Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začít si s kriminálníkem,který má za sebou 20.let.Mohla čekat,že ji zmlátí do bezvědomí, bohužel
    tenhle psychopat jí rovnou ubodal..Neznám tu ženu,ale buď byla světice,nebo IQ tykve.
  • To pravda. Třikrát a dost navrhovala KDU-ČSL. Jenomže to se překabátěným komunistickým lumpům nelíbilo a tak to neprošlo.
  • To je proto, že u závažných trestných činů není 3 krát a dost, takovíto vrazi by měli pobodat ty zákonodárce kteří zákony navrhují, nebo jejich rodinné příslušníky, pak by jim to v palicích zapálilo zcela jistě, teda pokud by to přežili.
  • klasika v tomto bordelstánu !!!!!!....xxx krát soudně trestaným 58letý -20 z toho na výkrmu v krmininále !!!!!
    Kdy již bude nápravné zařízení nápravným zařízením a odpočinkové lázně s plným zabezpečením !!!!! Teplo mají,čisté prádlo,stravu,zdravotní péči atd.ZADARMO !!!!!!VŠECHNO Z DANÍ NAPADENÝCH,POŠKOZENÝCH,POZŮSTALÝCH DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ !!!! MAJÍ LEPŠÍ ZABEZPEČENÍ NEŽ DŮCHODCI KTEŘÍ CELÝ ŽIVOT NA TAKOVÉ PRASATA DŘELI !!!! MAJÍ SE JAK ČUŇATA NA VÝKRMU !!!! A TO BY MĚLO SKONČIT!!!! Za úmýslný trestný čin by měli trestanci 16 hodin denně dřít za 50,-Kč na hodinu a 6dnů v týdnu !!!!! Z toho uhradit vše jako každý důchodce a navíc stráže,dopravu do zaměstnání a náhrady škody event.i újmu pozůstalým !!!! To by si každý z těch kriminálníků rozmyslel !!!!
    • To je sice hezká idea, ale CO ZA PRÁCI by všichni tito gauneři měli dělat, když celý život nepracovali, nic neumí a nemají žádné vzdělání? Jsou dobří tak na to zametat ulice, jenomže ven se nedají pustit... a kromě toho: aby si vůbec vydělali na svoje vězení, stráže, dopravu atd... jak píšete, museli by dělat setsakra kvalifikovanou práci (v ceně několika set korun za hodinu). Nežijeme v 50. letech, abychom potřebovali dělníky - otroky do dolů a oceláren, bohužel. Fyzické práce bude čím dál méně a bude mít menší a menší hodnotu... takže na lumpy a "vzdělance" typu hnědočechů budeme jako společnost stále a více jen doplácet. *13*
    • tak,tak,důchodci na takové zločince dřeli a dočkali se za to toho,že s důchody nevyjdou a často nemají ani na živobytí.K tomu všemu jim to ještě sprostý a neomalený exministr Kalousek v minulé vládě očesal,aby oni sami mohli hrabat do svých kapes a sami sobě rozdělovat milionové odměny.Takový člověk je stále poslancem a dokonce místopředsedou strany.Nezapomeňte takovou stranu volit ve volbách.
    • v.kubica
      Rozčílil jste se za mne - napsal jste to PŘESNĚ
    • Násilník si nikdy nic nerozmyslí, ale s přísným režimem a úhradou dluhů a stravy apod. souhlasím. Každej druhej z nich je práce neschopen ze zdravotních důvodů........... tam by se měla sakra snížit hranice, kdo je nemocnej a kdo ne. Člověk v normáním životě, aby se nezadlužil a aby se dožil důchodu, chodí do práce nemoc nenemoc......... A kriminálník jenom kvíkne, že ho bolí záda a už nemusí makat a živíme ho. Nic proti demokracii, ale tohle není demokracie, to je naivita českých zákonodárců.......
      • máte pravdu ZUZANO,že vraždám,násilnostem atd.se nikdy nedá předejít,to musím plně souhlasit ,ani když bude obnoven trest smrti !!! Ale oni ti h....zli mooc dobře ví,že se jim v podstatě nic nestane.Konkrétně tento má nadosmrti vystaráno,má střechu nad hlavou,v zimě teploučko,nemusí jako já vstávat denně ve 3:15h a jet 18km na 5:30h do práce a makat,mět odpovědnost....když jiní již na něj dřou,on si válí ještě báchor pod dekou v pelechu!!!!! Pak si dají v klídku snídani,oběd,žádné na oběd 15minut !!!!"!zajdou si do posilovny,osprchovat !!!!!
        O píchnutí u zadku ani nebudu psát.
        Že jsou tresty krátké,mírné-za vraždu holčiny tuším v Jihlavě dostali hošani 18 let !!! CO TO JE ZA TREST ???!!! ZA ÚMYSLNOU BRUTÁLNÍ VRAŽDU MINIMÁLNĚ 30 LET GALEJÍ !!!
        To je to co ti grá...lové ví a že je za třetinu bo polovini trestu pustí a udělají to znovu,protože jsou tam jako v odpočinkových lázních !!!! Zavedl bych v 4:00h budíček,4:30h snídaně a v 5:00h již tvrdě zařezávat a ne někde v dílnách bo lepit pytlíky,ale hezky do lomů,rukama lámat a né technikou-šetřit životní prostředí,na oběd 20min.jako ve fabrice !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit