Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nábor chudých muslimů -

    "Chceš si alespoň jednou v životě vrznout? Staň se bojovníkem IS!
  • Kdo vlastně jsou ti Dzigat-isté?
    Chtělo by to asi nějaké radical solution. Ve filmech jisté provenience je to velice jednoduché, nastoupí komanda a zajmou nepřítele, či jiným humánním způsobem zliquidují protivníka.
    Jo, kdyby žil vrchní velitel armády. Určitě by jim to milým slovem rozmluvil
  • To je v rrdeli. Místo toho, aby sem vzali křesťanské jezídy, kteří fakt azyl potřebují, tak je uklidí někam do bídných uprchlických táborů v Kurdistánu, kde je stejně brzo muslimáci vyňuchají a vyvraždí a do Evropy všichni vítají tu nejhorší slimáckou verbež včetně džihádistů z řad ISIL. Svi.ě zas.aný!!!
    • Tak pozor, Jezídové nejsou křesťani, jejich náboženství je nejspíš daleko starší... a nezapomeň že Jezídové jsou zčásti v Kurdistánu doma. Mimochodem, Kurdové (včetně jejich žen!!!) jsou jedni z mála, kteří proti ISIL intenzivně válčí - a tahají tím kaštany z ohně za Turecko, které na ně se.e...
      • Jezídové žijí všude možně, jejich největší část severním Iráku poblíž Mosulu, odkud část v roce 2014 uprchla před islamisty do Sýrie. Menší komunity se nacházejí také v Sýrii, Turecku, Gruzii a v Arménii. Jejich náboženství vychází z hindů, to je fakt a je starší, to je taky fakt, ale má mnoho odnoží třeba súfismus a sahá od islámu až po křesťanství. Jak jistě víš, tak v současnosti mnoho jezídů křesťanského ritu prchá právě ze Sýrie, kde je džihádisté vraždí, obchodují s jejich ženami, které znásilňují, prodávají je jako otrokyně do bord.lů, zabíjejí a podobně. A o tom jsem psal. Tys o tom fakt nic nečetl? To snad není možný.
  • Já spolu s Angelou Merkelovou nevěřím, že jsou tak špatní. Pozveme je k nám do Evropy, ať je tady muslimských bratří co nejvíce a my jim láskou a porozuměm vysvětlíme, co je správné. Pravda a láska musí zvítězit!
    Samozřejmé je, že je jako dobří hostilelé nakrmíme, ubytujeme a dáme i "kapesné", aby si mohli koupit co chtějí po dobu, jak se jim bude chtít.
    Že vy srdíčkáři a pravdoláskaři? Vy deb....kové!
  • Evropany neprobudí ani ta nejhrůznější svědectví. Budou dál tolerovat islamizaci, která se s příchodem imigrantů bude šířit jak lavina. Ve Velké Británii konvertuje k islámu několik set až jeden tisíc původních Britů měsíčně, víceméně i ze strachu. Ta nejistota z budoucnosti musí být hrozná. Cílem islamistů je zotročit celou Evropu, pak dobýt svět. Alespoň si můžeme přečíst, co nás čeká, brzy již možná budou takováto svědectví v Evropě zakázána.
    • Tak jestli si za deset litrů budu moct koupit 3 otrokyně...
      • Který potom budeš muset živit, šatit a ubytovat, blbe, protože v islámu žena nepracuje, je doma. :DDD
        • no a víš kolik ti vydělá? ji budeš prodávat ne :D
    • Někde jsem četl, že jde o střet dvou civilizací. My nechápeme jejich hodnoty, oni ty naše. Dohodnout se nelze, takže bud jeden pobije druhého, nebo druhý prvního. Bohužel to zatím vypadá, že my strkáme hlavu dobrovolně do oprátky.
      • Oni nemají žádné hodnoty... ale naše civilizace už je taky nemá.
  • Pamela
    Islám je od počátku zločinecká organizace.

    Mohamed chtěl uchvátit politickou moc a potřebocal k tomu bojovníky.
    Proto nasliboval kočovným zlodějům štědrou kořist z loupeží za života a život
    v luxusu v božím ráji po smrti. Kdo by odolal že?

    Je to netolerantní sekta která nevěřící ( neislámovce ) neuznává jako lidské bytosti.
    Proto je směšné když brusel pro vlny těchto nenávistných lidí žádá toleranci.
    • musím tě obdivovat s jakou bravuroum zcela neznalá, přes to se vyjadřuješ ke všemu
    • Však banderovec a psychopat tvého ražení, co schvaluje genocidu dětí, žen a seniorů na Donbase, by se tomuhle neměl divit. To, cos přála podle tebe "Rusům", si tě brzo najde přímo tady. Ty nemáš právo kritizovat islám, protože jsi stejná jako džihádisté. A já říkám, dobře ti tak. Doufám, že ti nějakej massa Bob z Eritreje natrhne rrrdel, ty pometlo. :DDD
      • Pamela
        Jsem demokratka tedy odpůrkyně komunistických nacistických i islámských totalit.

        Ruští teroristé útočí na ukrajinské město Mariupol a vraždí tam civilisty.
        To ti nevadí ty pokrytče. Obhajuješ tu ruské vrahy a zloděje Ukrajinské půdy.

        Banderovce jsem v ČR dosud nepotkala. Zato komunistických zločinců je tu bohužel
        stále dost.
    • Ano, totéž co tady. Církev v těchto končinách chtěla ještě poměrně nedávno to samé :-))
      • poměrně nedávno - to je právě ten kardinální rozdíl. (i když to, co páchá Islám se tady nedělo už dost dlouho, většina z toho dokonce nikdy).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit