Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyby Zahradil byl stejně úspěšným politikem i v domácí ODS jako v EP, nemusela by ODS pomalu zapadat do zapomění. Chabé pokusy předsedy strany o zviditelnění nezabrání postupnému zániku této strany. ODS se výrazně odklonila od idei strany jejího zakladatele, začala s kmotry rozkrádat zemi, a proto ji čeká pomalý, ale jistý zánik. Ke škodě všech pravicově smýšlejících občanů. TOPka nikdy nebud její náhradou a to nejenom díky Schwarzenbergovi a Kalouskovi.
    Je jenom škoda, že se konzervativcům dost málo podaří zvrátit socialistickou tvář Evropy, dokud tak neudělají státy samy. Ke škodě všech Euroobčanů. Protože vize, kterou reprezentuje na čele konzervativců Zahradil, je pro Evropské státy tou nejlepší. A bylo by po problémech s uprchlíky, s kvotami a kdejakými příkazy a zákazy, které snižuji svébytnost každého členského státu. I když dost marně, přejí Zahradilovi v jeho funkci jenom zdar.
  • Europoslanec a člen ODS stojí v čele AECR od července 2010. Aliance středopravicových stran si klade za cíl hájit představu Evropské unie tvořené suverénními členskými státy; prosazuje volný trh, svobodu a parlamentní demokracii.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    a já si kladu za cíl hájit představu Evropské unie jako konfederace s volným trhem, svobodou s polopřímou demokracií švýcarského typu se stejnou měnou společnou armádou rovnými právy a autonomiemi všech členů. A stejnou představu mám i o vztahu Čech Moravy a Slezska. Nic jiného nemůže fungovat. Ostatně stačí když porovnáme Švýcarsko a česko-evropský chlív a je myslím i největšímu ignorantovi jasno CO FUNGUJE A CO NE. OBČANÉ MUSÍ ROZHODOVAT ne straničtí korytáři zloději a bankrotáři. http://obcanskyparlament.webnode.cz/u-nas-v-kocourkove/
  • Největší žvanil jakého tato země vyprodukovala a pak ho příště střídá Fiala.Na ně platí ...ručičky nebojte se ,vy pracovat nebudete.
    • ...a ještě tam chybí Zaanálek a Bělopodbrádek...
  • no pokud ti další kandidáti byli horší, tak to je tedy parta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit