Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Merkel..Merkel..Merkel.. jo těch potřebnejch je v Africe celá MILIARDA... řekne jim už konečně někdo, že se musí v životě pracovat, a ne jenom čekat s nataženou rukou...
  • Vracet je po jednom je neekonomické,vracet je ve větších počtech nemožné,doufat že se vrátí sám od sebe....groteskní! Inženýři a doktoři hazeli na projíždějící auta ve švédsku zápalné lahve beztrestně. Kdy už si někdo z těch potentatu uvědomí,ze nás projev slušnosti,je u nich chápán jako projev slabosti!!!
  • To už je co říct, když Německo vyzývá státy na okraji Schengenu více bránit hranice EU. Zřejmě jim začíná docházet, co Merkelová způsobila svou vstřícnosti k nelegálním migrantům. Začíná se prosazovat jižní trasa z Afriky, a to jenom proto, že přes tuto líniu zbytečně brázdí lodě a běžence vyhledávají. Potom v Evropě vidět postupně více hnědých tváří, než domorodců. Pokud to záhy nepřestane, s Evropou, jakou bývala, je konec. Nedomnívám se, že běženci, kteří k nám přichází odkudkoliv, jsou skuteční exilanti. Jsou to většinou mladí kluci, muži, kteří se vydali na dobrodružnou cestu, na které si užijí toho, co doma neměli. V podstatě to jsou rekreanti za naše peníze. A štědrost, kterou jim prokazujeme je opravdu neskutečně hazardní a vymstí se nám. Už to začalo.
  • Amíci počkají, jako za války a až budeme před zničením a nebo se osvobodíme sami, tak by přispěchali na pomoc, aby o nic nepřišli.
  • Jakou prču z toho mají ti v tom člunu. Opravdu to funguje!. Vyjedete na nafukovacím člunu od břehu, někdo zavolá, že se potápíte a vy začnete vypouštět vzuch ze člunu, když se objeví "záchranná" loď Frontexu nebo Italské pobřežní stráže, která si hraje spíš na Libyjskou pobřežní stráž a pak vás zdarma odvezou do Evropy. Nejlepší cestovka na světě.
    Pak je na vás, jestli z tábora utečete a vydáte se napříč státy do Německa. Nebojte se, rozhodně na vás nikdo nebude střílet. Po cestě můžete všude požádat o pomoc a až se najíte, dobijete mobil a vyfasujete čité oblečení, pokračujete v cestě. Když dorazíte do Německa požádáte o azyl. Bude vám nabídnuto štědré odstupné, když nebudete čekat na vyřízení azylového řízení a vrátíte se zpět domů. A o něco málo méně štědřejší, když budete čekat na konec řízení. Takovou dovolenou nemá žádný Evropan. *1*
    • a nejkrásnější na tom je ža vám pocelou tu dobu kdy jset v několika státech jako nelegální přivandrovalec vůbec nic nehrozí! A když to všechno dopadně úplně nejhůř a azyl v německu nedostanete, vůbec vás nikdo nijak nutit odejít NEBUDE prostě můžte po evropě dál cestovat a zkoušet to v jiných zemích *1* *14*
  • Zadržet a do "dokladů" vložit poznámku-Návrat nežádoucí!!!
    • Doklady nemají, ztratí je. Pak mohou i 22 letí tvrdit, že jim je teprve 17 let *1*
  • To se Frontex zapotí než je propašuje.Ale víc mě zajímá jestli je k dispozici tolik projektilů různých ráží.Jde totiž o ochranu.Ne ochranu při sexu,ale o ochranu Evropy.
    • Ochrana Evropy momentálně zajímá pouze běžné občany Evropy, kromě sluníčkářů a kavárníků a několika málo politiků, kteří jsou ihned označeni jako pravicoví populisté, xenofobové nebo nacisté.
  • A co třeba vypsat národní referenda s otázkou? Deportovat ano/ne?
    Dovolil bych komukoliv vzít si a převychovat maximálně jednoho Mohamedána v jeho výdělečně činné rodině a vlastním domě. Domovník, kuchařka...za byt, stravu a aktivní aplikování naší řeči a kultury, bez daně a bez projevů víry mimo jeho pokoj. Jinak ani náhodou.
    • Osmane, teda Ty jsi ale štědrý *1*
  • Naší reprezentanti v EU, vládách a parlamentech se budou muset rozhodnout: Buďto riskovat zánik Evropských kultur a blahobytu, nebo ukončit "kapitalismus s lidskou tváří". Netěšilo by mě, kdyby se ukázalo, že na nucený odsun jiných etnik z národních území měl koule jenom nějaký Eda Beneš z Prahy tím, že bez žvanírny prostě vydal dekrety. Dávat (nejen) Mohamedánům jakoukoliv naději na integraci v šovinistické EU je ptákovina. Zkušeností jsou tuny, proč to stále ty humanisti opakovaně zkouší? Tady není Amerika. To taky může podle různých nápadů a choré logiky (nejen našich) poslanců skončit faktickým otroctvím - abychom je mohli prodat třeba na Sibiř, či do KLDR s očekáváním, že se ještě rádi vrátí (bojovat) domů.
  • Třeba jich bude "jen" 5 milionů ? *3*
    Jediná vhodná možnost - zastavovat všechny už na moři a ihned nařídit návrat do Afriky/Asie. Kdo neuposlechne, potopit. Pokud se dostanou na evropskou souš, zadržet, naložit na loď a "alou" nazpátek. Za rebelii nebo trestné činy - kulka na místě, bez soudu.
    Přesně tak, jako to chodí za války.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit