Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Devalvace není ničím jiným než dalším přesunem peněz od malých k velkým což se už stalo u nás státní politikou malí přišli znehodnocením o část úspor a platů a velcí mohou díky tomu na jejich úkor zase víc vydělávat stejné přesuny od malých k velkým v minulosti už proběhly u zemědělských dotací , další likvidací malých je EET , velcí si nechávají sepisovat zákony podle svých potřeb , které jsou pro malé finančně mimo jejich možnosti což vede k další likvidaci malých a posilování velkých , spolu se zánikem malých a svobodných ale mizí i svoboda nás všech což si nikdo neuvědomuje , až malí zmizí úplně zůstane několik velkých a miliony nevolníků kterým velcí budou diktovat jejich životy od A až do Z....
  • ...to má být doznání? Víme co jste zač,jinak by jste se tam nedostali!
  • Rusnok a spol. si žijí v jiném světě,na obyčejné nemyslí a dělají vše proto,aby si namastili kapsu !!!
    • To vsichni nasi politici...
  • Třeba si uvědomit, že ČNB neslouží zájmům ČR byť guvernérem je náš člověk. Jelikož nám bylo západem po roce 89 přiděleno postavení kolonie s velmi levnou pracovní silou, tak měnové intervence vůbec neměly pomoci nějakým českým exportérům, ale pobočkám západních koncernů, především německých, kterých u nás působí nejvíce. K tomu je třeba ještě přidat šílený a ještě každoročně rostoucí odliv kapitálu do zahraničí a máme tu důvod, proč stále v ničem nedoháníme západ. Země bývalého východního bloku se prohýbají aby si západ mohl udržet vysokou životní úroveň a bohužel nejhůř jsme odíráni my. Potom se divte, že Němci se stále chlubí svým vyrovnaným rozpočtem, i když živí stále víc imigrantů a sanuje pořád s tím spojené škody způsobené obřím nárůstem kriminality a vandalství.
    • Tak guvernérem "náš" člověk rozhodně není! Řekl bych, že to je potomek nájezdníků z východního Slovenska-tam "sú rusnáci"! Taky odborník! Samé šmé na šmé!
      Před Rusnokem tam také "naši" lidi nebyli. To byli lichváři, jak vyšití! Salzmann, Singer...
  • josef.servit.9
    ČNB nás obrala o naše úspory a zahájila umělou inflaci, nemluvě o zvýšení nájmů !
    Rusnok a spol jsou zloději našich úspor.
  • Rusnok lže. Na skončení lichvy stačí vydat zákon, že od určitého úroku je to již lichva. A proč myslíte, že to stát dosud neudělal? Protože lidem ve vládě tento stav vyhovuje.
    • :-)
  • P.Rusnok je tlučhuba.Jirko sem,Jirko tam,samé sliby a ekonomické pindy.To,že po pádu Nečasovy vlády zavedla ČNB řízenou devalvaci Koruny,bylo záměrné,nikoliv potřebné.Koruna by se usadila na určité hodnotě sama a alespoň by ukazovala na reálnou ekonomiku tohoto státu.A k té inflaci,která se stala v rukou nezodpovědných bankéřů stala jakousi "manou nebeskou",je jenom zastíracím manévrem.Inflace je přímo spojená s růstem mezd,nikoliv s růstem či pádem ceny nafty.Ta má jenom nepřímý vliv a u nás s jejím poklesem již vůbec ne.Je to pouze kladný impuls,ČNB z toho udělala impuls záporný.Téměř 850 miliard Kč nás stojí doposud v udržování kurzu Koruny vůči Euru.Co stěmi penězi,které ČNB drží v podobě dluhopisů a také nevratných půjček,bude?Velké nic.Bude jimi,jestli to vůbec bude možné,uhrazen návrat Koruny do normálního stavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit