
    • naďový-nečasový na holou prdel, zrovna v TV dávali Ostře sl. vlaky *7* *8* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit