Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEČAS SE POSTUPNĚ PROPRACUJE až do krimu.To už není láska,to je vrozená blbost.Ta chytrá fenka si ho utáhla na nudli.
  • "Pán čistý" je vlastně podvodník !
  • vanhorne
    "Nečas to vzal na sebe, zároveň ale sledování popřel"
    Tim jsou oba z obliga a mohou rozdavat stasne usmevy kolem sebe.Aby ta komedie byla dohrana,schopna holka Nagyka ted poda zalobu proti tem kteri ji "ukrivdili".
  • Tak toto sedělo ve strakovce?Tak takovou máme kontrarozvědku?Taková sešlost křivæků a špinavců je placena z našich daní?To nemohou myslet vážně.Ještě že jsem to nepřehnal s daňovým přiznáním.Lituji všechny kteří tuto možnost nemají a bandu živí ....
  • Praktikující katolík a smilnil. Porušil Desatero. Slib Bohu. Opustil manželku, děti, pro stejný kus toho prochcacého masa. To, že to byl bolševik, který se prekábatil v pravičáka, už je jen typické pro tuto sortu šmejdů. *12* *12* *12*
    • vanhorne
      "Praktikující katolík a smilnil. Porušil Desatero. Slib Bohu."
      Ze porusil nejake soukrome sliby,to vem cert v soukromem zivote muze byt i chicken fucker kdyz se mu to libi.To je mezi nim,fararem a jeho Bohem.Dulezite je co sliboval narodu kdyz ten svuj slib skladal.To je slib mezi nim a nama,ten je dulezity.
      c) Slib clenu ceské vlády skládají slib do rukou prezidenta republiky
      Čl.69(1) Člen vlády skládá slib do rukou prezidenta republiky.
      (2) Slib člena vlády zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení.".
      (Své povinnosti budu plnit podle vule lidu a v zájmu lidu.[Tak slibovali jeste kdyz byla CSSR.])
      Vyplývají z nej základní povinnosti clena vlády:
      být verný CR – nezproneverit se jí cinností, která by byla v rozporu se zájmy našeho státu (pr. spolupráce s neprátelskou cizí mocí).Zachovávat Ústavu a zákony a uvádet je v život – dbát na jejich dodržování a každodenní naplnování (zejména cinnost v rámci podzákonné normotvorby + vydávání individuálních právních aktu)
      zastávat svuj úrad svedomite – plne se venovat výkonu své funkce (úcastnit se schuzí vlády, plnit uložené úkoly + rádne rídit úrad, jehož rízením byl poveren)
      nezneužít své postavení – necerpat jakýchkoli neoprávnených výhod plynoucích z jeho postavení, které by mu jinak podle zákona nepríslušely.
  • No já bych řekla, že je to celé divné - ten fofr rozvod, fofr svatba. Rok měl na rozmyšlenou co říct, aby nepřiznal, že jej sprostě vydírala a kdo ví cé má na svědonmí. Musí to být něco ošklivého - když nám mééédia tak servírují L8888sku až za hrob.-- sorry.. Jen si vezměte to co platí manželce a dětem... kolik vydělá a kolik má zašito a kde.. v topm bude .....pes zakopanýá...
  • Já bych napsal:"Kdo chce psa bít tak si hůl najde." Dělají problém z nějakejch milostnejch avantýr.Je to ta pověstná hůl.Jinak vláda Nečase musela padnout protože byla před podpisem dostavba Temelína Ruskem no a to USA nemohlo dovolit jsme přeci jejich "kolonie" takže vláda musela padnout!
  • Není to tak dávno, co jsen v jiné diskusi napsala, že Nečas vezme vše na sebe. A už je to tady...
    Nagyová zřejmě v úterý v noci dřela jako kůň...
  • ze zásahu obrovské policejní jednotky, zbyly prokurátorovi Ištvánovi jen oči pro pláč.Láska je láska
  • Japak vypada kristalovej Stanik ? Dejcha jeste vubec ?? A co na to Sarka ?? Pocitam ze uz se nemuze dockat az Stanik zavre zvenci. Necas sice nebyl na venek tak uspesnej , ale asi stejnej scenar. Tahle profese zda se , v posledni dobe dosti rizikovou .
    • Zítra Ty budeš chcípat a druzí se budou divit, proč Ty ještě nechcípl!Prase!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit