Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Ministerstvo životního prostředí utratilo za dva roky přes devět miliard na ekologii, ale žádné výsledky to v podstatě nepřineslo nebo se situace místy dokonce zhoršila, "
    .
    Koho to v dnešní době překvapí? Jak nejde o Zemana nebo Trumpa, tak jde o prd.
  • No, myslím si, že snad všechna ministerstva utratila miliardy zbytečně...
  • Tou fotkou si páni ministři Brabec a Stropnický dělají neoprávněně body!!! Turistické značení nedělá žádné ministerstvo ale dobrovolníci téměř zadarmo (70 Kč denně!!!). Částečně je platí Lesy ČR a řada dalších firem, žádná ministerstva. Navíc v tom tv klipu předvedli vrtání do živého stromu, což je až na nezbytné výjimky ZAKÁZANÉ. Ale tváří se u toho krásně, že? *12* *12* *12*
  • S ekology na čele s mladým Stropnickým je každá koruna na ekologii vyhozená. Dokonce ani sám ministr není v tom nějak "kovaný", protože neví nic o účincích a dopadech investicí. Tam, kde se jedná o peníze všech, kontrolní mechanizmy by měly pracovat na sto procent. Bohužel tak není, protože dopady vynaložených miliard nikdo není schopen posoudit. Anebo nechce. Dobrý tunel na naše prachy.
  • Stalingrad
    Když myslet naše vypatlané tááák zatěžuje,je přeci jednodušší udělat zákony na udávání-stejné se prosadily již za NSDAP a Ády,ostatně tenkrát to byla národně sociální a dnes sociálně demokratická-jen nemají hnědý košile,pokuty za topení,za přihlášení staršího auta...než popřemýšlet proč občané topí tím co smrdí,co je nejlevnější,co kazí ovzduší !!!! Ostaně s pitnou vodou je to stejné,napřed se to prodá strategickým cizím partnerům a pak se díví,že je žloutenka,že se snižuje spotřba vody !!! Tyhle prasečiny začínají vždy v parlamentě,vládě,projdou odkalištěm senátu a prezident dolních 10.000.000 ovčanů ty zvrhlosti podepíše. Proč by také ne,že statisícový drobný jdou na konto každý měsíc ať dělá bo se jen tak válí a to samé je to odložiště senát či sněmovna vypatlanců !!! Kapitalistické vlády nikdy nebudou podporovat levné topení,energie,vodu a další,to by si ralis do vlastního hnízda !!! Ale stádo tupých ovčanů je pořád bude volit a pak bečet béééé,bééé to je drahé,to máme policajtů víc než nás bylo i se slovákama atd.!!!
  • Kdyby tady byla cenově přijatelná 1 kwh, tak lidé budou topit el. proudem. "Ekologický míč" je na hřišti státu - přestaňte zatěžovat občany, umožněte jim finančně přijatelné vytápění jejich příbytků v době topné sezóny, a nebudou muset spalovat uhlí a dřevo. Bude to pro ně pohodlné a odpadne řezání, štípání, skládání, přikládání dřeva a vynášení popela, u uhlí odpadne jeho skládání, přikládání, vynášení popela - a stát bude mít lepší životní prostředí.
    Snižte rapidně výrobu automobilů, závadějte a propagujte levnou hromadnou přepravu a ti nejbohatší ať jezdí auty na el. proud (když na to mají). Dnes jsou tady rodiny, kde každý člen má svoje auto - to taky nepůjde do nekonečna...
  • Ještě čekám, kdo také vyčíslí zbytečné vykrádání peněžek občanů za tzv. "modernizaci" kotlů na tuhá paliva, stejně tak revize těchto kotlů, revize komínů aj. tímhle ministrem Brabcem "ze stáje" Babiš. Je to jen systematické okrádání - ožebračování občanů! Žádné ANO jsem nevolil a volit také nebudu.
  • NKÚ musí být spolek optimistů - jen "něco přes 9 miliard"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit