Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nato, teroristická organizace potlačující svobodu lidí po celém světě. Vraždění a podmaňování původních obyvatel pod názvem tzv. demokratizace a údajné svobody. Záhy se vše změní na totalitní systém terorizující chudé domorodé obyvatelstvo. Ze kterého vysávají poslední zbytky majetku a svobody.
  • Teda nic proti diskuzi. Ale jak tady nějakej antikomunista zablinkal tuto diskuzi, kde si sám odpovídá a co nadpis to sprostá urážka, to je přeci jen moc. To vypadá na chovance Bohnic na vycházce, který se doufám zadusí vlastními výblitky. Jenom se divím, že mu za tu sprostotu nezavřou doskuzi, když tagy někdy stačí daleko méně, aby tiscali zasáhlo.Takže zbývá jenom odejít a nechat toho člověka nedoléčeného.
    • Admin si na něm dodělává diplomku z psychologie. *14* *14* *14*

      Jasně, admin na to sere. A to myslím kurewsky vážně! *12* *12* *12*
  • Ještě jste zapoměli NATO: rozmr dát vojensky Indii vy krvelačný h.....!
  • Na tom, zda NATO "oprašuje staré časy" není nic špatného, když poslouží věci a udrží rovnováhu sil v Evropě a ochrání konečně její hranice. Ta, jak ukazuje probíhající migrace, je tak narušena, že si každý do ní může jak a kdy chce. Bezpečnost Evropy nebyla nikdy tolik ohrožena. Proto krok NATO a probouzení se Evropy vítám. Ještě se zbavit těch, co zavinili porušení bezpečnosti Evropy, a mohlo by opět začít období očisty a prosperity všech zemí. Doufám, že Rusové pochopí tento krok, protože i jim hrozí exod migrantů, pokud se uzavřou hranice Evropy, tak začnou davy uprchlíků k nim, pokud se v Sýrii nevyřeší situace a nebude důvodu k útěkům. Ale bombardováním civilních objektů ruskými letadly je zatím vážný důvod Syřanů k útěkům. No kam, přece do Evropy, bohaté na sociální dávky. Už by to mělo přestat a snad přítomnost NATA k tomu napomůže.
    • staré časy znamená že podle staré rétoriky je NATO útočný pakt?tak nám to tu bylo xx let předkládáno.Že by to byla pravda na konec?
  • NATO je banda válečných štváčů řízená Pentagonem.
    • přééésně, nebýt vrahů z Volstrýtu byli by jsme stále pod bezpečnými křídly Varšavské smlouvy

      sláva mocnému Rusku
  • Vivat Novorusko!
    Vivat svobodný Krym!
    Vivat brzy svobodné Pobaltí!
    • Klasik pravil: "Způsob vyjadřování, toť člověk sám"

      Bohužel, existují jedinci, kteří se sami ztrapňují, aniž by jim jejich podprůměrná úroveň inteligence umožnila tuto skutečnost poznat a pochopit.
      • Správně díš čapisrale. A ty patříš zrovna mezi ně *4*
        • je to makak *15* *15*
  • Robure! Za to že jsi byl jako jeden z mála slušný a nezkonil jsi moje jméno Simona
    bych ti ráda věnovala dárek . Jaký? Vracím se na Facebook..

    Měj se hezky. Ahoj.
  • jak udělat diskusi nezajímavou :Puste sem Simonku K. *1* *1* *1*
    • Vidíš. A přitom by stačilo kdyby se jeden z vás zmohl na jednu jedinou slušnou větu
      a odešla bych na facebook. *7*
      ale díky že jsi jeden z mála lidí kteří nemají potřebu komolit moje jméno.

      Nedožaduj se debaty. Vy kteří fandíte rusku totiž diskutovat neumíte. Na opačný názor
      reagujete ukradením nickům, zkomolením jména a Gayínkováním.
      Jiné názory ovšem k debatě patří. je smutné že vy chcete po komunisticku jen ruský monolog.
      • Jen si potvrdil, že jsi schizofrenní oochyl. Jednou on, jindy ona....a tak ses zamotal do svých lží a podvádění s nicky, že ti to tady dávám alespoň já najevo. Protože tohle není fér diskutování. To je prasečina na entou. *12* *12*
        • Ouchyl jsi jedině ty sám gaunere tiradore. Jsem normální holka.
          Tobě to vadí,. Ty tu měsíce komolíš moje jméno Simona . ubožáku. Kradete můj nick.
          Pravidelně. Udělám si nový a hned ho ukradnete také. Udělatáte si stejný jen s tečkou.
          Takže kradete nicky a pak kvičíte že jsem špatná když jsem si dala jiný. Jste lumpové. Fuj.

          To je prasečina na entou z vaší strany. Zatím jsi tu lhal jenom ty. popíral jsi sraz neonacistů v rusku organizovaný kumpánem Putina. A přitom se konal. Takže jsi lhář.

          Můžeš si tu zvracet zapšklý pane. Já se vracím na Facebook. Tam jsem sprosté lidi jako jse vy ještě díky bohu nepotkala. Děkuji všem kteří nekomolí moje jméno SIMONA: Sbohem tiradore. Mám ráda pejsky. Zvířata nejsou takové potvory jako vy lidé.
          • Když píšete slušně jsem slušná. Když jste hnusní jsem hnusná. Jak se do lesa vlá znáte to.
            Až ti bude měsíce někdo krást nick, vydávat se za tebe a dělat z tebe homosexuála
            ( nazvat takto holku hraničí s debiilitou ) a komolit ti jméno Simona
            tak uvidíš sám jak je to podlé a zákeřné.
            Pak ho možná také pošleš někam. možná i do toho plynu. Protože to už je psychický teror
            a závání to jistýma totalitníma praktikama.

            Tímto jsem tu skončila a definitivně se vracím na facebook. Může za to pan robur který byl schopen slušného oslovení a nezkonil moje jméno Simona. sbohem.
            • Já jsem Simona. Takže se jdi léčit homosexuále tiradore.

              Je to přesně naopak. Jako lháře jsem usvědčila já tebe.
              Když si popíral neonacistický sraz v Rusku který pořádal Putinův kámoš.
              Sraz se konal takže jsi lhář *15* *15*
            • Máš tam něco jiného, kromě těchto nesmyslů a lží? Blbost a simon jsou věční. *14* *14* *14*
      • slušná věta?dobře: piš k tématu a né hlouposti prosím.konec slušné věty
        • Díky za slušnou větu a nezkomolení jména Simona. ahoj.
          • Není zač smrade Semene: )))
  • Skandální chování ruských turistů v památníku protinacistických hrdinů

    Pokud ruští návštěvníci chtějí do civilizované Evropy, měla by většina z nich absolvovat kursy standardního slušného evropského chování. A pokud je neovládají, tak o ně nestojíme, shodují se lidé z cestovního ruchu.

    Toto jsou osobní zkušenosti s ruskými turisty průvodce Marka. Převzato s jeho svolením z Facebooku.

    „Pracuji v Národním památníku hrdinů Heydrichiády, z ruských turistů je většinou slušný tak 1 z 10(nezdraví, odmítají platit vstupné, neumí ani slovo anglicky a vztekají se, když ostatní nemluví rusky a podobně). Dnes začala jedna Ruska přes celý Památník křičet, že na informačních tabulích není ani slovo o Rudé armádě, která prý "osvobodila Prahu". Začal jsem ji mile a ochotně vysvětlovat, zaprvé, že tohle malé muzeum je o operaci Anthropoid a je věnováno památce parašutistů, kteří v kryptě a kostele bojovali a jejich spolupracovníkům, zadruhé, že informace o Rudé armádě a vůbec o roce 1945 jsou ve Vojenském muzeu na Žižkově, tady to nemá důvod a zatřetí, že Praha se osvobodila sama díky Pražskému povstání a přispění jednotek Vlasovců (tudíž slavná "Red army" přijela do osvobozeného města). Ruska byla stále agresivnější a agresivnější, hulákala a řvala: "Ruskaja armija, Krasnaarmija!". Tak mi došla trpělivost a se slovy "Sláva Ukrajině, smrt Putinovi" přeloženými do angličtiny a ruštiny přesně v tomhle pořadí jsem ji vyprovodil. Rušila ostatní turisty, kteří si na ni posléze i stěžovali a agresivně šířila lži a ruskou propagandu.“
    Podobné zkušenosti s návštěvníky z Putinovy říše má taxikář Petr z Benešova u Prahy. Podle něj velká většina z nich se chová arogantně a nadutě, nepozdraví, nepoděkují a nerozloučí se.
    • Teda mně vůbec nevadí, když Rusové odchází a nepozdraví. Hlavně, že odejdou. *1* *1*
    • Stížností na ruskou aroganci je poměrně dost, nejen ze zámků, hradů, muzeí, ale i z restaurací a hotelů. Řešení je jediné, nadutým Rusům tak jako islamistům je třeba dát najevo, že u nás jsou hosté, máme svoje zvyklosti, které oni budou respektovat. A pokud ne, tak ať k nám nejezdí. Možná v Rusku to tak chodí, že průvodci jsou považovány za otroky, ale v civilizované Evropě jsou to partneři.
  • Habsburské Rakousko bylo ve své závěrečné moderní fázi proti komunistickému Československu rájem na zemi a v době míru nepopravilo na území nynějšího Česka jediného člověka z politických důvodů. Stejně tomu bylo i za I. Československé republiky. Kdežto komunisté navíc po vykonstruovaných procesech poslali na smrt více než dvě stě lidí.

    Moderní Rakousko se silnými demokratickými prvky vzniklo de facto v roce 1867, kdy v prosinci říšská rada přijala soustavu zákonů 141 – 146 říšského zákoníku – tzv. prosincovou ústavu, která mimo jiné zaručovala občanům rovnost před zákonem, svobodu vyznání, právo na nezávislý a veřejný soud, svobodu projevu a další. Již o měsíc dříve v listopadu byly schváleny zákony spolkové a spolčovací, které umožnily založení mnoha českých spolků a pořádání masových táborů lidu.

    Samozřejmě ani tehdejší stav nebyl dokonalý a k politickým procesům docházelo. Tak například v únoru 1882 se konal v Praze hromadný proces s 31 socialisty, mezi kterými byl i Ladislav Zápotocký, otec pozdějšího komunistického prezidenta Antonína lidově zvaného ušaté torpédo. Výsledkem bylo dvacet sedm odsouzených k trestům vězení od 6 týdnů do 18 měsíců za podvratnou činnost proti mocnářství.

    K dalšímu velkému politickému soudnímu sporu došlo v únoru 1894, kdy před zemským soudem v Praze začal tzv. proces Omladinou, což měla být údajně protistátní organizace mladých lidí, ve skutečnosti však byla hlavně dílem policejního provokatéra Rudolfa Mrvy později zavražděného. Mezi odsouzenými byly například i takové protiklady jako pozdější komunistický básník Stanislav Kostka Neuman a pravicový národohospodář Alois Rašín. Padly tresty od několika měsíců až po osm let pevnostního vězení (v průměru 20 měsíců) a nakonec byli všichni omladináři v roce 1895 císařem Františkem Josefem I. amnestováni.
    • V letech 1867 až 1914 tak skutečně nebyl nikdo v Českých zemích odsouzen na smrt z politických důvodů. Období I. světové války je něco jiného, za válečného konfliktu platí jiná pravidla než v míru. Rovněž se nemíním zabývat dřívějším období, kdy společenské uspořádání bylo rovněž jiné.

      Z I. republiky v letech 1918 – 1938 se konaly politické procesy na začátku roku 1921. Tehdy se o rok dříve v prosinci bolševici pokusili o protivládní puč, docházelo k násilnému obsazování továren, velkostatků a úřadů, vznikaly tzv. Rudé gardy. Za této situaci si zaslouží pochvalu prezident T. G. Masaryk, který dal úřednické vládě Jan Černého volnou ruku k potlačení rudého teroru a tak armáda, policie a četnictvo vzbouřence rázně zpacifikovali a tři tisíce z nich zatkli. A tito lidé za násilný pokus o státní převrat vyfasovali u prvorepublikových soudů nízké tresty v řádech měsíců, maximálně let!

      Rakousko a I. republika tak posuzovaly politické delikty velmi mírně. Odsouzeny za ně byly za dobu celkem 70 let řádově tisíce lidí na krátkodobé tresty ve fešáckých kriminálech ve srovnání například s Jáchymovem a Bytízem.

      Rozepisovat se o době bolševického teroru nemá cenu, protože to bylo probráno mnohokrát. Jenom pro připomenutí: Z politických důvodů bylo popraveno 241 lidí, mnozí další byli odsouzeni na doživotí či k desítkám let vězení v nelidských podmínkách komunistických lágrů. Lidská práva na svobodné spolčování, projevu, vyznání, atd. neexistovala.

      Komunisté by měli vysvětlit, proč Rakousko a I. republika nemusely sahat k drastickému teroru vůči vlastním lidem na rozdíl od jejich údajně nejpokrokovější ve skutečnosti však jedné z nejkrvavější vlády v českých dějinách.
      • překrucuj dějiny jak chceš nikdo to nečte....:D
        • Dějiny tu překrucujete vy Putinovci.
          Dokonce popíráte komunistické zločiny což je trestný čin.

          My? Nemluv za jiné šašku *15*
          • nevim kdo je putinovec ale ty jsi magor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit