Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makrelu soudit v Haggu za vlastizradu i za Evropu.
  • obecně se šušká je o tom i písnička ,zprávy mezi lidma ..... že tady ten velký turecký vezír opííchává i ovečky. Tak já jen, aby jsi se někde při podpisu špatně nenatočila nebo se pro něco nesehnula ..... a kaňour už jede! To víš takový nehledí.Budeš se bránit? Osobní útok na jeho výsost a mažeš do basy. Holka pozor, převeliký pozor!
    • Angela zapomněla, že pro slimáka je pouhá věc
  • Smradlavá makrela žebrá u vraha o čas.
  • Jsem dozorce v Dachau: Rozhovor s plzeňákem, střežícím uprchlíky v utečeneckém táboře v Německu. Ozval se plzeňák, bývalý policista, zda bychom neměli zájem napsat něco o tom, jak to doopravdy vypadá v Německu s uprchlíky. My jeho nabídku samozřejmě velmi rádi přijali. Michal je statný chlap, který má za sebou skoro dvacet let u policie a přes známého dostal nabídku jet pracovat do Německa, do utečeneckého tábora v Dachau.Jak jsou uprchlíci ubytovaní, jaký mají program, co vlastně dělají?
    Nafukovací hala je rozdělena na spací část, která je rozdělena na kóje 3×3 metry a v každé je 6 lidí. Mají tam palandy a vlastní skříňky. V druhé části je jídelna. Vše je zcela nové, zakoupené jen pro ně.
    Viděl jsem, jak jsou daleko přísněji střežení v Česku, což je plně pochopitelné, protože jednak vstupem do země porušili zákon a pak je také mezi nimi obrovské množství lidí s falešnou identitou, kteří pro Evropu představují velké riziko.
    Němci jsou ale šílení, nikoho zde nedrží, uprchlíci mají nejen volný pohyb po táboře, ale mohou chodit i do města, respektive po celém Německu. Není nijak neobvyklé, když kamsi odjíždějí taxíky nebo se odněkud vracejí, jak tohle německá tajná služba řeší a jak zajistí, aby mezi nimi nebyli teroristé, mi zůstává naprostou záhadouDenní program není nijak organizovaný, 9 -10.30 snídaně, 13.30 – 15.00 oběd, 17.30 – 19.00 večere, v mezičasech většinou každý den probíhají kurzy němčiny nebo jiné volnočasové aktivity. Pracují tam úředníci charity, úředníci města i dalších institucí. Pořádají pro ně také různé sportovní nebo kulturní akce. Jinak si ale opravdu dělají naprosto co chtějí, není zde ani budíček ani večerka.Co vlastně děláte vy?
    Hlídáme požární východy, aby je nikdo neotvíral, při určitém počtu otevřených dveří by totiž hrozilo zhroucení haly, což oni ale nepochopí a snažíme se je také naučit, že vevnitř se nekouří. Hlídáme také bezpečnost úředníků, kteří zde pracují.
    Samostatná kapitola je výdej stravy, vznikají mezi nimi konflikty a napadání, a rádi útočí na obsluhu cateringu.Oni napadají personál?Pravidelně. Abys pochopil, oni nás všechny opravdu mají jen za sluhy, kteří jsou tam pro ně a musí jim plnit přání. Oni jsou permanentně s něčím nespokojení, s množstvím jídla, s kvalitou, s poskytovanými službami a neustále si nárokují nějaká svá další práva.
    A jaké tedy mají jídlo?Snídaně jsou studené, dostávají salámy, sýry, pečivo, kornflejky, cizrnové produkty, jogurty, mléko, vajíčka, ovoce a samozřejmě se jim to obměňuje.
    Obědy jsou teplá jídla, vaří se samozřejmě bez vepřového a mají na výběr ze dvou jídel, vždy masité a vegetariánské. Večeře bývají jako snídaně studené a výběr je podobný jako u snídaní.My třeba hlídáme, aby si vzali jen jedno jídlo. Nemyslím, že by si nemohli přidat, to mohou, ale oni si třeba chtějí vzít dvě jídla, vyjíst jen to, co jim chutná a ostatní vyhodit. Ono se zde nepředstavitelně jídlem plýtvá. Je úplně normální, že si někdo vezme jídlo, čichne k němu, celé ho vyhodí a jde si pro to druhé.Je ze strany německého vedení snaha o změny, třeba v tom plýtvání?Naopak, jeden nedávný příběh. Přijely dodávky se zimním oblečením a uprchlíci zdarma dostali, boty, kalhoty, mikiny a svetry. Několik z nich pak obratem ruky věci, které byly zcela nové a většinou známých a kvalitních značek, obratem ruky někde prodali a pak přišli nafasovat znovu. My na to přišli a vydat odmítli. Uprchlíci pak na nás zavolali německou policii, která dorazila a nařídila nám věci vydat podruhé.

    *8*
    • " vaří se samozřejmě bez vepřového a mají na výběr ze dvou jídel,"
      .
      Že nejsi muslim a můžeš vepřové? No tak se prostě musíš muslimům přizpůsobit. Přeci nebudeme sloužit i nemuslimům! Kromě toho by je mohlo urážet, že někdo v jejich blízkosti vepřové jí.
  • Za Ericka Honeckera to ste byli krotký
    teď maj dupat po Evropě vaše těžký botky
    na to rychle zapoměňte na dubový věnce
    nikdo neni zvědavej na východní němce.
    • .....
      Faschos, faschos, faschos tu nechceme
      faschos, faschos, faschos tu nechceme
      • a slimáky taky né:
        Až nám vlítne do Evropy vlna Arabů
        to nám možná zkazí na dobro náladu
        hráli si s náma hráli, na slepou bábu.
        A ve vlnách vodporu, hnusu a závisti
        nadávaj nám lidi že jsme rasisti
        chcem jen slušně žít slušně žít
        jen upozornit.
  • východoněmecká svazačka, co dělala matraci na rujáně
    • v Donbasu, kde študýrovala
  • Čteno mezi řádky..bohužel a to zdůrazněno bohužel !..ta "paní" si naopak vybrala právě, že dobrý čas a to, že tam jede hlavně ona sama, naznačuje jasně, že půjde o další, "výhodnou domluvu", výpalné Turecku, či jiné nedůstojné ústupky, co v důsledcích a následcích..bude opět další prasárna, kterou bude celá Evropa i Evropané těžce platit i trpět, desítky let s reálnou šancí, že se tím v mnoha zemích a hlavně v Německu vzbudí zas nějací "Hitlerové" a bude to zas a opět hlavně Německo, co dostává Evropu i Evropany, což je až po Ural., do obrovských problémů na celé generace., či nedej Bože i do další, světové války !..
    • Jo Jo i soudruh Lenin bez německých peněz a Brest Litevského míru by to měl o mnoho těžší,učit se, učit se,učit se.
      • i ten Hitler bez zrady našich spojenců by to měl mnohem těžší, spíš nemožné
        • ano my mame holt vždycky nějak smůlu 38 pak 68-nějak se nam ty kamoši nedařej
  • Stalingrad
    Když oni ti germáni-se s turkama a slimákama vždy bratříčkovali a líbali.....a bylo jedno jakého to bylo roku či století. Za I.světové jim musulmani krili ďupu a midlili anglány hlava nehlava,za II.jim opět sloužili za vzor-kdy si Áda vzal mustr jak hromadně likvidovali musulmani Arméni-plynové komory byl vynález našich milovaných bratrů turků-nahnat Armény do jeskyní a tam je udusit kouřem....A když turci stáli roku 1529 před Vídní,naši skvělí bratři germání se na slovany z vysoka vybobkovali a to samé roku 1683 kdy svatá říše patřila germánům a nebýt Litevců a Poláků-nevím,nevím jestli by tu dnes nenosily holky burky .......
    Ale berme to i tak,že stařence již nikdo na ten ksicht nechce dát ani facku,tak se musí jet pocicmat do turecka.... *12* *12* *1* *1*
    • Bratřičkovali určitě ale jako protiváha Angličanů a třeba koncentraky vymysleli Britové a velmi věřící Němci je pod taktovkou emigranta z Rakous zdokonalili.Teda ne že by soudruh s gulagem zustal vzadu.Pravdou je že ty kontakty přetrvávají a všimni si když se někde unesou Němečtí občané poměrně bez humbuku dojde k propuštění ,kontakty a prachy umí někdy víc než letadlová loď.Jinak zdravim aspon něco normalního v diskuzi a ne co se tady z 90% odehrává.
  • v 50. létech bylo vytvořeno ESUO (Evropské společenství uhlí a obchodu), aby se omezila Německu možnost vyvolat 3. světový konflikt. Pak se začaly evropské země slučovat do EU. Byl to dobrý, ale jak se ukázalo, špatně uskutečňovaný nápad. Jestliže se tak bohatý a lidnatý světadíl "nedokázal" v již z principu nebezpečném světě, postarat o vlastní bezpečnost, je samo o sobě zarážející. Důsledkem je nejen už skoro 3 roky probíhající neregulovaný přesun civilizací (viz historie Římského impéria), ale viditelně neustálá snaha o jeho přímou podporu. Jako by nebyla i jiná řešení bezpečnostní situace. Zase je to Německo, které proklamativně bojuje proti čemukoliv, co se snaží o ochranu, když ne rovnou záchranu Evropy. Propaganda je prolezlá dezinformacemi, politici se předhánějí v servilnosti k imigrantům i k těm, kdo je sem posílají, sluníčkáři nenávistně poštěkávají. Jak dlouho ještě?
  • Turci se s Rusy smířili, amerika na Evropu kálí a z druhé strany stále silnější Ruská armáda, baba stasi holt musí sklonit hřbet!
    • Turci a Rusi smír? jen dočasný, oba diktátoři,bych to nazval Molotov Ribentrop v malém.Ted zaleží zda si Evropa ještě užije Turků a jinejch bez víz či nas bude Merkal vyžírat aby mohla platit výpalné Turkovi a že se přes ty jeho pařáty těch EUR dostane k potřebným ,to asi těžko.
      • tebe pitomečku nějaký havloidní profesor naučil akorát pakt molotov a ty to tady používáš dvacetkrát denně, hňupe *1*
        • Teda ja nevim ale v tý době tam asi havloidi nebyli a nauč se počítat *1* *1* *1* jo a tebe asi neučil nikdo ty tupá ruská trubko, v Chomutově tě můžou vystavovat.
          • tě ta tvoje strašná blbost Simone?
        • blbej Sajmon s velice omezeným slovníkem.
      • to popletený sajmon
        • Nevim jestli to mam popletený ale jestli říkáš místo pane třaba samjon tak to beru jako protinázor. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit