Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSN k čemu jsou? Když se někde válčí rokují....a lidi umíraji a než tam někoho pošlou je po všem
  • Rád bych si vyslechnul názor někoho, kdo mi vysvětlí, nač je vlastně OSN a její bezpečnostní orgán Rada bezpečnosti, když mají taková stupidní pravidla. Prostě jeden z několika poví "NE" a ostatní mohou být proti jak chtějí, výstup pro svět je "NE", a to i přesto, že dalších 5 poví "ANO". K čemu takový orgán potom je? Na dvě věci.
  • Idioti z NATO:Rusko posílá na Ukrajinu těžké zbraně i vojenské poradce..Jenže jaksi při své skromnosti NATO zapomnělo dodat, že vyvraždování východního obyvatelstva Ukrajiny je plně a pouze v rukou USA,CIA ,které to řídí, organizují, podporují, logisticky a velením zabezpečují,podporují živou silou včetně do vražedných akcí zapojují tu největší spodinu Ukrajiny ! Souhlasím s názorem:
    Stále se debatuje o anexi a okupaci Ukrajiny. Ano, pokud někdo považuje OBYVATELSTVO žijící na východě Ukrajiny za "nesvéprávné okupanty" tedy okupace. Obyvatelé Novorosijska okupují VLASTNÍ ÚZEMÍ(nejsou v USA,česku,..) a o této okupaci rozhodli volbami. Když okupují vlastní zemi-domovy, současně si vytvořili vládu i parlament, pochopitelně okupační. A tato "okupační" vláda a parlament společně s obyvateli se opírají o bratrské Rusko. Tedy závěrem OKUPACI ZDAR! ČR,vláda,MZV,MO tady toto vraždění podporují a schovávají se za obezličku, ono to chce EU a NATO, jenže kdo je EU a NATO? není to také ČR? naše vláda?
    • Sanny, nezlob se, ale Ty musíš být asi sám "BŮH" vševědoucí a vševidící. Ale vím najisto, že jsi jenom obyčejný prostoduchý narudlý kecal *1* *1*
    • Podle toho co bylo obrázcích zajatých žoldáků, tak to nejsou lidé z pravidelné Ukrajinské armády, ale najatí žoldáci-náckové buď z praporu AZOV, nebo žoldáci v praporech kmotrů-oligarchů pozbíraných po ulicích za žold!! Myslím si, že podle toho s nimi bylo i zacházeno, podle mne velice mírně a ohleduplně!!Mimochodem, jejich velitelé zdrhli a nechali je tam napospas:-))))),takže mohou být šťastní, že vůbec žijí!!za ta zvěrstva!! Jinak k tomu zničenému autobusu, nemocnici a pod. to letiště mělo význam i v tom, že z této oblasti byl na dostřel minometných a dělostřeleckých zbraní Doněck!! po dobití letiště,se zločincům z USA,CIA v žoldáckých praporech, včetně zločinců naverbovaných místními kmotry-oligarchy ztížila možnost ostřelovat Doněck!! a o to celou dobu šlo!!,aby neumírali civilní lidí pod palbou těchto žoldáků!!a vrahů k tomu najatých,placených a banderovci,USA-CIA řízenými!!
      • OSN ať se zeptá jakou pomoc zaslala ČR vybíjeným východním Ukrajincům:-)1. to byla zimní výstroj pro banderovce, vrahy Ukrajinského lidu a další materiál pro kvalitnější činnost ve vraždění na východě Ukrajiny, poté to byl konvoj člověka v tísni, který ovšem dorazil jen do oblasti ovládaném prapory banditů-jednotek kmotrů-oligarchů, zločinců pozbíraných po ulicích a naverbovaných do vraždění na východě, další konvoj směřující do Luhanska tam nedorazil, protože tam nebyl vpuštěn banderovci:-) Další pomoc od vlády-tedy nácků, banderovců a vrahů z Kyjeva směřovala na východ v podobě tanků, obrněných transportérů, mobilizací ukrajinců, vybíjením Donbasanů v autobusech, dětských nemocnicích, tramvajích, ničením jejich sídel a vyháněním je , čehož výsledkem jsou více než 2 000 000 lidí ve zběrných táborech v Rusku a rozprchlí po příbuzných, tisíce domů, škol,továren,bytů,..zničeno,Na to ať se zeptá Porošenka,Jaceňuka,Tymošenkové,KLičkova a naši vlády co je podporuje v tomto vraždění:_)
  • Tak jsem chvíli sledoval na ČT 1 debatu. Debatu? Vondra se Zaorálkem a moderátorem Moravcem který jim taktně přihrává překrucují o Ukrajině vše o 180 st., až je mi z toho zle. Nejsem žádný fanda rusů, ale co je moc, to je moc. Takhle veřejně lhát a ještě za souhlasu veřejnoprávní televize je už opravdu zarážející. Uplacený americký prdelvlezka Vondra by si měl udělat především pořádek ve svém vlastním chlívu a ne radit ukrajincům společně s amíky jak na separatisty. (Pzn.pro neznalé - separatista je ten,komu hrdinní ukrajinci vybombardují obydlí,vyvraždí rodinu, střílí rakety na nemocnice, školy a autobusy, tak vezme samopal a jde se bránit proti těmto fašistickým stvůrám). A Zaorálek poslušně papouškuje vše co si EU myslí a nařídí, protože v této funkci nebude pořád a těžko by už takový džob hledal. Lidi jste padlí na hlavu? Nenechte si už lhát a podívejte se na net, YouTube a udělejte si vlastní názor. Ty kydy,které tady vidím jsou pouze k smíchu, nebo k pláči. Už i Němci hodili zpátečku, fašismus se rozrůstá a společně s amíky,anglány a izraelci utvořeným ISIS si máme co užít. Až se Putin n a s e r e a budou nám lítat ruské rakety nad hlavou a mohamedáni se budou odpalovat v supermarketech tak jsem zvědav na ta moudra z těch chytrých hlav. A Putin? Ten má celou ukrajinu na háku, o ožebračený, rozkradený stát nemé zájem, ale jsou tam jeho lidi, které má za povinnost bránit, když je zabíjejí.
    • Občane, pro Tebe zřejmě platí to samé hodnocení Tvých "schopností", jak jsem to napsal u Dannyho *1* *1*
  • K cemu je RB OSN ? Uz to vim na h---o ! Diskuse v tiscali uz jsem to davno vzdal - at si diskutuji mezi sebou jura, pusinka, gema atd...Je to prestane bavit cist si ty jejich magoroviny.
    • Palinku, nikam neutíkej, vzdává jenom srab. Zde nejde jenom o to přečíst si žvásty kecalů a nixmochrů, ale jednoho potěší si přečíst i jiný názor lidi z davu, ne jenom z veřejných, často poplatných médií. Kecalové píší většinou "romány", tak to zde vždy přeskoč a nečti. Moudro se dá napsat i dvěma řádky.
  • Bez ohledu na vášně v této diskuzi si myslím, že největší chybou je postavit se na stranu Ruska a nebo na stranu USA( potažmo Nato). Proč musíme stále někomu lézt do míst, kde slunce nesvítí?Jako suverenní a soběstačný stát jsme mohli v současné době už vegetovat řadu let a určitě s lepšími ekonomickými ukazateli než se za 25 let tohoto psudokapitalismu tady stalo.Nemuseli jsme se hádat na diskuzích o tom, kdo je větší ničema. Zabývat jsme se mohli jenom vnitřním nepřítelem, za něhož považuji všechny, kdo rozkrádají tuto zem a zadlužují ji.Je to ovšem asi jenom zbožné přání, protože český člověk je neponaučitelný.Tak musím žít v tom svinčíku a číst přiblblé názory lidí. Vlastně nemusím, což je jediný výdobytek současné demokracie.
    • Rozume, jistě nemusíme nikomu lézt tam kde slunce nesvítí. Problém je ale v tom, že ten malý slepičí dvoreček je malý, bezvýznamný, máme počet obyvatel jako např. Londýn. A navíc v tom našem dvorečku převládají ovce. Mohli jsme fungovat jako suverénní a soběstačný stát, to jsme si ale neměli zničit svou tradiční vzdělanost, kulturu a hlavně jsme si neměli zničit Rakouskou monarchii. To bychom se možná byli vyhnuli WW2 a existovala by tady jakási Středolevropská stavovská monarchie, něco jako je Velká Britanie. A orgány EU by nejspíš nesídlilya v Bruselu, ale v Praze. Ale blbost je zjevně naší národní vlastností a za blbost se platí.
  • Dnes povídal u Moravce pan Vondra, že by nebylo dobré nechat Ukrajinu prohrát. Tedy půjdeme vyhrát nad Ruskem? Jakpak to asi bude provedeno?
    Tady u nás - i v česku, byste si Vy Hrdí Euronašinci třeba stačili otevřít flašku a připíli na zdraví NATO, ale už byste jí asi nedopili. Tak s tou odvahou pomalu zacoufejte zpátky pěkně k mámě do kanafasu. A pusťte si něco zajímavého třeba ze života Islámského státu, abyste se nenudili! Amici se na nás stejně Vy.... a časem si s Putinem plácnou! Pokud ovšem vydrží a nenastoupí nějaký ATAMAN.
    Tady taky někteří volají po válce i když třeba nechtějí házet atomovku na Rusko jako ta kriminálnice Tymošenková. Kdo na tom má profitovat? Evropa už ne, ta jen nacpe další miliardy oligarchům jak to dnes uznal i Zaorálek a lidi na Ukrajině budou chcípat v režimu válečného hospodářství, který bude brzy vyhlášen .
    *10* *10*
  • Stačí Gemo když se podíváš na záběry z Krymu když byl ukraden Ukrajině.
    Tam uvidíš neoznačené ozbrojené vojáky. Ruské agresory.
    • Takže jaký koli voják bez označení je Ruský? Tak to už jste klesnul až na dno.
      • GEMO ty bolševiku, jakej byl funus? A kam jste zakopali tu starou mrchu?
      • Tak jaký tedy je. Ukrajinský těžko protože ta nebude sama sobě krást Krym.
        O zahraniční invazi z moře se také jednat nebude protože nikdo na Ruské
        námořní Krymské základně si jí nevšiml.

        Takže jediný směr odkud mohla přijít je Rusko.
        A kam se po okupaci Krymu zase záhadně ztratila? inu vrátila se do Ruska.
  • Děkuji nicku Bert za vyčerpávající odpověď.
  • Rusko okupuje Ukrajinu! Tento fakt nezamaskujete soudruzi ani tím že
    vojáky prohlásíte za dovolenkáře ani tím že jim dáte uniformu bez označení. *1* *1*
    • Opakujete se ale doposud jste nenapsal jedinný důkaz, jedinný odkaz na fotky. Jako nacista máte jistě úzké vazba na Kiev, tak si nechte nějaké zaslat a neplkejte zde.
      • Gemo, jsi další kecal. Papouškuješ Rusy, pořád jenom důkazy, důkazy. A kolem jich máš "na tisíce". Ale buď jsi slepý, nebo nechceš vidět. U Tebe je to asi to druhé. Tak potom nespílej a rozhlídní se a zapoj svůj mozek, snad jej ještě máš a svůj.
    • Hmmm, jsi informovanější než OBSE a SS rozvědka...!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit