Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V té vládě musí být pořádný svinčík,když jde náhle najít 700 milionů.
  • Najdi mi Dobešku taky 700 mil. děkuji
  • Mně to s tím vládním hledáním finančních rezerv připadá tak,že nejprve celý státní rozpočet pocitvě všichni rozkradou a pak s velikou slávou někde najdou z rozpočtu odkrojek.Zase dělají z nás občanů hlupáky.Kdyby se zítra ráno rozhodli,že místo vládnutí podstoupí rekvalifikaci na místa kopáčů uranu pro Temelín,tak by to bylo nejrozumnější rozhodnutí které mohou udělat.Všechny jejich rozhodnutí,národ ženou nadále do větší bídy a ke státnímu bankrotu.V zemi která je bez státního majetku a měnového zlata,pak už existuje jediná cesta,jak se dostat z cesty ke státnímu bankrotu.A to je zopakování si ekonomické počiny komunistů v padesátých letech.A to ještě v mnohem tvrdším vydání.Tedy,tvrdé znárodňování,měnovou reformu a tvrdé trestání všech,kteří se na zbídačení této země podíleli.Další zbídačování už těch pořádně zbídačených,nás od státního bankrotu nezachrání.Pouze pro budoucnost značně zvýší kádrovou rezervu na místa těch nejkrutějších katů.
  • Taky bych rád věděl, kde je najde bude muset jejich počet zredukovat jinak to nelze. Ve státním není vůle práce kumulovat a tím i snižovat. Ve školství pracuje plno důchodců at to vypráská neco zkumuluje zeštíhlí a nebude muset vůbec snižovat platy.
  • Rád bych věděl jak se ty Miliony hledají,že bych se to naučil a hledal taky *1* *1* *1* *1*
  • Kdo hledá najde. Ono není snadné se hádat o něco, co ve státní kase není. Nejlepší je vzít peníze !dopředu", jak se zde píše. Pak se to bude řešit, až dojdeme na to vepředu. To vezmeme pak kde?
  • Tak. Bude hledat peníze, aby nemusel snížit platy nepedagogům, které pak použije na zvýšení platů pedagogům. Kdyby takhle hledal peníze chovanec psychiatrické léčebny, to bych ještě brala, ale toto... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit